Dodaj do ulubionych

Które przedszkola publiczne w Warszawie do 18.00?

07.03.07, 12:24
Bardzo proszę o informacje, pracuję do 17.00 i nie mogę znaleźć przedszkola
otwartego dłużej niż do 17.00. Interesują mnie przede wszystkim przedszkola w
Śródmieściu, na Mokotowie i Żoliborzu.
Obserwuj wątek
    • alex05012000 Re: do 17h30 07.03.07, 12:43
      nr 111 na Ładysława z Gielniowa, stara ochota, między trasą łazienkowską a
      filtrową...
    • maniel Re: Które przedszkola publiczne w Warszawie do 18 07.03.07, 13:32
      Na Ursynowie niektóre są czynne do 17.30.
    • wikunia3 Re: Które przedszkola publiczne w Warszawie do 18 07.03.07, 13:58
      Witam,

Z tego co słyszałam od pań z grupy mojej córki to od wrzesnia przedszkole nr
      306 na ul. Szegedyńskiej (Bielany) ma byc czynne od 7.00 do 17.30. (Do tej pory
      było od 6.30 do 17.00).
      Co prawda obecnie jest remontowane, więc grupy są porozdzielane po innych
      przedszkolach, ale od września ma już działać normalnie.

Pozdrawiam
      mama Wiktorii
      • gosia077 Re: Które przedszkola publiczne w Warszawie do 18 07.03.07, 15:54
        Dziękuje za odpowiedzi, ale może znacie przedszkola do 18.00, większe
        prawdopodobieństwo, że będę mogła odebrać córkę.
        • gaja24 Re: Które przedszkola publiczne w Warszawie do 18 08.03.07, 12:35
          "Tęczowe Przedszkole" w Śródmieściu do 18.00
          • gosia077 Re: Które przedszkola publiczne w Warszawie do 18 09.03.07, 22:44
            Dziękuję za odpowiedz smile Czy wiesz może coś więcej o tym przedszkolu? Jest
            godne polecenia?
            • sowa1978 Re: Które przedszkola publiczne w Warszawie do 18 10.03.07, 22:14
              Proponuję posłać dziecko do przedszkola blisko miejsca pracy i z pewnością
              będziesz mogła odebrać nawet do tej 17.30
              • gosia077 Re: Które przedszkola publiczne w Warszawie do 18 11.03.07, 22:50
                Z lokalizacją biura mam niestety problem, bo do końca kwietnia musimy się
                przenieść ( obecne biuro zostało sprzedane), a jeszcze nie wiadomo gdzie będzie
                nowe. Na przedszkole muszę się zdecydować do końca marca, więc niestety muszę to
                zrobić w ciemno i dlatego chciałabym znaleźć przedszkole do 18.00. Czy jakbym
                przedstawiła tą sytuację dyrektorkom w przedszkolu to myślicie ze mogłabym
                zapisać córeczkę do np 2 przedszkoli?
                • rybcia123 Re: Które przedszkola publiczne w Warszawie do 18 12.03.07, 20:49
                  Jesli zlozysz wniosek do wiecej niz jednego przedszkola w dzielnicy,to moze byc
                  odrzucony wniosek,bo na dzielnice jest jedna komisja i nie
                  lubia "kombinowania " na kilka wnioskow.Proponuje porozmawiac z szefem,moze
                  moglabys przychodzic pol godziny wczesniej i wczesniej wychodzic??moze ktos z
                  rodziny moglby ci pomoc??pozdrawiam cieplo
            • gaja24 Re: Które przedszkola publiczne w Warszawie do 18 13.03.07, 12:57
              Nie wiem co Cie interesuje. Obecnie uczęszcza tam moja córeczka. Trafiła nawet
              na fajne Panie. W sumie przedszkole jak każde inne, każdy może znaleźć i plusy
              i minusy. Przy drugim dziecku podchodzę juz do tego spokojniej. Nie chodzi tu o
              to, że nie przejmuję się co dzieje się z moim dzieckiem w przedszkolu, ale nie
              panikuje jak przy pierwszym.
              Gdybys miała jakieś pytania to napisz.
              • aseii Re: Które przedszkola publiczne w Warszawie do 18 13.03.07, 18:33
                Z tego co się zorientowałam przedszkole przy ul. Okopowej 7a jest czynne od
                8-18tej.
    • neogi Re: Które przedszkola publiczne w Warszawie do 18 13.03.07, 22:02
      Przedszkole gdzie chodzi moja córka (nr 40 przy ul. Karowej) w zeszłym roku
      było czynne do godz 17.30. Z tego co wiem to wszystko zależy od dyrektora
      palcówki (a nasza Pani dyrektor jest świetna), więc jeżeli zgłosisz taki
      postulat do dyrekcji a rada rodziców to poprze to myślę ze w wielu
      przedszkolach przejdzie - przecież wielu z nas pracuje właśnie do 17.
      Zapraszam na Karową smile
    • zeppelia Re: Które przedszkola publiczne w Warszawie do 18 14.05.07, 09:10
      Ja również poszukuję przedszkola czynnego do 18-tej, ostatecznie 17.30, jednak
      jedyna słuszna dla mnie lokalizacja to śródmieście bądź mokotów
      [okolice puławskiej, wołoskiej]
      Czy poza tym jednym, które zostało wymienione, znacie jeszcze jakieś?
      Bardzo proszę o info.
      • zeppelia Re: Które przedszkola publiczne w Warszawie do 18 19.05.07, 09:50
        ponawiam pytanie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka