rufcio 10.03.09, 10:58 Czy możecie się podzielić opiniami na temat tego przedszkola - Nr 126 Dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kozaczek25 Re: ul. Jugosłowiańska Wrocław 11.03.09, 16:03 Bylam i ogladalam-zrobilo na mnie dobre wrazenie, mile Panie, duzy ogrod, niskie zabudowanie, a wiec nie ma jakis stromych schodow- wydaje sie bezpieczne. Wybralam to przedszkole jako trzecie, bo mam do niego najdalej Odpowiedz Link Zgłoś
rufcio Re: ul. Jugosłowiańska Wrocław 12.03.09, 09:10 Dziękuję za opinię, a mogę zapytać jakie wybrałaś na I i II wyboru ? Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek25 Re: ul. Jugosłowiańska Wrocław 12.03.09, 15:19 Jasne, ze mozesz I wyboru to nr1 ma Kasprowicza, a II to nr149 na Obornickiej. Bede miec jakies 175 punktow, takze cienizna.......No ale probuje Odpowiedz Link Zgłoś
rufcio Re: ul. Jugosłowiańska Wrocław 13.03.09, 08:37 Dziękuję Moja cienizna jest jeszcze cieńsza - 165 Odpowiedz Link Zgłoś
rufcio Re: ul. Jugosłowiańska Wrocław 13.03.09, 08:41 A czym kierowałaś się przy wyborze ? Odległością czy może jakimiś innymi kryteriami. Też zastanawiam się nad nr 149 ale sama już nie wiem. Mój synek chodzi teraz do żłobka na ul. Krowiej. On jest wniebowzięty a ja zachwycona . Opieka, Panie, sale , zabawki, jedzenie - wszystko super, a teraz nadszedł czas zmian i też chciałabym dobrze trafić Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek25 Re: ul. Jugosłowiańska Wrocław 13.03.09, 16:33 Napewno troche odlegloscia, ale u mnie w rodiznie juz 2 dzieci chodzila i chodzi do nr 1 wiec wiem z dobrego zrodla jak tam jest A w 149 jest az 50 miejsc dla 3 latkow, wiec jest duza szansa, dlatego tu skladam. Na BOnczyka jest tez fajnie, ale tam maja jakies 7 miejsc chyba-porazka... Odpowiedz Link Zgłoś