uff2 16.05.06, 14:10 Jak je oceniacie i z jakimi kosztami trzeba się liczyć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
makufka Re: Szpitale prywatne 23.05.06, 21:11 To zależy w jakim mieście i jaki chcesz mieć poród Odpowiedz Link Zgłoś
sophie05 Re: Szpitale prywatne 24.05.06, 09:48 Gdańsk - Swissmed. Koszt 3000. Rodzące tam bardzo sobie chwalą. Ja nie korzystałam więc więcej się nie wypowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
govanka Re: Szpitale prywatne 28.05.06, 23:50 Warszawa - Damian - cc pół roku temu 7000 (koszt całkowity z trzydniowym pobytem) - opinia... najkrócej: poród i opieka jak z bajki! Odpowiedz Link Zgłoś
mim288 Re: Szpitale prywatne 30.05.06, 15:10 Przyłączam sie do opinii o Damianie. Urodziłam tam dwoje dzieci. Warunki, opieka medyczna nad matką i dzieckiem, podejście całego personelu - super. Mam nadzieję mieć więcej dzieci i nie chciałabym rodzic ich nigdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
szaruga Re: Szpitale prywatne 29.05.06, 00:12 a czy coś wiadomo o takowych w Łodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
earl.grey Re: Szpitale prywatne 29.05.06, 12:55 byłam w Iatrosie. Kultura i traktowanie pacjentki jak osoby rozumnej (a to dopiero luksus). Prof. Leibschang ujmujący. Czyściutko, warunki jak w pensonacie, a nie w szpitalu. Przy salach (oczywiście jednoosobowych) łazienki, ale tylko kibelek i bidet. prysznic wspólny. Porodówka prawidłowa, aczkolwiek w publicznym szpitalu, gdzie rodziłam pierwsze dziecko, była przestronniejsza, lepiej wyposażona i w ogóle ładniejsza. No ale liczy się też, jak cię na tej porodówce potraktują, a nie tylko, jak wygląda. Cena z pobytem 4 dni 4.800, ale to cc, psn chyba taniej. Nie dajcie sobie powiedzieć, że mogliby nie mieć inkubatorów, oczywiście są, a także lampy do naświetlań w razie żółtaczki. Obecność męża przy cc żaden problem. Odpowiedz Link Zgłoś