edalba 27.08.03, 16:52 Mam termin juz za 3 tygodnie. I ciągle nie wiem czy wybrać redłowo czy Miejski. Proszę, napiszcie swoje opinie o wszystkim: położnych, porodówce, oddziale poporodowym, opiece, czystości itp. Z góry dziękuję!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ola2511 Re: Gdynia - Miejski czy Redłowo 28.08.03, 10:37 Czesc, ja tez zastanawiam sie nad redłowem, choc za wiele o nim nie słyszałam oprócz tego że robią tam znieczulenie zewnątrzoponowe za darmo, a ja chyba właśnie się na to zdecyduję. Prosze napisz mi adres tego szpitala, jesli znasz (albo opisz jak dojechac samochodem). Ja jestem z Gdanska. Termin mam na 13 pażdziernik, ale czuje że nie doczekam, bo mam już małe rozwarcie. pozdrawiam Ola Odpowiedz Link Zgłoś
edalba Re: Gdynia - Miejski czy Redłowo 28.08.03, 15:10 wszystkie dane możesz przeczytać na www.szpital-morski.pl Jeżeli zdecydujecie się na poród rodzinny to trzeba iść na tzw. kwalifikację z USG zrobionym po 36 tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
ola2511 Re: Gdynia - Miejski czy Redłowo 28.08.03, 16:37 dziekuje za szybką odp. chyba nie zdążę mieć USG po 36 tyg. hahahha, bo jestem w 34 i mam rozwarcie. a w ogóle to już sama nie wiem czy chce tam rodzic po przeczytaniu artykułów z forum o tym szpitalu. jeśli chcesz poznac opinie innych kobiet o tym szpitalu ( ostrzegam kilka mocno niepochlebnych!!!!) to wejdź w wyszukiwarke i wpisz: szpital Redłowo , szukaj: w treści. ja chyba w takim razie wole Zaspe, już sama nie wiem chyba zwariuje Ola Odpowiedz Link Zgłoś