winniczka777 05.10.07, 19:03 Witajcie, właśnie zrobiłam sobie test ciążowy i 2 kreseczki Super. Mam do Was wielką prośbę, którego lekarza bardziej polecacie Kretowicza czy Osóbkę Morawskiego? Podobno są bardzo dobrymi specjalistami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
laminja Re: Osóbka-Morawski czy Kretowicz??? 05.10.07, 19:17 ja bym nie chciała chodzić do ginekologa w podeszłym wieku (Kretowicz), z tych dwóch wybrałabym więc dr. Osóbkę-Morawskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
travka1 Re: Osóbka-Morawski czy Kretowicz??? 05.10.07, 22:06 ale kretowicz to jest chyba ojciec i syn no chyba,ze facet po 40 to juz wiek podeszlyW kazdym razie ja chodzilam do niego,prowadzil mi ciaze a w novum jest specjalista od usg-polecam go jako fachowca ale zaznacze ,ze ma troche specyficzny sposob bycia Odpowiedz Link Zgłoś
laminja Re: Osóbka-Morawski czy Kretowicz??? 05.10.07, 23:25 kojarzę tylko tego: www.zdrowedzieci.pl/porady_ekspertow.php?id=czIwbWszOWJwNjU4&news=bjI1OG1rMjc3YnA3NTYw&start=0&PHPSESSID=1ffd6ee1a526890b23452fbe30 Odpowiedz Link Zgłoś
travka1 Re: Osóbka-Morawski czy Kretowicz??? 05.10.07, 23:37 to w takim razie nie wiemy , o ktorego pytala autorka www.novum.com.pl/pokaz.php?p=k_personel jest tam ten "baranek" - piotr kretowicz Odpowiedz Link Zgłoś
bikay Re: Osóbka-Morawski czy Kretowicz??? 06.10.07, 17:19 Witaj, ja polecam Osóbkę, ponieważ prowadził mi ciążę i uważam go za znakomitego specjalistę. Ma świetny sprzęt USG na miejscu. O drugim panu niestety nigdy nic nie słyszałam. Więcej możesz poczytać na jego stronie: www.diagmed.waw.pl/ Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sybilla1980 Re: Osóbka-Morawski czy Kretowicz??? 07.10.07, 10:02 Ja też nie znam Kretowicza, a Osóbkę-Morawskiego polecam. Zgadzam się z przedmówczynią. To jeden z najlepszych specjalistów w Wawie i ma swój sprzęt do USG 3D. Każda moja wizyta u niego jest bardzo sympatyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
asmulska Re: Osóbka-Morawski czy Kretowicz??? 08.10.07, 16:48 Dr Osobka-Morawski prowadzil moja ciaze 2 lata temu. Nie moge zaprzeczyc ze jest dobrym specjalista i rzeczywiscie sprzet USG u siebie w gabinecie ma najwyzszej jakosci. W tej chwili jestem juz w 36 tyg drugiej ciazy, jednakze tym razem moja noga nie przestapila progu jego gabinetu. Dr Morawski jest malo przyjemna osoba, ma bardzo osobliwy sposob bycia. MA duze poczucie wlasnej godnosci i jest dosc arogancki. W czasie ciazy bylam bardzo mocno przeziebiona i poprosilam go o wskazowki co moge brac. W odpowiedzi uslyszalamzebym poszla do lekarza ogolnego a nie ginekologa bo on sie grypa nie zajmuje. W tym momencie mialam ochote trzasnac drzwiami i wiecej nie wracac ale bylam juz w zaawansowanej ciazy, ze skracajaca sie szyjka i nie mialam juz ochoty szukac innego lekarza. Gdy przyszlam do niego na umowiona kontrole po porodzie zapytal mnie w ktorym tygodniu ciazy jestem. Dodam ze moja ciaza nie byla prosta ciaza i przez to dosc zapamietywalna. Coz ja nie czulam sie przy tym lekarzu spokojna i nazwijmy to "dostatecznie zaopiekowana". Pod koniec ciazy wyladowalam na patologii. Konkludujac - czy polecam Osobke- Morawskiego - coz tylko jako specjaliste od USG. Odpowiedz Link Zgłoś