wiktorka99 04.07.07, 15:10 witam czy sa tutaj mamusie ktorych pociechy chodza do tego przedszkola? zapisalam corcie od wrzesnia i ciekawa jestem opinii na temat tego przedszkola od mamus z forum Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgorzata-0 Re: kid's academy konstancin?? 27.08.07, 16:10 Witam, Moja córka miała niezłe przygody w tym przedszkolu. Przez pierwszy rok winiliśmy dziecko, że nie potrafi sie dostosować, ale to, co sie działo w drugim roku przechodzi wyobrażenie nawet o państwowych przedszkolach. Nasz prawnik rozwiązał umowę z tym przedszkolem, pod zarzutem naruszenia praw dziecka. Tak na prawdę zależy wszystko od tego, do której Pani trafi. Najgorsze jest to, że daliśmy się nabrać wspaniałym obietnicom, co do zasad i funkcjonowania przedszkola, które w zasadzie w ogóle nie istnieją. Jeżeli masz ochotę na więcej pytań podaję mojego prywatnego maila: malgorzata-0@gazeta Odpowiedz Link Zgłoś
annamro Re: kid's academy konstancin?? 28.08.07, 10:59 O boże przeraziłam sie tym co przeczytalam Myslalam zeby zapisac tam moje dziecko na szczescie wybralam inne przedszkole w Konstancinie Prosze napisz w kilku słowach co bylo nie tak w tym przedszkolu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
agu-tek Re: kid's academy konstancin?? 18.09.07, 17:20 Jakie przedszkole Pani wybrała? Od września mieszkam w Konstancinie i szukam dobrego przedszkola dla mojego synka. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
annamro Re: kid's academy konstancin?? 19.09.07, 11:00 Wybrałam nowo otwarte Przedszkole Skrzatka Oczatka przy Fabrycznej 14 w Konstancinie. Bylam na otwarciu, obserwowalam jak powstaje przedszkole. Rozmawialam z przemila Pania Dyrektor, poczytalam opinie na temat tego przedszkola i wiem ze to byla 100% dobra decyzja. Jedynym powodem placzu mojego dziecka jest to ze nie jest pierwsze w przedszkolu i to ze musis juz isc do domu a tak jest fajnie Zycze powodzenia,napisz prosze na ktore przedszkole sie zdecydowalas Odpowiedz Link Zgłoś