Dodaj do ulubionych

Rzeszów drTomasz Kluz

09.01.06, 12:34
zbieram wszystkie informacje odnośnie tego lekarza.Jeżeli ktoś miał z nim
jakąś styczność bardzo proszę o informacje.
Byłam na pierwszej wizycie u niego,wydaje się być oki,ale raz poroniłam i
moja ciąża jest wysokiego ryzyka.
Byłabym wdzięczna również za opinie na temat szpitala na ul.Szopena
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • e_madziq Re: Rzeszów drTomasz Kluz 09.01.06, 12:42
      Madziczek, wejdx sobie na wojwództwa-podkarpackie, tam przeczytasz opinie o
      szpitalach, również moją. Ja rodziłam na szopena 2,5 roku temu i jestem bardzo
      zadowolona. W kwietniu rodzę drugiego dzieciaczka i też tam sie wybieram. Ja
      chodzę do Romana Kluzy, niestety na temat Tomasza Kluza osobiście nic nie wiem,
      ale słyszałam, ze cieszy się dobrymi opiniami. Na podkarpackim jest dziewczyna,
      która chodzi do niego może coś Ci odpisze.
      Na kiedy masz termin?

Pozdrawiam serdecznie, Magda
      • madziczek79 Re: Rzeszów drTomasz Kluz 09.01.06, 12:46
        dziękismile
        chwilę temu weszłam na regionalne ale starsznie tam pusto,zaglądnę znowu.
        Ja mam termin na 26.08 mam nadzieję że dotrwam.
        • e_madziq Re: Rzeszów drTomasz Kluz 09.01.06, 12:50
          Dotrwasz smile) Sprawdź jeszcze prywatną pocztę, a na podkarpackim wpisz nazwe
          szpitala lub nazwisko lekarza w wyszukiwarkę i z pewnoscią się czegoś dowiesz.
          Magda
          • madziczek79 Re: Rzeszów drTomasz Kluz 09.01.06, 13:03
            Madziku odpisałam na priv.
            I dzięki za wskazówki ,faktycznie dość sporo jest na temat który mnie
            interesuje.
            pozdrawiamsmile
    • sunrexik3 Re: Rzeszów drTomasz Kluz 10.01.06, 10:30
      Pana doktora osobiście nie znam ale słyszałam duzo dobrego o tym szpitalu .
      Napewno nie polecam 2-ki na górce. Tam było oki sześć lat temu teraz lekki
      dramacik. Trzymam kciuki za Ciebie. A najważniejsza jest połozna.
    • 3anek Re: Rzeszów drTomasz Kluz 14.01.06, 15:48
      witamsmile
      ja chodzę do dr Tomasza Kluzy. To moja pierwsza ciąża, ale zanim do niego się
      zgłosiłam zrobiłam dokładny wywiadsmile Z różnych źródeł wiem, że on bardzo wielu
      kobietom pomógł zajść w ciążę oraz jest specem od cięższych przypadków, więc
      możesz być spokojna, że Tobą też się dobrze zajmiesmile Poza tym jest bardzo
      sympatyczny i troszczy się o swoje pacjentki. Same pozytywy. A co do Szopena
      też mam zamiar tam rodzić, bo same dobre rzeczy o tym szpitalu słyszałam. Nie
      znam dziewczyny, która by tam rodziła i miała jakieś negatywne wspomnienia w
      przeciwieństwie do innych rzeszowskich szpitali....
      powodzenia!
      • madziczek79 Re: Rzeszów drTomasz Kluz 14.01.06, 16:22
        3anek dzięki za informacje.Jestem o wiele spokojniejsza,a Ty na kiedy masz
        termin?Myślałaś już o jakiejś położnej z Szopena?Jest w ogóle taka możliwość
        jeszcze?Będe wdzięczna za wszelkie informacje.Acha jeszcze mam jedno pytanko-
        czy później dr przyjmuje w szpitalu(np.aby zrobić ktg itp)czy wszystko jest u
        niego w prywatnym gabinecie?
        • 3anek Re: Rzeszów drTomasz Kluz 14.01.06, 20:46
          ja mam termin na koniec maja - a Ty? A tak na marginesie to mam na imię Ankasmile
          Mam zamiar niedługo skontaktować się z położną z tego szpitala i dowiedzieć się
          jakiś szczegółów. Na razie wiem tylko, że jeżeli chcesz mieć poród rodzinny to
          nie jest wymagana szkoła rodzenia. Co do położnej to zadecydowaliśmy z mężem,
          że nie będziemy opłacać - tyle dobrego słyszałam o położnych z tego szpitala,
          że i bez płacenia rewelacyjnie zajmują się pacjentkamismile Dr Tomasz Kluz też
          przymuje w szpitalu i tak mi się wydaje, że wszystkie badania później już w
          szpitalu robi. Mam nadzieję, że niedługo dam radę porozmawiać z jakąś położną
          to napiszę wszystko czego się dowiem.
          pozdrawiamsmile
          • madziczek79 Re: Rzeszów drTomasz Kluz 15.01.06, 14:21
            Aniu bardzo mi miłosmile
            Ja mam termin dopiero na sierpień,ale już bym chciała urodzićsmile
            Proszę napisz jeśli uda Ci się pogadać z jakąś położną,albo w tym wątku albo na
            gazetowego maila.Będe bardzo wdzięczna za jakiekolwiek informacje.
            Pozdrawiam Cię gorącosmile
            • madziczek79 Re: Aniu :) 25.01.06, 15:49
              napisałam na maila gazetowego,odbierz proszęsmile
          • anik1980 Re: Rzeszów drTomasz Kluz 26.01.06, 13:09
            droga 3anekwink wybieram sie właśnie do dr T.Kluza i zaciekawiły mnie Twoje
            posty.Kochana,2 tyg temu poroniłam dzieciątko w 15 tyg.ciąży z powodu dużego
            zaniedbania innego lekarza.Bardzo boję się kolejny raz powierzyć swoje
            dzieciątko komuś nieodpowiedzialnemu.Proszę doradż mi czy dr T.Kluz,(bo widzę
            że sporo wiesz o nim), będzie rzetelnym i fachowym lekarzem?Czy można się do
            niego zwrócić o pomoc w nagłych wypadkach(np.telefonicznie)?Dziękuję z góry za
            pomoc w tej ważnej dla mnie sprawie.Pozdrawiam!!!
            • 3anek Re: Rzeszów drTomasz Kluz 04.02.06, 23:29
              witaj
              Przepraszam, że tak późno się odzywam, ale dawno nie zaglądałam na to forum.
              Bardzo mi przykro z powodu Twojego Maleństwa, mam nadzieję że tym razem się
              udasmile ja jestem w ciąży 1szy raz i starałam się znaleźć jak najlepszego
              lekarza, który zawsze odpowie na moje pytania i na którym będę mogła polegać.
              Sporo moich znajomych poleciło mi właśnie Tomasza Kluza. 1 pomógł zajść w ciążę
              jak kilku lekarzy powiedziało, że się nie da; 2 to moja koleżanka z pracy,
              która dzwoniła do niego w środku nocy jak wykrył jej mąż guzka w piersi (Kluz
              przyjechał do niej); 3 to moja ciotka, która miała poważna operację jajników
              (Kluz cały czas do niej zaglądał o operacji - ciotka ma 50 lat i była
              zachwycona); 4 to koleżanka znajomej - też poroniła (chodziła do innego
              lekarza), usłyszała o Kluzie i teraz do niego chodzi i właśnie spodziewa się
              dzidziusia. mnie to wystarczyłosmile chodzę do niego i jestem zadowolona. Dla
              pewności chodzę też do lekarza, do którego chodziłam przed ciążą.
              To jest Twoja decyzja jakiego lekarza wybierzesz; ja Ci polecam Kluza bo to na
              prawdę dobry fachowiec.
              Życzę powodzenia i koniecznie daj znać jak poszło i co zdecydowałaśsmile
              pozdrawiam
              Anka
              • anik1980 Re: Rzeszów drTomasz Kluz 18.02.06, 15:43
                dziekuje Aneczko za odpowiedż a tym samym za pomoc! Na pewno zdecyduję się na
                wizytę u Twego lekarza.Narazie mam po tym poronieniu odczekać 3 miesiące zanim
                zacznę się starać o dziecko,ale wybiorę się do niego szybciej.Nawet zadzwoniłam
                do Medicoru,ale okazało się,że już tam nie przyjmuje.Gdzie więc obecnie ma swój
                gabinet? Pozdrawiam Cię i mocno trzymam kciuki za Ciebie i Twoje Maleństwo!
                p.s.ja też mam na imię Aniawink
                • 3anek Re: Rzeszów drTomasz Kluz 26.02.06, 22:28
                  Aniu, strasznie żadko zaglądam na to forum.... Jak masz jakieś pytania pisz na
                  mail gazetowysmile masz już namiary na Kluza, czy dalej potrzebujesz? jak tak, daj
                  znać mailem to odpiszęsmile
                  pozdrawiam!
                  • ecika999 Re: Rzeszów drTomasz Kluz 28.02.06, 09:39
                    Dziewczyny, mam wielką prośbę dajcie mi jakieś namiary do dr Tomasza Kluza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka