Dodaj do ulubionych

godz. pracy przedszkli w pon 31.10.05

28.10.05, 09:59
Czy w Waszych przedszkolach też będą skrócone godz - tzw dyżury - ja pracuję
normalnie, a tu dowiaduję się dziś, że w pon. mam dziecko odebrac do ok.14.30
muszę się kurczę zwalniac z roboty (15.30) sad
Obserwuj wątek
    • karolcia801 Re: godz. pracy przedszkli w pon 31.10.05 28.10.05, 11:37
      U nas tez jest dyżur ale szczerze powiedziawszy nie mam pojecia do której
      przedszkole jest otwarte,zapewne znacznie krócej. Naszczęście ja mam wolne.
    • ariana1 Re: godz. pracy przedszkli w pon 31.10.05 28.10.05, 11:44
      U mnie są dyżury, ale to oznaca,że grupy są łączone, bo będzie mniej dzieci. I
      pracuje mniej pań. Ale godziny otwarcia są bez zmian.
    • tylkonietenis Re: godz. pracy przedszkli w pon 31.10.05 28.10.05, 11:47
      Najlepiej zadzwoń do urzędu gminy (lub dzielnicy), do wydzialu oświaty i
      zapytaj na jakiej podstawie dane przedszkole w tym dniu jest czynne do 14.30,
      po godzinie zadzwoń do swojego przedszkola i zadaj pytanie - "do której będzie
      czynne przedszkole 31.11.05?", usłyszysz odpowiedź - "normalnie, tzn do 17.00"
      wink
      pozdrawiam
    • sweet.joan Re: godz. pracy przedszkli w pon 31.10.05 28.10.05, 12:40
      U nas też będzie dyżur. Nie wiem, do której przedszkole będzie czynne, na razie
      nie widziałam żadnej informacji na ten temat, więc wnioskuję, że normalnie. Od
      tygodnia leży zeszyt, gdzie są wpisywane dzieci, które tego dnia będą obecne w
      przedszkolu. Wczoraj zajrzałam do niego, było 8 nazwisk. Jak znam życie, po 15
      nie będzie już nikogo.
      Szkoda dzieciaczków, które będą siedziały same do końca dnia. Ja akurat nie
      muszę Młodego prowadzić w poniedziałek, ale gdybym musiała, chyba postarałabym
      się o wcześniejsze odebranie go tego dnia.
      Szczerze mówiąc zaskoczyło mnie to, gdy w zwykły dzień przyszłam przed 16 po
      Młodego, w grupie było już tylko ok. 5 dzieci. A przecież do przedszkola chodzą
      dzieci pracujących rodziców.
      • agnieszka71 Re: godz. pracy przedszkli w pon 31.10.05 28.10.05, 13:09
        U nas dzieci o godz. 16 jest znacznie więcej ok. 10-16, nie było żadnych
        zapisów ani też informacji, kartka miała być dzis rano, tyle że ja o godz.
        7,25 jeszcze nie widziałam. I pomyślałby człowiek normalny dzień roboczy.
    • grubakama Re: godz. pracy przedszkli w pon 31.10.05 30.10.05, 11:17
      W tym dniu u nas są dyżury, ale przedszkole jest czynne normalnie, dyzur to
      oznacza że jest mniej pań bo oczywiscie jest mniej dzieci.
      • grzalka Re: godz. pracy przedszkli w pon 31.10.05 30.10.05, 13:10
        u nas normalnie, pań będzie mniej, bo grupy będa łączone
    • kachwi1 Re: godz. pracy przedszkli w pon 31.10.05 31.10.05, 11:48
      a mnie zawsze szlag szczerze mówiąc trafia w takie dni - bo ja normalnie
      pracuję, przedszkolanki doskonale o tym wiedzą, i za każdym razem, kiedy na ich
      pytanie czy mój syn będzie tego dnia w przeszkolu odpowiadam, że tak, są
      święcie oburzone, że ja normalnie pracuję. zupełnie tego nie rozumiem - albo
      jest święto narodowe, i wszystko zamknięte, albo nie, i placówki tego typu są
      otwarte. ja też się dzisiaj rano dowiedziałam, że przedszkole otwarte jest
      krócej (dzisiaj rano przy odprowadzaniu dzieciaka!!! a przecież rozmowy o tym
      dniu są prowadzone od zeszłego tygodnia!!), wyjście z pracy wcześniej nie
      wchodzi w grę - taka praca. kosmos.
      • dyrektor000 Re: godz. pracy przedszkli w pon 31.10.05 31.10.05, 13:51
        Zawsze wystawiam listę w takie dni ze względu na zaplanowanie zywienia , bo nie
        ma sensu i szkoda pieniedzy by kupować jedzenie na np 100 dzieci gdy przyjdzie
        20 . Dyzur mają nauczycielki w zwykłych godzinach pracy przedszkola czyli od 6
        do 17. 15 . Jest 22 dzieci nie ma powodu by skracać godziny bo rodzice pracują
        a nie wszyscy mogą odrobić / handel banki itp /. Pozdrawiam
    • agnieszka71 Re: godz. pracy przedszkli w pon 31.10.05 31.10.05, 14:16
      Jest u nas dyżur - jednak zostałam poproszona abym w miarę możiwości wcześnie
      przyszła po odbiór dziecka choć przedszkole czynne jest do 17, zwalniam się
      godz. wcześniej, my nie odrabiamy w soboty, jeśli ktoś chce wolne - musi brać
      urlop.
      • karolinka_23 Re: godz. pracy przedszkli w pon 31.10.05 31.10.05, 23:30
        A u nas przedszkole dziś było zamknięte..
    • scania81 a w inowrocławiu... 02.11.05, 09:00
      w przedszkolu niepublicznym, jedynym z resztą ;/ napisali: w zwiazku z nikłym
      zainteresowaniem przedszkole w dn 31.x zamknięte... taaaa tylko jakos nikt mi
      sie nie pytałbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka