dorka151 10.01.05, 12:50 Czy ktoś może wypowiedzieć się na temat tego przedszkola. Bardzo proszę o odzew. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamusiamaciusia Re: Przedszkole przy ul.Dolnej 11.01.05, 15:37 Jeśli chodzi o Warszawę, to wiem tylko tyle, że to przedszkole ma mały ogródek i to przy samej ulicy. tak mi mówiła sąsiadka, która jednocześnie polecała przedszkole na Nabielaka. Odpowiedz Link Zgłoś
hkobus Re: Przedszkole przy ul.Dolnej 12.01.05, 09:11 tez przygladam sie temu przedszkolu, ale nie znalazlam go w zadnej bazie przedszkoli...ogrodek jest jak najbardziej przy Dolnej, a moja opienkunka widziala nie najlepsze sceny w tym orgodku i na placu zabaw w pobliskim parku: dzieci pluly na panie, krzyki, wrzaski... Zgodnie z rekomendajcami bylam na zajeciach intergacyjnych w zeszla srode w przedskolu na Nabielka,calkiem nie daleko Dolnej, i bardzo dobre wrazeniw. DZis tez idziemy (16,20 do 17, bez zapisow), a na piatek mamy zaproszenie na koncert do przedszkola.... Odpowiedz Link Zgłoś
dorka151 Re: Przedszkole przy ul.Dolnej 12.01.05, 14:09 A czy możesz napisać na czym polegają te zajęcia? Odpowiedz Link Zgłoś
hkobus Re: Przedszkole przy ul.Nabielaka 13.01.05, 09:07 Zajecia trawja 45 min, na razie przychodzi 2-3 dzieci, z opiekunami. Po zamknieciu list, od kwietnia maja sie takei zajecia odbywac 2 razy w tygodniu, i dzieci nawet stopniowo maja zostac bez mam. Na razie dzieci poznaja zabawki, sale, szafki, stoliki, lazienke- dla mojego szkraba to nie lada atrakcja- tyle zabawek i swiat w rozmiarze XS. Bylysmy dwa razy dopiero, wczoraj dzieci wyklejaly balwanka, ostatnio graly na instrumentach. Pani pokazuje rozne puzle, prosi o odniesienia na miejsce, zasuwanie krzeselek, taka mala wprawka. W kazdym razie dzieci o 17 chca jeszcze sie bawic i zostac, czli maja b. pozytywny obraz tego co je czeka od wrzesnia...Ja jetsem zadowolona! Odpowiedz Link Zgłoś
dorka151 Re: Przedszkole przy ul.Nabielaka 13.01.05, 10:32 Dziękuję za odpowiedź, jestem zinteresowana tym przedszkolem i w przyszłym tygodniu wybiorę się, ale njpierw na rozmowę z panią dyrektor. Moje dziecko o 16.00 dopiero budzi się z popołudniowej drzemki, więc 16.20 to dla mnie trochę za wcześnie, muszę mu stopniowo przestawić spanie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś