kfiatuszek80 13.08.09, 07:55 w którym dniu cyklu najwcześniej ale jeszcze przed terminem spodziewanej miesiączki robiłyście test i wykazał on dwie kreski (nawet blade)?Dziękuję za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuuza84 Re: Test ciążowy 13.08.09, 08:26 kfiatuszku najlepiej poczekaj i zrób test po spodziewanym okresie. Wtedy będziesz miała pewność. Mojej kuzynce test wyszedł dopiero jak była w 6 tygodniu ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Test ciążowy 13.08.09, 09:18 Nawet jak ci tu setka napisze, że im coś wyszło przed terminem @, to jeśli masz inny organizm, to sobie możesz głęboko te wpisy wsunąć. Test robi się najcześniej w terminie miesiączki. Wcześniej wynik negatywny jest niewiarygodny. Ja tam znam inne fajne pomysły na wydanie tej kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Test ciążowy 13.08.09, 10:00 Ja zrobiłam w 24 dniu cyklu i to do tego w południe,a nie rano. A zrobiłam go tak wcześnie, bo poprzedniego dnia wieczorem byłam już prawie na 100% pewna, że jestem w ciąży - specyficznie bolały mnie piersi i zrobiłam się wyczulona na zapachy. Wiedziałam, że tak u mnie wyglądają wczesne objawy ciąży, bo już raz w niej byłam. No i zobaczyłam dwie kreski, a później urodziłam bliźnięta Odpowiedz Link Zgłoś
witchy83 Re: Test ciążowy 13.08.09, 10:02 zrobiłam test w pierwszym dniu spodziewanej miesiączki. Druga kreska była tak blada, że myślałam, że chcę ją widziec, a nie widzę naprawdę Dwa dni później już była wyraźna Odpowiedz Link Zgłoś
natalinka.londyn Re: Test ciążowy 13.08.09, 10:03 mi wyszedł pozytywny test w 24 dniu cyklu ale radziłabym poczekać do 1 dnia @...wtedy będziesz miała pewność powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
kfiatuszek80 Re: Test ciążowy 13.08.09, 11:19 Natalinko a jakiej firmy to był test? Odpowiedz Link Zgłoś