Gość: Alfa IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.01, 18:18 Moze ktos mi wyjasni-dlaczego w ludziach tyle jest nienawisci? Dlaczego my Polacy nie potrafimy byc generalnie optymistami? Zapraszam do dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ozetec Re: Nienawisc IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 26.03.01, 23:15 bo swiat przez to jest ciekawszy, nie musisz patrzec na samych slodkich lalusiow itd itd dla mnie to oczywiste, tylko absolut w moim przekonaniu jest idealny.. tylko on... Odpowiedz Link Zgłoś
platonik Re: Nienawisc 27.03.01, 11:00 przypomina mi to nędzną pacyfistyczną waire ze sam jestes w pozatku zastanow sie ile razy dzisiaj popaczyles na kogos krzywo czy opowiedziales jakis kawal o zydach, murzynach lub o kims kto poprostu jest inny od ciebie? nienawisc rodzi sie ze strachu przed nieznanym, a czasami jest to tylko chęć wyrzycia odreagowania stresów jakich doznajesz w szkole ,w pracy niejednokrotnie takze w domu. platon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GRZEGORZ Re: Nienawisc IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 27.03.01, 13:35 Same wielkie słowa , ble ble ble ,w dupie mam komuchów i żydków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alfa Re: Nienawisc IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.01, 21:09 Grzegorzu wiecej pogody ducha.Czasami wystarczy zwykly usmiech.Przeciez to tak niewiele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xmen Re: Nienawisc IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 27.03.01, 22:32 szyderczy smiech tez moze byc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ozetec Re: Nienawisc IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 27.03.01, 22:30 a ja konfidentow czyli polowe spoleczenstwa, sorki wieksza polowe kazdy ma swoje zdanie, to jest piekne;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ozetec Re: Nienawisc IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 27.03.01, 22:29 mi natomiast Twoje stwierdzenie przypomina nedzna wiare w swiat ktory nie bylby swiatem tylko czyms w rodzaju raju, gdzie kazdy patrzylby na siebie z podziwem i szacunkiem. Tak nie moze byc i tak nie bedzie. a kto zyje tak jak chce zyc, chyba jest wlasnie tyle wart ile soba prezentuje, czasem nawet nienawisc potrafi czlowieka odkryc.. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
platonik Re: Nienawisc 28.03.01, 13:28 Czy więc uważasz że ktoś, kto potrafi nienawidzieć do tego stopnia że potrafi zabić może być osobą pozytywną. Ja uważam że nie. A co do tego że ktoś kogoś nie lubi to napewno jest zwykłą rzeczywistością. Lecz faktycznie wieże że może zapanować raj na ziemi. narki platon Odpowiedz Link Zgłoś
mariachi_ Re: Nienawisc 12.04.01, 17:06 nienawiść może być różna jak już nadprzyrodzona - to nie ma rady. Ale jeśli ludzka - to można to zmienić Pan powiedział - "Miłujcie się!" a najtrudniejszą miłością jest przebaczenie z poważaniem mariachi_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ozetec Re: Nienawisc IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 12.04.01, 20:52 nie znam nienawisci w imie ktorej mozna by bylo zabic! znam nienawisc ze swojego zycia ale takiej o ktorej ty mowisz na szczescie nie! a najciekawsze jest to ze ide spac;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3h!rd Re: Nienawisc IP: *.access.de.clara.net 19.04.01, 14:22 Pióra Orła czarnego z orzełkiem białym różni z kolegą teren za mały. Ze wschodu orzeł gdzie głowy dwie narody pożarł rozum nie. Biały gołąbek wolno puszczony stoi przed sądem wyznając zgony. Mały wróbelek szaro brunatny je kartofelek przedostatni. Niedobry sęp sokoła zjadł opuścił step poleciał w świat. Żółte kanarki nieźle tam żyją kupiły banki lód z whisky piją. Pijany Feniks częstuje ptaszki którym Nemesis rozsadza czaszki. Indyk narodu ptasiego ducha szuka powodu burzy się jucha Ptaszki zdziwione dzióbki otwarły i sprawiedliwe słowa pożarły. Gdy chuda gąska znajoma Ptysia puściła bączka wychodząc z lisa. Piórko ostatnie porwał wiatr który prywatnie okrąża świat. Od Pacanowa poprzez Karpaty aż do Pruszkowa wąchając kwiaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ozetec Re: Nienawisc IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 20.04.01, 13:15 moglbys to strescic bo czytac nie mam sily ;p Odpowiedz Link Zgłoś
platonik Re: Ja jestem optymista 23.04.01, 08:12 I co w zwiazku z tym? czy uwazasz ze nie ma nienawisci? a moze jestes optymista i wierzysz ze ciebie nikt nie dotknie. ja tak myslalem spedzilem tydzien w szpitalu i wyleczylem sie ze zludzen swiat jest zly bo jest ogarniety mania pieniadza jezeli ktos za szanse wygrania pol miliona sie zeszmaci to tym bardzieej moze c i napierdolic nawet za 3 zlote na piwo i zaden gliniarz ci wtedy nie pomorze pa platon Odpowiedz Link Zgłoś