03.05.06, 21:42
jak jest teraz w szpitalu praskim bo ja rodziłam 6 lat temu i nie było tak
żle jakie są wasze opinie pozdrawiam Agnieszka
Obserwuj wątek
    • piedor Re: Praski 04.05.06, 10:14
      Wejdz w archiwum , tam jest o praskim bardzo duzo bardzo dobrych opinii. Ja
      sama tez zamierzam tam rodzic we wrzesniu 2006. Pozdrawiam
      • eljast1 Re: Praski 04.05.06, 13:00
        Ja rodziłam w Szpitalu Praskim dokładnie tydzień temu i jestem bardzo
        zadowolona. Dziecko jest zdrowe, opieka OK.
        • mamamagda5 Re: Praski 04.05.06, 16:59
          Ja też będę rodziła w praskim za 1,5 miesiąca i z rozmów z personelem i
          pacjentkami myślę że będzie ok
          • kwiatek-21 Re: Praski 04.05.06, 22:09
            ja urodziłam 3 miesiące temu mi się bardzo podoało szybka reakcja co do cc nie
            zwlekają z podjeciem decyzii tylko musisz sie nastawić psychicznie że stawiają
            na karmienie piersia za wszelka cene ale pomagaja przystawiac do piresi i ucza
            generalnie jest ok
    • mw144 Re: Praski 04.05.06, 22:08
      Jest lepiej niż 6 lat temusmile Polecam.
      • marchefka27 Re: Praski 05.05.06, 22:52
        Coz...szykując się do porodu czytalam tu glownie dobre opinie o tym
        szpitalu...Swoją opinię po porodzie tez wymienilam - byla ok. Z pewnymi
        potknieciami ze strony personelu (i pediatrzy i polozne), ale generalnie nie
        oczekiwalam nie wiadomo czego (swoją drogą niezle stwierdzenie). Dzis pol roku
        po porodzie pojawila się jednak kwestia , ktora zmienia postac rzeczy... Porod
        odbyl się w gorącej atmosferze - rodzily jedna po drugiej, ekipa uwijala się
        jak w ukropie. Nie usprawiedliwia to jednak moim zdaniem jawego bledu w sztuce -
        po pierwsze pani dr (Kłodaś jesli dobrze pamietam) zaczela mnie zszywac nie
        czekając az znieczulenie zadziala, ale pal licho, szkoda tylko ze nie zrobila
        tego dobrze.
        Nie wiedzialam co sie dzieje, ze tyle czasu boli mnie szew. Wystarczyl rzut oka
        innego lekarza i dowiedzialam się - jak dosadnie wyrazil się lekarz - ze szycie
        zostalo "spiep...one"...No i teraz albo uda mi się zalatwic zabieg np na
        Zelaznej albo prywatna klinika i koszt ok 2,5 tys...zeby poprawic to co
        spartaczytla pani dr...Ciekawa jestem jak do kwestii ustosunkuje się dyrekcja
        szpitala, bo nie zamierzam puscic tego plazem partaczce, ktora tak mi umilila
        zycie...
        • kasia798 Re: Praski 15.05.06, 14:28
          Ja rodziłam 9 miesięcy temu. Nie mam zastrzeżeń co do porodu, natomiast
          zawiodłam się na oddziale noworodków. Panie położne nie mające na nic czasu,
          pomoc w przystawianiu do piersi to kpiny. Gdyby nie pomoc męża i mojej mamy
          pobyt w szpitalu zakończył by się depresją.
    • 1969r_02.06 Re: Praski 15.05.06, 22:31
      Będę oglądać ten szpital w czwartek pod kątem porodu w sierpniu to dam znak, na
      razie wiem że sale bez dopłat 2-u osobowe, a jedynka za 80 zł. Pozdrawiam.
    • libretka Re: Praski 16.05.06, 08:33
      Jak nic się nie dzieje i poród przebiega bez powikłań to wszędzie jest dobrze i
      pozostają dobre wspomnienia.
      Ja mam złe doświadczenie z tym szpitalem, moje dziecko omal nie przepłaciło
      porodu życiem i zdrowiem. Niekompetencja i zaniedbania ze strony lekarza
      odbierającego poród i położnej doprowadziły do krytycznego stanu dziecka, które
      trzeba było potem operować i długo rehabiltować. Cóż z tego, że w czasie porodu
      było miło.
      Gdybym była zmuszona rodzić tam drugi raz to tylko ze starannie wybraną
      wcześniej położną i pod nadzorem kompetentnego lekarza.Na szczęście w Warszawie
      są lepsze szpitale.
    • chwedzia Re: Praski 16.05.06, 11:34
      czy któraś z Was rodziłą w Praskim ostatnio? Jakie macie opinie?
      • chwedzia Re: Praski 16.05.06, 12:32
        a jacy sa lekarze w praskim? kompetentni? a opieka dla dzidzi? czy maja
        wszytsko co trzeba? (sprzet etc)
    • aga1980123 Re: Praski 05.09.16, 11:32
      Mój wybór od razu padł na szpital praski... pewnie ze względu na odległość, ale też opinie, głównie znajomych. Poród co prawda 9mcy temu smile ale wrażenia pozostają takie same. Opieka super, położne pomocne i szybko działają. Do porodu pojechałam już po tym, jak odeszły mi wody. Poród trwał ponad 10 godz, ale w tym czasie cały czas lezalam już na sali porodowej z opieką. Ciągle ktoś przy mnie był. Niestety nie pamiętam nazwiska położnej odbierajacej poród, ale kobieta super! Wspierała i pomagała, czulam się tak jakby była osobistą położną. Atmosfera w szpitalu super!Ludzie mili i uśmiechnięci. W trakcie porodu na szczęście nic się nie działo, więc to też pewnie wpływa na pozytywną opinię. Po porodzie położne pomocne, bardzo się starały. Jeśli chodzi o sale i caly oddział, wszystko na Plus. Polecam ten szpital smile! smile!! smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka