annathema 21.08.07, 18:08 Dziewczyny ! W jakim szpitalu dobrze przeprowadza cesarke? Jakiego lekarza z Lublina polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magzela Re: Rodze w Lublinie - GDZIE? 22.08.07, 14:53 hej!! Nie znam lekarza, ale wiem ze bardzo dobra opieka, bardzo dobrze przeprowadzone cc miałam na Staszica. opieka nad noworodkiem rewelacyjna, przebadany calutki, badany przez sprowadzanych z chdźki specjalistów w razie potrzeby. byłam zachwycona, szczerze polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
cota Re: Rodze w Lublinie - GDZIE? 22.08.07, 20:11 ja rodziłam na Jaczewskiego -cc i mam zastrzeżenia do opieki po porodzie, pies z kulawą nogą się Tobą nie zajmuje. Na kraśnickiej to możesz się męczyć i 30 godzin a i tak będą cię męczyć w imię natury - ostatnio jest tam najluźniej, a dobre opinie mają moje koleżanki co rodziły na staszica, w ciagu kilku ostatnic lat bardzo się tam poprawiło. Odpowiedz Link Zgłoś
77toxic Re: Rodze w Lublinie - GDZIE? 23.08.07, 10:04 ostatnio po pobycie w szpitalu moge powiedzeic ze bardzo duzo ciec wykonuje do Mierzynski z Jaczewskiego natomiast czy sa to operacje planowane (i za ile?) czy faktyczie ratujace zycie nie mam pojecia... Odpowiedz Link Zgłoś