Dodaj do ulubionych

Piastów - przedszkole nr 3 - Godebskiego - ktoś..

09.09.08, 14:59
witajcie!! czy ktoś z Was ma Dziecię w przedszkolu nr 3 w Piastowie
(Godebskiego 21)?? Jakie wrażenia?? Moje Julcia zaczęła
właśnie "karierę" w 3-latkach i chętnie poznam opinie smile
Jeśli ktoś się znajdzie prosiłabym tez o wzmiankę na temat zajęć
dodatkowych - które warto??
Pozdrawiam
Marta
Obserwuj wątek
    • wojtkowiak.d Re: Piastów - przedszkole nr 3 - Godebskiego - kt 10.09.08, 19:23
      Moja dwójka dzieci ukończyła to przedszkole (kilka lat temu) i uważam że jest
      świetne! Nie pamiętam dokładnie, które panie teraz zajmują się trzylatkami, bo o
      te ci chodzi, ale kadra jest naprawdę dobra!!! Nie przejmuj się, wszystko będzie
      dobrze...
      Z tego co się orientuję, na tańce warto zapisać, jeśli dziewczynka choć trochę
      "czuje" i słyszy muzykę, w przeciwnym razie będą to stracone pieniążki i
      uciążliwe zarówno dla niej jak i dla prowadzącego zajęcia. Ale warto spróbować,
      bo dzieci naprawdę dobrze się rozwijają przy muzyce. Rytmika jest dla wszystkich.
      Korektywa- warto zapisać, nie tylko wtedy jak są wskazania - to zawsze jest
      dodatkowa gimnastyka...
      Jak będziesz chciała coś więcej wiedzieć - daj znać, dowiem się - pracuję w
      innym piastowskim przedszkolu (też w 3latkach)
      • roballka Re: Piastów - przedszkole nr 3 - Godebskiego - kt 11.09.08, 09:24
        Bardzo dziękuję za informacje smile
        Jula czuje się w tym przedszkolu bardzo dobrze - więc i ja jestem
        zadowolona. Na tańce na pewno zapiszę smile
        U nas w grupie jest teraz Pani Małgosia i Pani Danuta (dyrektorka).
        Pozdrawiam
        • wojtkowiak.d Re: Piastów - przedszkole nr 3 - Godebskiego - kt 11.09.08, 22:26
          O, to na pewno i Ty, i twoja Julka bedą bardzo zadowolone, bo obie Panie są
          bardzo miłe a dzieci spod ich opiekuńczych rąk wyrastają na świetnych
          przedszkolaków... Pozdrawiam serdecznie, miłego weekendu.
          Ja mieszkam jakieś 200 m od tego przedszkola i widzę, jak tam jest fanie smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka