olutka75 24.08.06, 19:55 kto zna tamtejszą porodówkę/ Czy warto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carlay Re: Kutno? 20.09.06, 17:17 hey olutka, tez jestem ciekawa jaka jest porodówka w Kutnie,,,,,,,,,,,pod koniec lutego 2007 będe tam rodzic, Jak bys coś się dowiedziala to napisz. Odpowiedz Link Zgłoś
makma1 Re: Kutno? 20.09.06, 20:32 dziewczyny ja rodziłam w Kutnie pod koniec zezzłego roku. porodówka rodzinna nie była jeszcze do konca czynna, tzn rodziłam na sali ogólnej, ale że był listopad to rodziłam sama. panie nie były przyjemne, ale przy najmniej był mój lekarz prowadzący na dyżurze. potem z dzieckiem leżałam na sali płatnej, mąż też mógł tam być- nawet 24 h/dobę. warto zapłacić za osobną salę- sale są wyremontowane, duże, oddzielna łazienka tylko dla Was,obok pokój, w którym pielęgniarki powinny myć Wasze dzieciątka. jak ja rodziła, to te pokoje obok, choć wyposażone nie były używane, bo nie było personelu, ale może teraz są. generalnie polecam, ale na pewno poród rodzinny i sale poporodowe płatne. Odpowiedz Link Zgłoś
olutka75 Re: Kutno? 23.09.06, 15:10 Dziewczyny, a znacie dra Karaśkiewicza z tamtego szpitala? A jak tam wyglada sprawa z cesarką albo znieczuleniem do porodu? Będę wdzięczna za info... Widzę, ze mało nas tu zainteresowanych Kutnem... Odpowiedz Link Zgłoś
carlay Re: Kutno? 23.09.06, 20:55 Dzięki makma1 za odpowiedz, byłabym wdzięczna jeszcze jak bys napisała kto był twoim lekarzem prowadzącym, bo ja chodzę do dr. Zięby i szukam opinni o nim, a jeszcze jedno....ile kosztuje sala płatna, ,,,, też mnie interesuje sprawa z cesarką jak to tam wszystko wygląda , pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
nika-k Re: Kutno? 16.01.07, 10:20 Ciesze sie ,ze znalazlam wasz watek . Sama za 2 tyg chcialabym urodzic w kutnie ,ale zastanawiam sie jak tam jest na porodowce. Czy ktoras z was rodzila tam niedawno ? Jak juz bylo po remoncie. Ja chodze do profesora Malinowskiego. Bardzo polecam tego lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
makma1 Re: Kutno? 01.02.07, 21:38 rzadko tu zaglądam.. z braku czasu... ale polecam porodówkę w Kutnie na porodach rodzinnych, osobiście chodziłam w ciąży do dr Ziemby i jestem b. zadowolona. on odbierał też mój poród- i całe szczęście, że to był on. Dr Malinowskiego parę razy widziałam, ale do niego nie chodziłam. Jak ja rodziłam to porodówka rodzinna kosztowała 300 PLN jednorazowo-płatne na konto fundacji. Warto! Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś