Dodaj do ulubionych

PRASKI ile po TeRmInIE wywołują poród??

06.06.07, 19:04
szpital praski warszawa!!!!!!!!!! ile po TERMINIE wywołują poród??
Obserwuj wątek
    • edzia.79 Re: PRASKI ile po TeRmInIE wywołują poród?? 06.06.07, 20:38
      Kolezanka lezala na patologii z diewczyna ktora byla 2 tyg po terminie a z nia lezala jeszcze przez 3 dni.
      • annamaj3 Re: PRASKI ile po TeRmInIE wywołują poród?? 06.06.07, 21:49
        sorry ale z twoich wypowiedzi ostro wieje tym ze jestes NIEOBIEKTYWNA wobec
        tego szpitala wiec jakoś nie bardzo wierze w to co piszesz.....sory takie mam
        odczucie..........
        • carol1977 Do AnnaMaj3 07.06.07, 09:47
          Aniu, prosze Cie nie sugeruj sie tymi złymi opiniami o praskim. Negatywne
          opinie o tym szpitalu sa dla mnie naprawde zaskakujace bo slyszalam same dobre
          rzeczy. Moje znajome tez tam rodzily i byly bardzo zadowolone. Oczywiscie nie
          jest tam slicznie jak na zelaznej, ale jakie to ma znaczenie!? Jedyna prawda o
          czym pisza jest kwestia ZZO, bo faktycznie aktualnie go nie ma nawet za kase.
          Umowy maja podpisac we wrzesniu. Co do wywolywania porodu to nic nie wiem, ale
          wierze, ze dbaja o pacjentki bo nie jest to fabryka jak w innych "slicznych"
          szpitalach w Wawie. Trzymaj sie!
          • annamaj3 Re: Do AnnaMaj3 07.06.07, 11:09
            nie no spoko ja tam bede rodzic smile na mur beton ale tak sie zastanawiam ile po
            terminie OM wywołuja akcje porodową..........
            bo termin mam na 09 06 i we wt 12 06 ide na kolejne KTG i sie zastanawiam ile
            trzeba czekac na wywołanie....... bo rozwarcie na 1 cm i zero zero skórczy!!!
        • edzia.79 Re: PRASKI ile po TeRmInIE wywołują poród?? 07.06.07, 16:41
          to bardzo mi przykro z tego powodu.
          pytasz wiec ci odpowiadam.
          Takie sa fakty a nie historie wyssane z palca.
          • iwta Re: PRASKI ile po TeRmInIE wywołują poród?? 07.06.07, 21:04
            ja rodziłam w praskim w zeszłym roku. Wtedy wywoływali około tygodnia po
            terminie. Ja sama byłam bez akcji skurczowej a z rozwarciem na 4 palce, w 38
            tygodniu i mi wywoływali jeszcze tego samego dnia jak zgłosiłam się na
            kontrolne ktg. A co do szpitala. Jest rewelacyjna opieka położnych i ogólnie
            było super. Moje koleżanki rodziły w maju tego roku i też były bardzo
            zadowolone. Ja mam porównanie z Karową bo tam rodziłam pierwsze dziecko i
            oprócz luksusowego wyglądu nic nie ma tam rewelacyjnego a już napewno nie
            opieka podczas porodu chyba że płacisz to ni wiem. Pozdrawiam .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka