Dodaj do ulubionych

wzrost temeratury...

30.07.09, 10:37
Dzisiaj 26 dc (przy cyklach 29-30 dniowych), temperatura wzrasta ,
dzisiaj 37.7 wczoraj było 37,3). Od czego jest to uzależnione i co
to może oznaczać? Odpiszcie jeżeli wiecie smile Dzięki
Obserwuj wątek
    • jaaloha Re: wzrost temeratury... 30.07.09, 10:45
      W moim przypadku oznaczało to ciążę. W cyklach 30 - 31 dniowych wzrost temperatury w 29 dniu cyklu. Pozdrawiam.
      • fifiniezapominajka25 Re: wzrost temeratury... 30.07.09, 10:47
        Coś mi się wydaje, że dzisiaj kupię test i jutro rano będę testować,
        bo zżera mnie niepewność...smile
        • jaaloha Re: wzrost temeratury... 30.07.09, 10:53
          Zrób test. U mnie była bardzo słabiutka różowa II kreseczka ale najważniejsze, że była. Trzymam kciuki i czekam na wieści. smile
          • fifiniezapominajka25 Re: wzrost temeratury... 30.07.09, 11:25
            Powiedzcie mi proszę czy temperatura rano może być wyższa niż w
            środku dnia? smile
            • jaaloha Re: wzrost temeratury... 30.07.09, 11:39
              Nie mierz temperatury w środku dnia. Jedyna właściwa temperatura to ta mierzona zaraz po przebudzeniu z rana, najlepiej o tej samej porze. smile
              • fifiniezapominajka25 zrobiłam dzisiaj test :( 30.07.09, 13:58
                Nie wytrzymałam i zrobiłam przed chwilą Pre- Test (tj. 26 dc) no i
                wyszedł negatywny niestety sad Czy mam jeszcze szansę czy przy tym
                dniu cyklu jeżeli test wyszedł negatyw. to już nie powinnam mieć
                złudzeń?
                • jaaloha Re: zrobiłam dzisiaj test :( 30.07.09, 15:46
                  Poczekaj do dnia miesiączki. A tak na marginesie, to temperaturę mierzysz po przebudzeniu się, przed wstaniem z łóżka i o stałej porze?
                  • fifiniezapominajka25 Re: zrobiłam dzisiaj test :( 31.07.09, 08:12
                    No właśnie nie, temperaturę zazwyczaj mierzę godzinę po
                    przebudzeniu, jak wstanę z łóżka. Nie pytajcie dlaczego, poprostu
                    inaczej nie mam możliwości. Przed chwilą mierzyłam temp. i wyszło
                    37.5 st. Wczoraj zrobiłam test i negatywny. W sumie powinnam
                    testować w poniedz. albo wtorek. Czy te kilka dni mogą coś zmienić w
                    wyniku testu? Bo już sama nie wiem...
                    • lilith76 Re: zrobiłam dzisiaj test :( 31.07.09, 09:14
                      > No właśnie nie, temperaturę zazwyczaj mierzę godzinę po
                      > przebudzeniu, jak wstanę z łóżka.

Czyli te pomiary i skok NIC nie mowią. Można je spuścić w toalecie. Równie
                      dobrze możesz sobie wpisać coś z głowy.

Testu w dniu spodziewanej miesiączki. Dla wczesnej ciąży różnica 5-4 dni w
                      testowaniu jest kolosalna. Czasem nawet 1-2 dni.
                      • fifiniezapominajka25 Re: zrobiłam dzisiaj test :( 31.07.09, 09:20
                        Skoro nic nie znaczą to po prostu będę czekała aż się pojawi @ chyba
                        że jej nie będzie to poczekam jeszcze 2 dni i zrobię kolejny test.
                        Co będze to będzie. Chyba już wyluzowałam bo to raczej do niczego
                        dobrego nie doprowadzi...
                        • mysia76_1 Re: temperatura 05.09.09, 23:09
                          przpraszam za głupie pytanie ale czy tą temperaturę to mierzy się
                          normalnie pod pachą czy w pochwie ? u mni 26 dc, pod pacha 36,5 a w
                          tym drugim miejscu 37,3 czy może to wskazywać na ciąże ? brzuch też
                          mnie pobolewa juz ponad tydzien @ miałaby byc za 3 dni, co o tym
                          sądzicie?
                          • lianis Re: temperatura 06.09.09, 09:27
                            zdecydowanie nie pod pacha, mierzy sie przy sluzowce, usta, pochwa, odbyt, zawsze o tej samej porze, rano przed wstaniem z lozka
                          • lilith76 Re: temperatura 07.09.09, 09:13
                            I mierzy się najpóźniej od 5 dnia cyklu - liczy się cały wykres, a nie końcowy
                            wycinek jak się komuś @ zbliża i wydaje mu sie, że to ciąża.
                            • andziabuzka1 Re: temperatura 09.09.09, 12:12
                              U mnie dzien przed spodziewana miesiaczka czyli w 29dc temp spadła o 0,3kreski
                              na linie podstawowa(36,60),bylam pewna,ze w ciagu dnia nadejdzie @,ale nie
                              przyszła.Kolejnego dnia,30dc temp sie podniosła na 36,90,@ nie przyszła,a na
                              tescie IIcudowne kreski.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka