agava07 18.07.06, 16:54 Jak oceniacie placówki biorące udział w tym programie? Czy polecacie szczególnie którąś z ursynowskich? www.infowarszawa.pl/strony.php?id=787 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mika99 Re: Warszawski program opieki nad kobietami w cią 19.07.06, 12:13 ja oceniam na 6 ale chodzę do Wesołej o ursynowie nic nie wiem. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_sama Re: Warszawski program opieki nad kobietami w cią 19.07.06, 13:33 Zastanawiałam się nad tym programem, chciałam prowadzić ciążę w przychodni przyszpitalnej na Żelaznej. Trudno się dostać, ale moja koleżanka jest bardzo zadowolona. Jeżeli stwierdzisz, że nie lokalizacja jest dla Ciebie najważniejsza, to spróbuj zapisać się do przychodni szpitala, w ktorym chciałabyś rodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
agava07 Re: Warszawski program opieki nad kobietami w cią 20.07.06, 11:44 Myślę o MSWiA , ale ciąży tam nie prowadzą. Odpowiedz Link Zgłoś
mamamada Re: Warszawski program opieki nad kobietami w cią 21.07.06, 12:16 Żelazna - ok. Jestem u nich w programie, jestem zadowolona z opieki. Ważna informacja dla dziewczyn, które chcą tam rodzić: moja prowadząca lekarka twierdzi, że pacjentki, które sa u nich w programie, traktują jako "związane ze szpitalem". Kto pytał na izbie przyjęć czy w przychodni, jakie ma szanse na poród w tym szpitalu, ten wie, że to "żelazne" pytanie, jakie personel zadaje wszystkim chętnym. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaia Medycyna Rodzinna 21.07.06, 15:30 Medycyna Rodzinna ul Belgradzka 18 ul Cybisa ( nie wiem ile, budynek dawnego żłobka) Odpowiedz Link Zgłoś
kkk_k Re: Medycyna Rodzinna 22.08.06, 16:37 Przepraszam ale jakoś mało rozumiem, na czym polega ten program? K. Odpowiedz Link Zgłoś
monicx Re: Warszawski program opieki nad kobietami w cią 23.08.06, 12:48 Ja ostatnio zapisałam się do przychodni przyszpitalnej w Praskim specjalnie żeby zostać objęta tym programem. Generalnie w programie jest więcej badań gratis np. zamiast 2 są 3 usg oraz jest szkoła rodzenia za darmo. Programem mogą być objęte kobiety które mają stałe zameldowanie w Warszawie lub pracują na umowę na czas nieokreślony w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
gloria_ma do monicx 23.08.06, 12:58 Czy w ramach tego programu chodzisz do gina do tej przychodni prz Praskim i czy to jest konkretny lekarz czy jaki się "trafi"? Może znasz nazwiska lekarzy. Będę wdzięczna za odp. Odpowiedz Link Zgłoś
monicx Re: do monicx 23.08.06, 13:25 W przychodni w szpitalu byłam dopiero raz u dr Cezarego Grabosza, człowiek w miarę sympatyczny choć trzeba "przełamać w nim lody", dostałam 2 skierowania na badania oraz skierowanie na usg w szpitalu i ustalono od razu konkretną datę kolejnej wizyty u tego samego lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś