fargo10 17.09.04, 11:50 Jakie dodatkowe zajęcia można wybrać w przedszkolach Waszych dzieci w każdej z grup wiekowych? Jaki są Wasze wrażenia co do organizacji, przebiegu i skutkow takich zajęć? Na co warto a na co nie płacić dodatkowo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sdomitrz Re: Dodatkowe zajęcia 17.09.04, 14:15 U nas w grupie 3-latków (Warszawa-Mokotów) to tylko rytmika - 25 zł, nie wiem nic na temat tych zajęć, bo dotychczas nie udało mi się z dziecka nic wyciągnąc Odpowiedz Link Zgłoś
ola07 Re: Dodatkowe zajęcia 17.09.04, 22:11 U nas w grupie 5-cio latkow(Kraków) to rytmika-30 zł(córcia bardzo zadowolona,co tydzień nowe piosenkiprzynosi),gimnastyka korekcyjna -za darmo (bardzo przydatna)j.angielski-140 zl(nie mam doświadczeń bo dopiero zapisalam),ceramika 9 zł. za lekcję(corka zachwycona),taniec towarzyski 48 zł. (super doświadczenie),religia -za darmo.Generalnie jestem zadowolona z zajęć dodatkowych ,ale jeśli nie jesteś zdecydowana to zasięgnij języka u mam w starszych grupach. Odpowiedz Link Zgłoś