tymmianek 31.10.04, 21:52 Czy znacie jakieś miejsce na Bemowie gdzie maluszek do lat 3 może spedzić czas z rówieśnikami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anyaa Re: klub malucha na Bemowie 03.11.04, 21:34 Wklejam fragment mojego postu z ubiegłego roku. Częśc informacji pewnie już nieaktualna, ale może warto sprawdzić? Ja wtedy szukałam zajęć dla swojego dwuletniego synka. Teraz synek jest o rok starszy, ale mam 15-miesięczną coreczkę i z nią pewnie tez zacznę niebawem gdzieś chodzic. Z poniższej listy polecam zajęcia dla maluszkow w Zielonej Ciuchci na Starym Bemowie oraz spotkania w poradni na Jelonkach. Basen przy ul. Oławskiej prowadzi też sobotnio-niedzielną naukę pływania dla niemowląt i małych dzieci. Fajna sprawa, ale my zaczniemy chyba dopiero wiosną, bo ostatnio moje dzieciaczki strasznie choruja. Organizator to: www.mamatataija.pl. Pozdrawiam, Ania Odpowiedz Link Zgłoś
anyaa Re: klub malucha na Bemowie 03.11.04, 21:35 1)Małe Nutki,Ośrodek Kultury Bemowo, ul. Szadkowskiego 3, tel. 733 02 92/ 0502 254 753: zajęcia umuzykalniające i edukacyjne dla dzieci od 1,5 do 3 lat, raz w tyg, we wtorki po ok. 60 min, koszt 50 zł/ miesiąc 2)Centrum Helen Doron, ul. Conrada 13, www.malyczlowiek.com.pl, tel. 8640555: - zajęcia adpatacyjne przygotowujące do przedszkola dla 2- 4 latków, raz w tyg po 2 godziny. W tej chwili spotkania odbywają się w czwartki przed południem, ale byc może powstanie jeszcze jedna grupa (po południu lub w sobotę). Koszt 88 zł/ miesiąc - zajęcia umuzykalniające. Dotąd nie stworzyła się grupa, ale planowane raz w tyg, w soboty po 30 minut. Koszt 70 zł/ miesiąc 3)ognisko TPD, ul. Ludwiki 2/4, tel. 632 21 54: zajęcia muzyczne i plastyczne (chyba po 45 minut, raz w tyg., mozna zapisać się tylko na jeden rodzaj zajęć, koszt 35 zł(rytmika)lub 25 zł(plastyka)/ miesiąc 4)poradnia psychologiczno-pedagogiczna, ul. Powst. Śląskich 17, tel. 666 17 73, zajecia dla matek z dziećmi w wieku 2- 4 lata prowadzone przez psychologa, raz na dwa tyg w środy, w godz. 10.30 - 12.00, za darmo (sic!) 5)Centrum Wczesnej Edukacji, ul. Nowolipki, tel. 635 54 34, www.cwe.republika.pl 6)Zielony Dom, ul. Dostępna, www.zielona-ciuchcia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tymmianek Re: klub malucha na Bemowie 03.11.04, 23:01 Dzięki!!!!! Kochana jesteś własnie tego postu szukałam! kiedyś go przeczytałam, ale nie był mi wtedy jeszcze potrzebny a teraz nie mogłam znalkeźc. Dzięki! Na basen chodzilismy w soboty na Kasprzaka, a teraz bedziemy sobie jezdzic na Łabiszyńską ale juz same sobie bedziemy pływać, tzn. bez instruktora. A szukałam włąśnie jakis takich zajęc żeby Weronika mogła spotkac się z rówieśnikami. Robi sie zimno i na placu zabaw rzadko można spotkać inne maluchy a wydaje mi się ze potrzebny jej kontakt z innymi dziećmi. Poprostu chce spróbować. Dzięki jeszcze raz! Jak się zdecydujesz chodzić gdzieś to się moze spotkamy Buziak! Odpowiedz Link Zgłoś
anyaa Re: klub malucha na Bemowie 04.11.04, 21:13 A w jakim wieku jest Twoja córeczka? Bo ja też mam Weronikę Wlasnie skończyła pietnascie miesiecy i łobuziak z niej straszny... Pozdrawiam, Ania Odpowiedz Link Zgłoś
tymmianek Re: klub malucha na Bemowie 05.11.04, 14:54 moja Weronika ur. 01.08.2003 czyli 1 listopada tez skończyła 15 miesiecy. Nie wiem czy jest łobuziakiem, bo nie mam porównania do innych dzieci (na razie pierwsza w rodzinie) ale swoje humorki miewa Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
anyaa Re: klub malucha na Bemowie 07.11.04, 21:31 Napisałam na Twoj adres gazetowy. Ania mama Michałka (28.07.2001) i Weroniki (03.08.2003) Odpowiedz Link Zgłoś