Dodaj do ulubionych

Krasiczyńska Warszawa - skandal

15.03.12, 19:56
Witam, do rodziców ubiegających się na Krasiczyńską - w sobotę prowadzone są zajęcia dla kandydatów na przedszkolaków. Tym co uczęszczają Pani Dyrektor obiecuje dostanie się do tego przedszkola - dla całej reszty obowiązują niby sprawiedliwe zasady rekrutacji internetowej.
Obserwuj wątek
    • mumi7 Re: Krasiczyńska Warszawa - skandal 15.03.12, 22:03
      Faktycznie, skandal, tylko czy zdołasz to udowonic?
    • fruzielka27 Re: Krasiczyńska Warszawa - skandal 15.03.12, 22:46
      Ale zaraz, bo ja nie rozumiem - tym co uczęszczają, czyli tym dzieciom, które mają rodzeństwo obecnie w przedszkolu?
      • qazwsxedc.1 Re: Krasiczyńska Warszawa - skandal 16.03.12, 07:41
        Niestety nie, uczęszczają tam dzieci poza takimi co mają rodzeństwo także takie "z ulicy", niczym nie związane do tej pory z przedszkolem
        Wiem co piszę, informacje te poparte są faktami, nie są to wymysły wyssane z palca
        • fruzielka27 Re: Krasiczyńska Warszawa - skandal 16.03.12, 14:36
          Rozumiem. No to niefajna sprawa. A zajęcia pewnie są płatne?
        • kilovolt Re: Krasiczyńska Warszawa - skandal 17.03.12, 01:17
          Nie przejmuj się, obiecanki pani dyrektor są nic nie warte. Wogóle nie warto sobie zaprzątać tym głowy, a tym bardziej gdzieś interweniować co najwyżej w sprawie fałszywych obietnic smile
          • asiakh Re: Krasiczyńska Warszawa - skandal 22.03.12, 17:55
            Jak to nic nie warte? Przecież to dyrektor ostatecznie decyduje, które dziecko przyjmie do przedszkola a które nie.
    • malamiszel21 Re: Krasiczyńska Warszawa - skandal 05.04.12, 21:44
      zajęcia są bezpłatne,chodzi tam moje dziecko i nikt nikomu nic nie obiecywał..nie rozumiem po co takie sensacje!obowiązuje normalna rekrutacja
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka