blum10 20.05.04, 09:05 szukam fajnego przedszkola dla 3 latka w Piasecznie i okolicach. Wiem o Bajkowym Świecie, Leśnym - ale to molochy i trudno się tam zapisać. Czy możecie jakieś polecić ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kuba1005 Re: Piaseczno i okolice. 20.05.04, 14:33 spróbuj w Kulfonie w Piasecznie. Należy do Leśnego a jest bardziej kameralne Kuba Odpowiedz Link Zgłoś
blum10 Re: Piaseczno i okolice. 20.05.04, 17:35 Czy możesz powiedzieć coś bliżej o tym przedszkolu ? Czy może znacie opinie rodziców dzieci chodzących do tego przedszkola ? Odpowiedz Link Zgłoś
almira Re: Piaseczno i okolice. 24.05.04, 14:33 Moze przedszkole Miś (www.przedszkolemis.com.pl). Znajomi sa zadowoleni chociaz troche drogo. Odpowiedz Link Zgłoś
liliana22 Re: Piaseczno i okolice. 03.06.04, 11:44 Moje dzieci chodzą już dwa lata do "Kleksa" na Jana Pawła i ogólnie jesteśmy zadowoleni (i dzieciaczki i my rodzice). Podobna też niezłe jest muzyczne przedszkole na ul. Słonecznej, wiem że ma dotacje z gminy jako muzyczne właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
promyczek26 Re: Piaseczno i okolice. 10.03.05, 20:10 Czy mozesz coś więcej powiedziec na temat "Kleksa" zamierzam tam oddać dziecko i chciałabym uzyskać trochę informacji. pProszę odpisz na promyczek26@.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mamuna2 Re: Piaseczno i okolice. 09.06.04, 10:47 Zdecydowanie polecam Misia z Józefosławia. Moje dzieci chodzą do Słonecznego Sadu, ale od września przeniesie się ono do samodzielnego (teraz segment) parterowego budynku na Ogrodową (?). Przemiłe przedszkolanki, sympatyczna i zaangażowana pani dyrektor. Normalny program edukacyjny z angielskim, religią i tańcami. Jest dużo imprez dla dzieci, teatrzyki i dużo zdjęć portretowych. Czesne nie jest wygórowane - 630 PLN, co przy państwowych przedszkolach w Warszawie często za 400 PLN i prywatnych za 1200 PLN, nie jest dużo. Dzieci mają 5 posiłków, a przedszkole czynne jest od 7 do 19.00 . Chodzi do niego cała moja trójka ( najstarszy od momentu powstania), moja najmłodsza miała 2.5 roku jak zaczęła. Zdarzały się dzieci w wieku 1.8 roku. Pielucha nie jest problemem. Kilkoro dzieci jest po traumatycznych przejściach w innych placówkach i nie miało tu problemów adaptacyjnych. Dzieci są ze sobą zżyte o czym świadczą prywatne urodziny dla reszty grupy, zwłaszcza sezon letnio-wiosenny to weekendy spędzone na przedszkolnych urodzinach. 6-latki bez problemu zdają egzaminu do szkół podstawowych. Pozdrawiam M. Odpowiedz Link Zgłoś
xioncpb Re: Piaseczno i okolice. 22.07.04, 17:40 Czy możesz coś więcej napisać o tym przedszkolu? Albo chociaż wrzucić kontakt? Dzięki wielkie.! Odpowiedz Link Zgłoś
mamutka Re: Piaseczno i okolice. 25.07.04, 13:13 Moja córeczka skończyła Misia, ale nie Słoneczny Sad, tylko Szafirową, Szmaragdową czy jakoś tak, chodziła tam 2 lata, po innym przedszkolu. Adaptacja super, panie świetne, elastycznie, kameralnie, czule... Właśnie skończyła zerówkę w szkole, w której po zajęciach w najstarszej grupie (bez robienia zerówki w przedszkolu) mogła sobie dłubać w nosie, bo Miś merytorycznie jest znakomity, a nasza Pani Ilonka uczyła dzieci i o literkach, i o planetach, i o historii i geografii, a bez zaznęcania. Bardzo polecam. Nr do przedszkola 756 22 77, świetna Pani dyrektor, Ania Zegarlińska 602361328. weronka Odpowiedz Link Zgłoś
77gonia Re: Piaseczno i okolice. 04.11.15, 15:20 Ja mogę Polecic Magical Worl otwiera sie 14 listopada - wydaje sie byc konkretnym i dobrym miejscem. Zapisalam swojego Jasia bo dowiedzialam sie ze beda tam darmowe wartszaty dla dzieci w sobote i stad wlasnie dowiedzialam sie ze to przedszkole sie otwiera . Jestem z Konstancina i wygodniej mi po prostu blisko siebie. Pani naprawde jest sympatyczna i taka do serca Odpowiedz Link Zgłoś
77gonia Re: Piaseczno i okolice. 04.11.15, 15:20 Ja mogę Polecic Magical Worl otwiera sie 14 listopada - wydaje sie byc konkretnym i dobrym miejscem. Zapisalam swojego Jasia bo dowiedzialam sie ze beda tam darmowe wartszaty dla dzieci w sobote i stad wlasnie dowiedzialam sie ze to przedszkole sie otwiera . Jestem z Konstancina i wygodniej mi po prostu blisko siebie. Pani naprawde jest sympatyczna i taka do serca Odpowiedz Link Zgłoś