kubusia30 07.03.09, 15:32 Czy mozna jej nie zauważyc? Chodzi mi o to czy można niezauważyc plamieni? Czy któras tak miała i była jednak w ciaży? Dzięki z góry za odpowiedzi nawet te złosliwe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoofka Re: implantacja 07.03.09, 15:38 nie każda implantacja wiąże się z plamieniem Odpowiedz Link Zgłoś
niuska231 Re: implantacja 07.03.09, 15:42 dokładnie, wcale nie musisz mieć plamień żadnych:0 Odpowiedz Link Zgłoś
kubusia30 Re: implantacja 07.03.09, 15:55 Pytam tak dlatego że przy 1szym dziecku tak miałam.W tym cyklu był sex 2d przed spodziewana owulacja tak więc moze cos tego będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
zoofka Re: implantacja 07.03.09, 17:44 Kubusia jesteś "tylko" człowiekiem - żywym organizmem. Nie maszyną. To, że plamienie implantacyjne miałaś przy poprzednim dziecku nie oznacza wcale, że przy tym też MUSISZ. Możesz mieć implantację, ale nie musisz wcale przy tym plamić Odpowiedz Link Zgłoś
balsamina-niecierpek Re: implantacja 07.03.09, 16:17 Ja absolutnie nie plamiłam. Jak mi się skończył ostatni okres, tak już więcej nie widziałam krwi na podpasce aż do tej pory i mam nadzieję nie oglądać do samego połogu. Implantacja może przebiegać kompletnie bezobjawowo. Odpowiedz Link Zgłoś
kubusia30 Re: implantacja 07.03.09, 17:19 a co powiecie na to ze nagle przestały mi smakowac fajki. Wypaliłam pól i miałam dosc? Odpowiedz Link Zgłoś
fabiankaa Re: implantacja 07.03.09, 17:25 Objaw obiecujacy, ale jak sie czegos chce - to mozna sobie wmowic wszystko. W terminie miesiaczki zrob test. Odpowiedz Link Zgłoś
kubusia30 Re: implantacja 07.03.09, 17:27 oki dzieki.ale problem ze ja niewiem czy chce jeszcze 2m temu myslałam ze chce. Odpowiedz Link Zgłoś
fabiankaa Re: implantacja 07.03.09, 17:29 Jak sie czegos nie chce - to tez mozna sobie wmowic setki objawow. Nie swiruj tylko poczekaj na miesiaczke. Odpowiedz Link Zgłoś
zoofka Re: implantacja 07.03.09, 17:46 popieram nie ma sensu na siłę szukać sobie objawów. Piszesz, że nie wiesz czy chcesz - ja uważam że bardzo chcesz, tylko nie chcesz się do tego przyznać powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś