Gość: gosia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.10, 16:49 Szukam dobrego weterynarza w Katowicach lub Mysłowicach. Proszę o namiary na naprawdę dobrego,sprawdzonego psiego doktora :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
enapress Re: weterynarz 11.01.10, 22:33 polecam super specjalistki weterynarki w rudzie sląskiej kochłowicach na ul.zymły- obok stacji orlen. co prawda to nie katowice, ale dojazd bardzo prosty i szybki autostradą.należe z niej zjechac na chorzów batory a potem na kochłowice Odpowiedz Link Zgłoś
brain_bitch_project Re: weterynarz 11.01.10, 23:06 dr Michał Załuski na os.Paderewskiego (Sowińskiego 7) albo Klinika Małych Zwierząt na Brynowskiej 25c (w Klinice polecam dr Dobrosławę Krysę albo dr Czogałę, bo oni leczyli moje zwierzaki.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: weterynarz IP: *.chello.pl 12.01.10, 00:28 ja osobiscie polecam dr Kocota ktoremu zawdzieczam zycie mojego pieska. Doktor przyjmuje w Rudzie Slaskiej Goduli bodajze, wystarczy wpisac nazwisko i wyskoczyc powinno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olla Re: weterynarz IP: 57.66.197.* 12.01.10, 13:11 Autorka wątku w swoim poście prosi o podanie namiarów na dobrego weterynarza z KATOWIC lub MYSŁOWIC. W odpowiedzi aż 2 osoby podają jej namiary na weta z RUDY ŚLĄSKIEJ. Czy umiejętność czytania ze zrozumieniem zanika z chwilą zalogowania się na forum.gazeta.pl?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: weterynarz IP: *.chello.pl 12.01.10, 21:43 droga ollo/ollu czy jak ci tam.... jesli komus zalezy na DOBRYM weterynarzu, to przypuszczam ze kilka km wiecej nie powinno stanowic roznicy. Ja z moim psem jezdzilam po chorzowie i katowicach w poszukiwaniu pomocy i wielcy sławni spece chcieli go brac pod skalpel wyciagac kase, a wlasnie ów wet z rudy slaskiej uratowal go za free bez zadnej operacji. Wiec chyba wazne jest zeby chorym zwierzakiem zajal sie DOBRY i UCZCIWY weterynarz a nie albo parch albo specjalista-materialista nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserw do :olla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.10, 21:44 Co się wp......? jak nie masz nic do powiedzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: do :olla IP: *.chello.pl 12.01.10, 21:50 moze grzeczniej gowniaro?! mam do powiedzenia wiele gdyz temat weterynarii na slasku obcy mi nie jest, wiec moza zamkniesz buzie na klodke hmm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.10, 20:41 Bez kłótni proszę :) Temat jest niewinny a Wy już uwalniacie testosteron :) Dziękuję wszystkim za namiary ,przepraszam ,że piszę dopiero teraz ,ale moje szczeniątko zajmuje mnie bez reszty :))) Proszę jeszcze,jeśli można , o dalsze propozycje DOBRYCH weterynarzy :)) Pozdrawiam i nie nerwowo Koledzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: :) IP: *.chello.pl 14.01.10, 22:13 ej no we mnie testosteronu nie ma bom kobita :D ale chce dobrze doradzić, tym bardziej że to piesek, a dr Kocot jest genialny! I co fajne - jak ktos jest biedny to nie bierze kasy za leczenie. Naprawde lekarz z powołania (do zawodu nie do zarabiania ;) ) Dlatego polecam przejechać troche wiecej km ale miec dobrego specjaliste :) Odpowiedz Link Zgłoś