beata963 12.05.03, 17:51 Cześć!!! Proszę pomóżcie mi wybrać Szkołę Rodzenia w Krakowie . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boulinka Re: Szkoła Rodzenia-Kraków 13.05.03, 09:12 Ja chodziłam do szkoły rodzenia przy szpitalu im. Narutowicza. Ciekawe wykłady, miła atmosfera - jednym słowem polecam. Boulinka Odpowiedz Link Zgłoś
zapior Re: Szkoła Rodzenia-Kraków 14.05.03, 16:37 ja chodze do szkoły rodzenie przy szpitalu Rydgiera, ale sa jeszcze przy Zeromskim, na os. Jagiellońskim, ale odpłatnie Odpowiedz Link Zgłoś
aniaa2 Re: Szkoła Rodzenia-Kraków 17.05.03, 22:14 Polecam Szkołę Rodzenia Szpitala najlepszego w Krakowie myślę o Szpitalu na Siemiradzkiego dobrzy lekarze miłe połozne ciepła atmosfera Kursy miesięczne dowolne wpłaty można nic nie wpłacić Mają dobre wykłady i gimnastykę Odpowiedz Link Zgłoś
a7403 Re: Szkoła Rodzenia-Kraków 20.05.03, 11:54 A ja chodziłam do szkoły rodzenia na os. Jagiellońskim-Gemelli. Bomba. Miła atmosfera, praktyczne zajęcia i wykłady. Goraco polecam. Potem organizuja Mikołajki dla rodziców juz z pociechami. Odpowiedz Link Zgłoś