brulinsia 05.07.07, 11:31 Witam, mam termin porodu na 8 września apotrzebuję dobrej położnej z Bielan, proszę dziewczyny pomóżcie!!!! z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andi563 Re: Położna w Bielańskim 05.07.07, 13:57 wczoraj przeszukiwałam cały wątek o połoznych i to co znalazłam na temat Bielańskiego: Basia Aleksandrowicz (wszyscy ją chwalą, podobno najlepsza) Anna Błędowska Iwona Dąbrowska Grażyna Świderska Mirka Michalak o reszcie tez pisano dobrze, ale nie tyle razy co o Pani Basi ja rodzę w październiku i na razie zastanawiam się nad Bielańskim lub Czerniakowskim Odpowiedz Link Zgłoś
kotka232 Re: Położna w Bielańskim 05.07.07, 14:41 czesc, ja mam termin na koniec lipca ale wielka chwial nastapi raczej wczesniej i jesli chodzi o położna to polecam Irme Głowacka tel.509191864 . Poleciła mi ja moja pani dr i inna położna, bardzo sympatyczna kobieta . Odpowiedz Link Zgłoś
anita.anita80 Re: Położna w Bielańskim 05.07.07, 17:57 rodziłam w bielanskim 2 razy z B. ALEKSANDROWICZ i G , ŚWIDERSKĄ oprócz tych położnych polecam wyżej wymienione a zamiast A.BŁĘDOWSKIEJ np . T . KOŚINSKĄ lub PANIĄ IRMINE pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
k.o.r.b.k.a Re: Położna w Bielańskim 09.07.07, 16:24 W Bielańskim tylko TERESA KOSIŃSKA!!!!! Rodziłam z nią prawie rok temu. Najlepsza, ciepła i przede wszystkim doświadczona kobieta. Jedna z brygady prof. Dębskiego, przeszła z nim z Czerniakowskiego i to chyba najlepsza rekomendacja. Jesli ktoś jest zainteresowany - proszę na maila gazetowego. Odpowiedz Link Zgłoś
melancholia133 Re: Położna w Bielańskim 10.07.07, 08:17 ja też będę rodzić w Bielańskim tylko zastanawiam się, czy warto opłacać położną? czytałam o niektórych szpitalach takie opinie, że "nie opłaca się brać położnej. bo i tak wszystkie są miłe, fajne i bardzo pomocne". a jak jest w bielańskim? zresztą ja nie bardzo sobie wyobrażam kontakt z położną - powiedzmy, że wybieram sobie jakąś panią, umawiamy się, że termin mam na jakiś określony dzień, ale wszystko zaczyna się wcześniej, jadę do szpitala, ona nie ma dyżuru - i co wtedy? Odpowiedz Link Zgłoś
graf1974 Re: Położna w Bielańskim 23.07.07, 12:07 ja nie biorę połoznej...myślę że to zbędne, w sumie po to są w szpitalu by pracować, jak każdy iiny pracownik...nie rozumiem za co mam płacić dodatkowo Odpowiedz Link Zgłoś