sofi84 12.07.09, 18:04 chłopaka już mam. mam pytanie jak zrobić dziewczynkę? czy działo się coś godnego uwagi, co mogłoby spowodować poczęcie dziewczynki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamulabrzydula Re: jak zrobić dziewczynkę? 12.07.09, 18:22 Skoro masz chłopaka, to wiesz czego i kiedy nie robić, żeby nie było znowu chłopaka My dziewczynkę zrobiliśmy jakoś tak niepostrzeżenie, ale z wielką przyjemnością Odpowiedz Link Zgłoś
aga415 Re: jak zrobić dziewczynkę? 12.07.09, 19:33 to co znalzałam w necie: o Zosię najlepiej starać się 2–3 dni przed owulacją. Im dłużej trwa czekanie, tym więcej zostaje żeńskich plemników - tych z X. I kiedy jajo wreszcie się uwolni, to one je zapładniają. Najważniejsze jest w tej metodzie dokładne ustalenie momentu, kiedy następuje owulacja, czyli jajeczkowanie. To chwila, w której dojrzałe jajo uwalnia się z jajnika i jest gotowe do zapłodnienia. Występuje ona z reguły w połowie cyklu, około 13–14 dnia. (Cykl liczy się od pierwszego dnia miesiączki do pojawienia się następnej). Na płeć dziecka wpływa również dieta: Chcesz mieć dziewczynkę - stosuj mleczno-słodką dietę bez soli i jedz produkty zawierające wapń i magnez, czyli: ● mleko i jego przetwory ● soję ● orzechy ● fasolę ● ryby ● kasze ● warzywa liściaste ● brokuły ● figi ● migdały ● czekoladę Odpowiedz Link Zgłoś
mw144 Re: jak zrobić dziewczynkę? 12.07.09, 20:13 Wystarczył ostatni seks minimum dwa dni przed owulacją. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonagos Re: jak zrobić dziewczynkę? 12.07.09, 21:53 kochaliśmy się dokładnie 14 dc przy cyklach 28. Dwie dziewczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 [...] 12.07.09, 22:07 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sofi84 Re: omg!!!!!!!!!!!! 21.07.09, 12:55 Lipiec z Twoich ust brzmi to jak komplement. Idź psuj krew innym na ematce. Chyba, że tam już Cie znają za dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
balsamina-niecierpek Re: jak zrobić dziewczynkę? 12.07.09, 23:52 Jak pisał przed laty Ludwik Jerzy Kern, "na dziewczynkę trzeba pić Chanela piątkę i jeść szminkę" Odpowiedz Link Zgłoś
balsamina-niecierpek P.S 13.07.09, 00:03 sofi84 napisała: > czy działo się coś > godnego uwagi, co mogłoby spowodować poczęcie dziewczynki? Przypomniałam sobie jeden istotny aspekt - kochaliśmy się w sosnowym lasku za domem )) Polecam seks na łonie natury, trafi się albo nie, ale jaka przyjemność! Odpowiedz Link Zgłoś
efii Re: tak samo jak chłopca 13.07.09, 15:50 a co bedziesz ich pozniej rozmnazac,ze Ci parka potrzebna??? jesli chcesz dziewczynke to chyba 100 % pewnosci bedziesz miala jak adoptujesz...własnie dziewczynke... powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
muminamum Re: tak samo jak chłopca 13.07.09, 22:03 img382.imageshack.us/img382/3613/img7458.jpg" border="0" alt="img382.imageshack.us/img382/3613/img7458.jpg"> Odpowiedz Link Zgłoś
gosiasprezynka Re: jak zrobić dziewczynkę? 14.07.09, 10:05 Znaleźć męża informatyka! Podobno oni płodzą tylko dziewczynki W moim przypadku się sprawdziło Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra1977 Re: jak zrobić dziewczynkę? 14.07.09, 10:22 tu masz filmy z "instrukcja" na konkretna plec: www.edziecko.pl/ciaza_i_porod/1,79331,5834928,Chlopiec_czy_dziewczynka__Odgadnij_plec_dziecka.html Odpowiedz Link Zgłoś
gosiasprezynka Re: jak zrobić dziewczynkę? 17.07.09, 09:19 Wyjątek potwierdza regułę Odpowiedz Link Zgłoś
maja_gal Re: jak zrobić dziewczynkę? 20.07.09, 23:21 gosiasprezynka napisała: > Znaleźć męża informatyka! Podobno oni płodzą tylko dziewczynki W moim > przypadku się sprawdziło Strasznie mnie rozbawil ten watek.... Ale co do informatyka to moze i prawda ...ja mam dwie sztuki i maz wlasnie jest informatykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
sofi84 Re: jak zrobić dziewczynkę? 21.07.09, 13:00 maja_gal napisała: > gosiasprezynka napisała: > Strasznie mnie rozbawil ten watek.... Przyznam szczerze, że mnie też Kilka ciekawostek się dowiedziałam za to, których bym się nie spodziewałam dzięki dziewczyny uśmiałam się bardzo jesteście boskie Odpowiedz Link Zgłoś
kostka25 Re: jak zrobić dziewczynkę? 14.07.09, 10:30 u mnie za jednym i drugim razem była najpierw gorąca kompiel. i mam na świecie tylko jedną dziewcznkę, podobno gorąca woda osłabia męskie plemniki tak więc u mnie się sprawdziła ta metoda. Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: jak zrobić dziewczynkę? 14.07.09, 10:42 gdy chlop podczas upojnej nocy skacze po partnerce, na bank bedzie chlopak! jesli Ty bedziesz ujezdzala chlopa przez cala noc, bedzie dziewucha Odpowiedz Link Zgłoś
kruszynka09 Re: jak zrobić dziewczynkę? 17.07.09, 07:32 nie każdy facet umie zrobić Dziurę w Dziurze Odpowiedz Link Zgłoś
ash_15 Re: jak zrobić dziewczynkę? 18.07.09, 12:41 jeśli jesteś bardzo zdesperowana astrologia.kaluski.net/uslugi.php?id=835 Odpowiedz Link Zgłoś
reteczu Eee, jeśli taka porada się pojawiła, to... 19.07.09, 08:51 ja też dorzucę: jolmys.webpark.pl/ www.twojaplodnosc.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
eniigmaa Re: jak zrobić dziewczynkę? 21.07.09, 08:52 mój informatyk zrobił najpierw chłopaka, a teraz w samą owu (lub dzień przed) najprawdopodobniej dziewczynkę Odpowiedz Link Zgłoś
olalinka Re: jak zrobić dziewczynkę? 26.07.09, 15:10 srata-ta-ta ... u nas byl seks 3-4 dni przed owulacja, dieta slodka, moje "dziewczynkowe przeczucia" imie dla coreczki itp itp no i... za miesiac rodze trzeciego faceta)) no chyba że.... Odpowiedz Link Zgłoś
echo1111 Re: jak zrobić dziewczynkę? 26.07.09, 20:10 Ja też celowałam w 2 dni przed i byłam na diecie "dziewczynkowej" pół roku przed starankami i z usg wynika że się udało mimo że w rodzinie są sami chłopcy. Odpowiedz Link Zgłoś