mmalicka21 24.02.06, 17:48 i co myślicie? bo teraz zaczynam do niego chodzić a zrezygnowałam ze swojego z lux medu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agab16 Re: dr.Puzyna-czy któras z was chodzi do niego? 24.02.06, 20:22 chodzę od samego początku ciąży, jestem bardzo zadowolona.poleciło mi doktorka kilka niezależnych osób. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_mewa Re: dr.Puzyna-czy któras z was chodzi do niego? 24.02.06, 20:54 Hej Ja też chodze do niego do przychodni przyszpitalnej w św.Zofii. Bardzo sensowny facet, nie chrzani niepotrzebnych głupot, rzeczowy, kompetentny, daje poczucie, że jest się w dobrych rękach. Poza tym polecam jeśli chcesz rodzić w sw Zofii bo to jej dyrektor pozdrawiamy Ewa + ??? Odpowiedz Link Zgłoś
mmalicka21 Re: dr.Puzyna-czy któras z was chodzi do niego? 26.02.06, 01:49 no wiem wiem specjalnie tak sobie wybrałąm bo chce u niego w szptalu rodzić teraz ide do niego 16 marca i go kocham od początku bo mi robi usg co miesiąc: ))))))))))) a poprzedni lekarz nie chciał a jeszcze mam pytanie jak się do niego dostać/? można tak za darmo w św. zofii?? koleżanka zaszła w ciąże i chce u kogos kompetentnego prowadzić ciąże a ja się dostałam do puzyny troszke z drugiej ręki i nie wiem ja k to sie tam załatwia Odpowiedz Link Zgłoś
0306nusia pytanie do mmalicka21 26.02.06, 11:55 Witam, Mam do Ciebie pytanie. Mam abonament w lux medzie, juz od dluzszego czasu szukam dobrego ginekologa, takiego, ktory poprowadzi ciaze. Nie jestem jeszcze w ciazy, ale przygotowuje sie. Czy masz jakies "doswiadczenia" z lekarzami w lux medzie, choc z tego co pisalas chyba raczej malo pozytywne. Mi zalezy na lekarzu z Karowej. Dziekuje za info. Pozdrawiam cieplutko nusia. Odpowiedz Link Zgłoś
mmalicka21 Re: pytanie do mmalicka21 26.02.06, 14:09 oj tak to nie wiem ja chodziłam do kasińskiego on chyba z bielańskiego zgrzeszyła bym gdybym powiedziała że to zły lekarz ale robi 3 usg podczas ciązy: ) a tak to nie chodziłam ale z tego co wiem najlepszą panią doktor jest pani pawłowska z lux-medu na puławskiej jak chcesz się zapisać to trzeba miesiąc wcześniej bo ma mase klientek ale podobno najlepsza z tym że ja nie wiem z jakiego szpitala Odpowiedz Link Zgłoś
kajjoa Re: pytanie do mmalicka21 27.02.06, 18:21 Pawłowskiej z Lux Medu nie polecam ! Jest niegrzeczna i opryskliwa dla swoich pacjentek. Owszem trudno się do niej dostać, ale to nie oznacza, że jest dobra. Ja mam złe doświadczenia i nie lubię gdy się kogoś obraża z powodu defektów figury - dodam, ze nie jestem odosobnionym przypadkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
mmalicka21 Re: pytanie do mmalicka21 27.02.06, 19:51 a nie wiem mówie tylko co słyszałam kobiety polecały.... najlepiej pójść i na własnej skórze sprawdzić Odpowiedz Link Zgłoś