erika3 04.11.03, 12:25 Czy ktos zna dobra polozna, ktora opiekuje sie podczas porodu w Sw. Rodzinie w Poznaniu? Rodzilam tam dawno temu i bylo srednio, teraz wiem, ze jest duzo lepiej, ale wole sie zabezpieczyc. Bardzo prosze o rekomendacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ann99 Re: polozna w sw. Rodzinie 04.11.03, 22:44 Ktos tu kiedys polecal p.Grazyne Szurkowska. Poszukaj w wyszukiwarce. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
karolka_1 Re: polozna w sw. Rodzinie 07.11.03, 19:48 Pani Grazyna Szurkowska juz nie pracuje w szpitalu Poszukaj strony szkoly rodzenia ktora prowadza polozne ze sw. Rodziny zadzwon do jednej z nich p. Beata Sobala i spytaj czy moze asystowac przy porodzie, jesli powie ze ma juz zajety termin, to koniecznie popros o polecenie kogos innego....Ja rodzilam tam miesiac temu i polozna zazyczyla sobie 500zl, ale do porodu podchodzilam dwa razy. Norma to ponoc 300 zl i oczywiscie 300 zl za sale do porodu rodzinnego... Odpowiedz Link Zgłoś
erika3 Re: polozna w sw. Rodzinie 12.11.03, 15:07 Szkoda, bo juz sie wystaralam o adres p. Szurkowskiej, a czy Ty Karolko masz telefon do tej swojej pani (Beata Sobala?), czy mozesz ja polecic? Odpowiedz Link Zgłoś