sonia15 24.02.07, 21:14 Witajcie! Czy naprawdę nie ma tu mam dzieciaków z obu Państwowych przedszkoli na tarchominie- będę wdzięczna za info. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beata813 Warszawa-Tarchomin- P-le Odkryta czy Strumykowa?? 26.02.07, 19:34 Również proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
azyli Re: Warszawa-Tarchomin- P-le Odkryta czy Strumyko 01.03.07, 02:39 Ja tez sie zastanawiam gdzie złożyć podanie. Bliżej mam na Odkrytą, ale zastanawiam sie czy na Strumykową nie bedzie sie łatwiej dostac. Hmmm. Odpowiedz Link Zgłoś
sonia15 Re: Warszawa-Tarchomin- P-le Odkryta czy Strumyko 01.03.07, 13:18 Ale czy znasz jakieś opinie o tych Przedszkolach? Nie rozumiem dlaczego żadna mama nie pisze o tych przedszkolach. Odpowiedz Link Zgłoś
sonia15 do azyli 06.03.07, 19:48 Czy przypadkiem nie poznałyśmy się na zajęciach adaptacyjnych w Akademii Maluchów? Jeśli tak- napisz proszę na priva dlaczego nie zdecydowałaś się na to przedszkole i jakie sa twoje opinie o Wonderland. Odpowiedz Link Zgłoś
gan33 Re: Przedszkole- Odkryta czy Strumykowa??Mamy pis 01.03.07, 15:45 Sama mam dziecko w prywatnym przedszkolu a o tych co ppytacie słyszałam nienajgorsze opinie. Na Odkrytej są super warunki, miłe panie, pani dyrektor też ale dzieci na maxa (oczywiście później same epidemie ale na to nie ma reguły). Na Strumykową może teraz łatwiej się dostać bo kilka lat temu nie było ciekawie, mniejsze grupy o ile dziecko dostanie się do tej integracyjnej. a tak naprawdę to nikt wam nie powie gdzie najlepiej bo każdemu co innego odpowiada a i różnie można trafić. Odpowiedz Link Zgłoś