luglio 14.04.11, 08:29 system dziecko zakwalifikował a listy wywieszone na drzwiach nie uwzględniają mojego dziecka (żadna z list dodam) ????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nansiija Re: wyniki - sprzeczne dane 14.04.11, 08:58 To drukuj to co masz w systemie i idz z tym do przedszkola gdzie dziecko wedlug systemu zostalo zakwafilikowane. Moze w przedszkolu nastapil blad wydruku. Odpowiedz Link Zgłoś
luglio Re: wyniki - sprzeczne dane 14.04.11, 09:00 owszem, mam to w planach, dziś przypuszczam atak... wczoraj po 17ej jak czytałam wywieszone listy nie było z kim o tym rozmawiać Odpowiedz Link Zgłoś
detroit5 Re: wyniki - sprzeczne dane 14.04.11, 14:10 luglio idź koniecznie do przedszkola, do którego zakwalifikowało się twoje dziecko, jak odmówią ci miejsca masz twardy argument przy odwołaniu Odpowiedz Link Zgłoś
kati_74 wyjaśniło się 15.04.11, 08:15 pani dyrektor się pomyliła..... jesteśmy na liście ciekawe jakby się wszystko potoczyło gdybym nie zajrzała do systemu..... yhhhh..... komputeryzacja..... Odpowiedz Link Zgłoś
emma_me Re: wyjaśniło się 15.04.11, 10:08 to odetchnęłaś. Dobrze, że tak to się skończyło Odpowiedz Link Zgłoś
betinaes Re: wyniki - sprzeczne dane 15.04.11, 15:12 Mówisz o sytuacji z grochowskiego przedszkola...? Miałam tak samo, na szczęście na strachu się skończyło!!!! Pozdrawiam, B. Odpowiedz Link Zgłoś