mewa7777 14.01.10, 18:09 Szukam opinii osób, których dzieci uczęszczają do wrocławskich przedszkoli na ul. Chorzowskiej i na ul. Warszawskiej. Co jest plusem a co minusem. Wszystkie opinie są dla mnie cenne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aspinia Re: Wrocław ul. Chorzowska oraz ul. Warszawska 14.01.10, 19:56 BYlo to bardzo fajne przedszkole i bylam super zadowolona a teraz juz niestety nie jest tak rozowo. P. Chorzowska Odpowiedz Link Zgłoś
mewa7777 Re: Wrocław ul. Chorzowska oraz ul. Warszawska 15.01.10, 09:57 A czy mogłabyś napisać więcej szczegółów? Co teraz nie podoba Ci się w przedszkolu? Z czego te zmiany wynikają? Będę wdzięczna za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
aspinia Re: Wrocław ul. Chorzowska oraz ul. Warszawska 17.01.10, 13:21 1, utrudniony kontakt z wychowawcami - trzeba sie przedstawic przez domofon i dziecko powinno byc sprowadzone do szatni przez wozne 2, dzieci czesto schodza same zadnej woznej nie ma 3, bezpieczenstwo dziecka! nie zawsze wozne czy ktokolwiek inny widzi kto i w jakim stanie odebral dziecko 4, zakaz wjazdu na teren pla, parkowac mozna na waskiej drodze, na trawniku badz w blotku teraz w zwalach sniegu panie sa mile i fajne ale chyba maja problemy kadrowe bo czesto sie zmieniaja - nawet w ciagu roku szkolnego. jeszcze rok temu polecilabym bez wahania teraz nie wiem .... wybor nalezy do Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
mewa7777 Re: Wrocław ul. Chorzowska oraz ul. Warszawska 18.01.10, 16:02 aspinia napisała: > 1, utrudniony kontakt z wychowawcami - trzeba sie przedstawic przez domofon i > dziecko powinno byc sprowadzone do szatni przez wozne > 2, dzieci czesto schodza same zadnej woznej nie ma > 3, bezpieczenstwo dziecka! nie zawsze wozne czy ktokolwiek inny widzi kto i w > jakim stanie odebral dziecko > 4, zakaz wjazdu na teren pla, parkowac mozna na waskiej drodze, na trawniku bad > z > w blotku teraz w zwalach sniegu > > panie sa mile i fajne ale chyba maja problemy kadrowe bo czesto sie zmieniaja - > nawet w ciagu roku szkolnego. > jeszcze rok temu polecilabym bez wahania teraz nie wiem .... wybor nalezy do Ci > ebie Możesz doprecyzować stwierdzenie "dzieci schodzą same"? Na podwórko? I czy dobrze zrozumiałam, że nie sprawdzają kto odbiera dziecko??? To faktycznie nieciekawie brzmi! A coś o przedszkolu na Warszawskiej ktoś wie? Odpowiedz Link Zgłoś
aspinia Re: Wrocław ul. Chorzowska oraz ul. Warszawska 19.01.10, 07:44 nie nie na podworko na szczescie Same schodza do szatni np z 2 pietra - zalozeniu jest ze dzwonisz przez domofon, przedstawiasz sie, dziecko schodzi a wozne sprowadzaja je na dol. Odpowiedz Link Zgłoś
aspinia Re: Wrocław ul. Chorzowska oraz ul. Warszawska 19.01.10, 07:49 zapomnialam napisac ze maja w planie przebudowe systemu domofonw moze doczekamy sie ich tego nie wiem .... Odpowiedz Link Zgłoś
mewa7777 Re: Wrocław ul. Chorzowska oraz ul. Warszawska 26.01.10, 21:22 a coś o Warszawskiej ktoś słyszał? Odpowiedz Link Zgłoś
enaretka Re: Wrocław ul. Chorzowska oraz ul. Warszawska 29.01.10, 07:49 wiem tylko, że w tym roku przyjmą 13 dzieci, szok - tak mało Odpowiedz Link Zgłoś
enaretka Re: Wrocław ul. Chorzowska oraz ul. Warszawska 29.01.10, 07:53 wiem tylko, że w tym roku przyjmą 13 dzieci - szok, tak mało Odpowiedz Link Zgłoś
madzialu Re: Wrocław ul. Chorzowska oraz ul. Warszawska 29.01.10, 12:19 Moje dziecko chodzi do przedszkola na Warszawskiej. Plusy: - mało dzieci - tylko 3 grupy, wszystkie Panie znają dzieci, wychowawczyni starszaków zna każdego malucha po imieniu, tak samo Panie kucharki i sprzątające. Wszyscy znają rodziców, jakby się kiedyś zdarzyło ze ktoś inny chciał odebrać dziecko to legitymują i dzwonią do rodzica potwierdzić. - kuchnia na miejscu, jedzenie smaczne (opinia dziecka, nie moja) - opieka myślę, że fachowa, synek szybko się zaaklimatyzował i chętnie chodzi, Panie fajne Minusy: zapuszczony stary budynek, niezbyt atrakcyjny wewnątrz (brzydkie lamperie, dywany, szatnia, łazienka) trochę zapuszczony plac zabaw-ogród wokół przedszkola Ale chyba najważniejsze, zeby dziecko i rodzice byli zadowoleni. Czyli OK Odpowiedz Link Zgłoś