Dodaj do ulubionych

Jak tam Bielański?????????

02.11.04, 16:19
Witam,
wiem że kręci się tu troszkę osób ze znajomościami w Bielańskimsmile)
Co tam słaychać czy ruszają terminowo???

POzdrowionka
Monika i Mateuszek 35tc
Obserwuj wątek
    • patunia79 Re: Jak tam Bielański????????? 02.11.04, 18:04
      Ruszają napewno nie wcześniej niż po 15 grudnia.
      • renka000 Re: Jak tam Bielański????????? 03.11.04, 12:29
        Tak, niestety nie wyrobią sie do połowy listopada jak chcieli. ale wiem, ze
        MUSZA skonczyc do konca grudnia. Musza bo inaczej budżet im przepadnie
    • zolma1 Re: Jak tam Bielański????????? 03.11.04, 13:38
      Dzieki za infosmile
      Nie mam co liczyc na poród tam, muszę szybko zdecydowac sie na inny szpitalsad

Pozdrawiam
      Monika
      • joasia20 do zolma1 03.11.04, 14:54
        hej, to tak jak i ja, a tak bardzo na to liczyłam, czy masz jakiś inny szpital
        na oku??
        pozdrawiam
        asia 35 t.c.
        • zolma1 Re: do zolma1 05.11.04, 13:11
          Cześć,
          zastanawiam się nad Starynkiewicza i Żelazną, a Ty?

Pozdrawiam
          Monika i Mateo 35 tc
          • joasia20 Re: do zolma1 05.11.04, 16:47
            hej, ja zastanawiam się dokładnie nad tymi samymi, bo słyszałam dobre opinie,
            ale nikogo tam nie znam, szczerze mówiąc to jednak ciągle liczę, że otworzą
            bielański, słyszałam, że mimo remontu odbywają się tam porody, mój lekarz
            narazie tego nie potwierdził kazał mi poczekać cierpliwie do połowy listopada,
            bo wtedy on już będzie wiedział co i jak, umówiona jestem do niego na 16.11 i
            wtedy cała sprawa się rozstrzygnie, na kiedy masz termin?? ja mam planowaną
            cesarkę, która powinna sięodbyyć ok. 10 grudnia.
            pozdrawiam
            asia
            • zolma1 Re: do zolma1 05.11.04, 19:52
              Hej,
              ja mam termin na 12.12. ale lekarz mówi że dzidzia może się pospieszyćsmile

Pozdrawiam
              Monika i Mateo 35tc
              • joasia20 Re: do zolma1 05.11.04, 20:17
                to może jednak mamy szanse na ten bielański?? ja chyba nie będę czekać do
                wizyty u mojego lekarza tylko po niedzieli poprostu pojedziemy z mężem do tego
                szpitala i poprostu powiemy, że jesteśmy zainteresowani porodem u nich w tym
                terminie i zobaczymy co nam powiedzą, nie będziemy się powoływać na żadnego
                lekarza, poprostu sprawdzimy co powiedzą jak przyjdziemy tak z ulicy.
                jak coś będęwiedziała to napiszę.
                pozdrawiam
                asia
                35 t.c
    • joasia20 Re: Jak tam Bielański????????? 03.11.04, 16:46
      Wszystkim zainteresowanym polecam:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=588&w=12617058
      wg informacji tam zawartych remont w niczym nie przeszkadza!!! najlepiej byłoby
      tam pojechać i się dowiedzieć wszystkiego.
    • kasiuncia25 Re: Jak tam Bielański????????? 08.11.04, 23:32
      Dziś byłam u mojego gina, który pracuje z Bielańskim. Pytałam o remont.
      Powiedział że ma sie skończyć do końca listopada.
      Wiecie może co trzeba ze sobą zabrać jak sie jedzie do porodu?
      W niektórych szpitalach niepotrzebne są rzeczy dla maluszka, jak jest tutaj?
      Pozdrawiam.
      • joasia20 Re: Jak tam Bielański????????? 09.11.04, 12:06
        ja wczoraj dzwoniłam do szpitala bielańskiego, rozmawiałam z położną, która
        powiedziała, że nikt nie jest w stanie podać terminu zakończenia remontu,
        powiedziałam, że mam termin ok 10 grudnia to powiedziala, żebym rozglądała się
        za innym szpitalem sad(, możesz zdradzić nazwisko lekarza, z którym rozmawiałaś,
        bo mój też mnie tak zwodzi, a boję się, że w końcu nadejdzie termin a ja nie
        będę miała szpitala, a mam mieć planowaną cesarkę więc powinnam wiedzić , który
        szpital na kilka dni wcześniej,
        pozdrawiam i czekam na wieści
        asia
        • kasiuncia25 Re: Jak tam Bielański????????? 09.11.04, 15:01
          Ja chodze do Dariusza Świerczewskiego. Mam termin na 17 stycznia więc może sie
          wyrobie. Wiesz może jaka wyprawka jest potrzebna w tym szpitalu?
          • joasia20 Re: Jak tam Bielański????????? 09.11.04, 15:22
            niestety nie wiem, bo jak dzwoniłam tam to nic mi nie chcieli powiedzieć
            zasłaniając się tym że remont trwa i nie wiedzą kiedy się skończy, jednym
            słowem póki co odsyłają odmownie sad(
            • patunia79 Re: Jak tam Bielański????????? 09.11.04, 20:17
              Ja również dostałam wczoraj info od swojego lekarza że mogą się nie wyrobić na
              grudzień co mnie bardzo martwi.
              A co do wyprawki, to kosmetyków dla dzieck nie trzeba brać oni wszystko
              zapewniają tylko pampersy i najlepiej z wycięciem na pępuszek, poza tym ubranka
              możesz wziąć ale jak nie będziesz miała to też nic się nie stanie bo to również
              zapewniają dziecku. Podkłady poporodowe nie trzeba mieć dają lignine która
              wtedy jest bardzo praktyczna, jedyne co to kosmetyki dla siebie i bieliznę +
              koszule nocne, itp.
              Oby jak najszybciej oddali oddział do użytku....
    • neti912 Re: Jak tam Bielański????????? 11.11.04, 23:02
      Bielański mieli otworzyć 15 listopada, już nawet rozpisali mojemu lekarzowi dyżury od tego dnia, ale niestety w ostatniej chwili okazało się, że remont się przedłuży, robotnicy mają opuścic szpoital 12 grudnia, ale potem ma wejść jeszcze sanepid i chyba jeszcze jakieś służby i spodziewają się, że otworzą szpital dopiero w styczniu sad(( A ja tak się nastawiłam, że będę tam rodzić z moim lekarzem, buuuuuu

Pozdrawiam,
      Aneta i Klaudia (33 t.c.)
    • zolma1 jak nie Bielański to co?? 12.11.04, 12:28
      Cześć,
      moja lekarka twierdzi,że porodowy skończony ale co z tego nie ma oddziału
      noworodkowego dla maluchów i mam,a jest to bardzo ważne nie położą nas byle
      gdzie po porodzie,więc grudniówki nic z tegosad(
      Mam termin na 12.12. radzi mi z całego serca Starynkiweicza i chyba na ten się
      zdecydujesmile

Pozdrawiam
      Monika i Mateo 36tc
      • joasia20 Re: jak nie Bielański to co?? 12.11.04, 12:49
        ja idę do lekarza we wtorek, zobaczymy co on powie, termin mam na 17 grudnia,
        ale mam planowaną cesarke, na którą wstępnie umawialiśmy się na 10 grudnia, ale
        z tego co piszecie i z tego co mi powiedzieli jak do nich dzwoniłam to mogę też
        zapomnieć o porodzie w bielańskim sad( wczoraj robiłam Ktg w szpitalu
        Orłowskiego i zrobił na mnie niezłe wrażenie, zapytam mojego gina co o nim myśli
        pozdrawiam
        • joasia20 Re: jak nie Bielański to co?? 16.11.04, 17:39
          Dziewczyny, mój lekarz potwierdził info, że bielański nie ruszy do końca roku,
          więc jeśli macie termin jeszcze w tym roku to szybko szukajcie czegoś innego!!!
          ja będę rodzić na Inflanckiej
          pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka