Dodaj do ulubionych

Dr Ruszkowski - Inflancka

03.11.05, 21:44

czy ktoś zna tego lekarza?
Będę wdzięczne za jakiekolwiek opinie
Obserwuj wątek
    • kwiatek3111 Re: Dr Ruszkowski - Inflancka 03.11.05, 21:55
      Zajrzyj na forum "biała lista"dobry ginekolog, wrzuć w wyszukiwarkę nazwisko
      lekarza. Jest tam wiele opinii na Jego temat, nawet z dzisiejszą datą. Nie znam
      tego lekarza, ale na forum figuruje na białej liście więc znaczy to, że jest
      dobrym lekarzem. Opinie o tym lekarzu są pozytywne. Przejrzyj sobie jednak
      posty (tak jak wspomniałam jest ich tam wiele) i mam nadzieję, że sama
      przekonasz się najlepiej.
      • katrem Re: Dr Ruszkowski - Inflancka 03.11.05, 23:13
        chodzi oczywiście o dr Tomasza Roszkowskiego?
        wybieram się do niego na usg 3d po 24 tc, bo moja ginka uważa go za guru w tej
        dziedziniesmile
    • 12m12 Re: Dr Ruszkowski - Inflancka 04.11.05, 08:16
      Od pięciu lat jestem pod opieką dr.Ruszkowskiego jestem bardzo zadowolona z
      niego,jest miły,delikatny fachowy,odpowiada chętnie na wszystkie zadane
      pytania,prowadził moją ciążę jak również był przy samym porodzie i to dzięki
      niemu mała urodziła się zupełnie zdrowa(były komplikacje i jego szybka decyzja
      o cesarce zdecydowała o tym iż dziecko nie miało niedotlenienia).Poleciła mi go
      koleżanka którą wyprowadził z bardzo ciężkiej choroby,drugą moją koleżankę
      wyleczył po partactwie innych lekarzy i włściwie tylko dzięki niemu cieszy się
      teraz potomstwem bo gdyby została dłużej pod opieką tamtego lekarzato dziś
      byłaby bezpłodna(potwierdziły to badania nie tylko opinia dr.Ruszkowskiego.Ze
      swojej strony bardzo go polecam
      • agac3 Re: Dr Ruszkowski - Inflancka 04.11.05, 15:09
        Ja również jestem bardzo zadowolona. Jak to ktoś kiedyś napisał" trzeba było
        widać jego radośc przy urodzeniu dziecka"..potwierdzam, dzięki niemu mam synka -
        Macieja, który teraz ma 3 latka i 4 m-ce. Poleciłam go innym swoim koleżankom i
        swojej bratowej są bardzo zadolone. Jest dobrym fachowcem i wspaniałym człowiekiem.
    • marynamaj Re: Dr Ruszkowski - Inflancka 04.11.05, 18:27
      Potwierdzam, wspaniały lekarz i człowiek, prowadził moją ciążę, dostępny cały
      czas pod telefonem, bardzo dba o swoje pacjentki. Moją kolejną ciążę też
      poprowadzi
      Maryna
    • viola91 Re: Dr Ruszkowski - Inflancka 13.11.05, 22:46
      Jest super lekarz ja osobiście chodzę do niego od pięciu lat(prowadził moje dwie ciąże) jest to lekarz godny polecenia. Tak naprawdę to moja ciocia mi go poleciła i na prawdę jest godny polecenia. ma swój prywatny gabinet i można do niego w każdej chwili zadzwonić nawet do domu zawsze jest chętny aby udzielić informacji i odpowiada na wszystkie pytania. Bardzo chętnie udziela informacji na każdy temat.Jest tylko jeden problem w szpitalu jest bardzo rozrywany i ciężko jest go złapać.Naprawdę jest to lekarz suuupppperrr!!!
      • edyta.23 Re: Dr Ruszkowski - Inflancka 15.11.05, 19:38

dzięki dziewczyny za wszystkie odpowiedzi, ide w tym tygodniu do niego na
        wizytęsmile
        mam jeszcze pytanie czy na pierwszej wizycie dr założył wam kartę ciąży i
        skierował na wszystkie badania?
        • bioo Re: Dr Ruszkowski - Inflancka 17.11.05, 22:39
          hmmmmm
          a ja nie napiszę pozytywnie, niestetey
          Wprawdzei całą moją ciążę prowadził, (17mcy temu urodziłam), ale po porodzie
          rodzinnym na Inflanckiej "sie wypiął" jak zaczęły się komplikacje sad
          nawet wizyta prywatna na POlnej 4dni po porodzie nic nie dała....
          przykro mi, ale sie rozczarowałam, ale byłam nim wcześniej oczarowana i
          zadowolona.PO prostu tu, gdy najbardziej potrzebowałm jego opieki i rady, nie
          sprawdziła sie...
        • viola91 Re: Dr Ruszkowski - Inflancka 21.11.05, 21:55
          Napewno będziesz miała założoną kartę ciąży i będziesz musiała zrobić sobie wszystkie badania a jeśli chodzi o opinię koleżanki która pisała po tobie to tak nie jest ja miałam problem zaraz po porodzie z dzieckiem i polecił mi swoich kolegów do których mogłam się zgłosić aby dalej leczyć dziecko i byli to dobrzy lekarze ( nie tylko znajomi)
          • edyta.23 Re: Dr Ruszkowski - Inflancka 23.11.05, 15:13

byłam na wizycie i jak na razie odniosłam same pozytywne wrażenia.
            • viola91 Re: Dr Ruszkowski - Inflancka 23.11.05, 21:48
              Mam nadzieję że ci sie spodoba i tak samo polecisz go póżniej swoim znajomym koleżankom.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka