Dodaj do ulubionych

dr Garwolinski opinie

21.04.05, 10:07

Obserwuj wątek
    • kyciusia Re: dr Garwolinski opinie 21.04.05, 10:08
      Jestewm w 20 tc i u mojej dzidzi wykryto wade nerek, moja gin wysyla mnie na usg
      do dr. Garwolinskiego, jesli ktoras z was byla u niego to prosze o opinie.
      Pozadrawiam
      • ada80 Re: dr Garwolinski opinie 22.04.05, 10:34
        kyciusia, jak sama dobrze wiesz opinie sa podzielone. Skoro wysłała cię twoja
        lekarz to idź, zrób dodatkowo np u jeszce innego specjalisty np. dr
        Zwolinskiego.
        Ja podczas ciaży byłam u Roszkowskiego, Garwolinskiego, Zwolińskiego,
        Kretowicza. Wszyscy ci lekarze są i polecani i nie polecani. Ja osobiście
        jestem w rok po porodzie zadowolona ze wszystkich, ale dziecko urodziło sie
        zdrowe. Jakby było inaczej to pewnie bym nie była już taka zadowolona. Jedno
        moge powiedzieć, ze mi osobiście tylko Garwoliński nie przypasował z tych
        lekarzy. Ale nie sugeruj się tym. Ja na Twoim miejscu zrobiłabym tylko
        dodatkowo potwierdzenie u innego specjalisty i wybrałabym Zwolińskiego, ale na
        niego długo się czeka, wiec jeśli się do niego nie wyrobisz to idź do
        Roszkowskiego. No ale decyzja należy do Ciebie. napisz co zdecydowałaś.smile
        • kyciusia Re: dr Garwolinski opinie 22.04.05, 13:04
          To jest tak ze na Solcu dr Ledowicz wykryl ze u dzidzi jest cos z nereczkami,
          ale na razie mam sie tym nie przejmowac, bo to moze sie cofnac (mam nadzieje)
          zobacze co powie Garwolinski o tym, jesli potwierdzi, to pewnie nie bede robic
          kolejego usg, a jesli powie ze nic nie widzi to bede robic jeszcze u kogos, tak
          zeby przynajmniej dwie diagnozy byly takie same.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka