Dodaj do ulubionych

Przedszkole Toruń

09.05.12, 14:48
Witam. Mam prośbę do mam przedszkolaków z Torunia. Chciałabym poznać Wasze opinie na temat przedszkola Skrzat i przedszkola Bim-Bam-Bino z Torunia. Rozważam do którego z nichzapisać moję dziecię. Obydwa spełniają moje kryteria, ale chciałabym poznać Wasze zdanie na temat opieki nad dziećmi w tych placówkach. z Góry dziękuję za komentarze.
Obserwuj wątek
    • dominika728 Re: Przedszkole Toruń 25.08.14, 10:14
      Jeśli chodzi o Toruń, to mogę Tylko polecać przedszkole Raczek do którego chodzi moja córka. Jestem bardzo zadowolona z opieki Pań przedszkolanek, a i córcia jest zadowolona. Czasami jak ją odbieram to jest zła że tak szybko przychodzę, bo chciałaby dłużej pobyć w przedszkolu z koleżankami.
    • marysia253 Re: Przedszkole Toruń 03.06.15, 08:26
      Masz rację Dominiko. Do jakiej grupy chodziła Twoja pociecha? Mój synek też tam chodził do tego przedszkola. Odczucia podobne smile Niekiedy ciężko było go oderwać. Podejście Pań przedszkolanek bardzo fajne, profesjonalne. Lubiane przez dzieciaki smile Dobre jedzonko. Skoro już mój niejadek to stwierdził, więc coś w tym być musi. smile
    • m_amma_93 Re: Przedszkole Toruń 12.08.24, 11:49
      Mogę polecić Norlandia Strzałowa jest tam przedszkole i żłobek, nowoczesne placówki, fajne podejście do dzieci i nauczania. Bogata oferta, my jesteśmy zadowoleni z wyboru smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka