Gość: nieee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.12, 22:36 Masakra... Moje obawy potwierdziły się. To są jakieś robokopy (jak większość na AWF-ie) a nie MISS. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xyz Katowicka AWF wybrała najpiękniejszą studentkę ... IP: *.c193.msk.pl 21.03.12, 23:26 Za dużo sterydów, za mały cyc :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Katowicka AWF wybrała najpiękniejszą studentk IP: *.dynamic.chello.pl 21.03.12, 23:26 Oj wypraszam! Na AWFie mamy gro pięknych dziewcząt tylko formuła zgłaszanie powoduje, że raczej zgłaszają się tam przeciętniawki niż piękne kobiety. Bez urazy drogie Panie, znalazły się wsród was i ładne.. Powinno to wyglądać bardziej w taki sposób, że samorząd dawałby ulotkę ładnej dziewczynie na korytarzu. A wtedy i kandydatek byłoby więcej i selekcja lepsza. Przykro mi to mówić, ale tegoroczna miss nie dorasta do pięt swojej poprzedniczce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sr Re: Katowicka AWF wybrała najpiękniejszą studentk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.12, 12:43 Nie "gro" tylko "gros". Pisz poprawnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: Katowicka AWF wybrała najpiękniejszą studentk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.12, 16:34 Nie czepiaj się, mówimy o kuźni ludzkich ciał, a nie umysłów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uff Katowicka AWF wybrała najpiękniejszą studentkę ... IP: *.microchip.net.pl 22.03.12, 00:25 na polibudzie niektóre prowadzące są lepsze niż te Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fff........ kwestie zasadnicze IP: *.adsl.inetia.pl 22.03.12, 01:56 żałosne są tego typu konkursy, bo upokarzające dla kobiet... Traktuje się je w nich jakby były jakimiś kwiatkami na grządce spośród których wybiera się te najpiękniejsze.. tfu! Paskudne clue to założenie ideologiczne jakie za tego typu inicjatywami stoi, a które mówi że wartość kobiety sprowadza się do jej ciała, prezencji oglądu i wyglądu... To również upokarzające dla facetów, bo nie wszyscy przez taki smutne kategorie na kobiety patrzą... Niech się wstydzi AWF1 Czyżby nie chciało mu się szukać lepszych sposobów na autopromocję....?? Zdegustowana i zdegustowany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fds Re: kwestie zasadnicze IP: *.252.11.134.internetia.net.pl 22.03.12, 04:08 W zasadzie zgoda. Problem jest w tym, że wiele kobiet się na to godzi. Jakoś konkursy na wszelakie miss mi nie podchodzą. Płytkie to dosyć. Odpowiedz Link Zgłoś
lord_destroyer Re: kwestie zasadnicze 22.03.12, 07:53 Nie macie się co oburzać - tych dziewczyn nikt do brania udziału w konkursach tego typu nie zmusza. Widać nie czują się tak przedmiotowo jak Wy to widzicie, albo nie mają nic przeciwko temu, żeby tak je postrzegano. Jeśli mężczyźni postrzegają kobiety przedmiotowo, to na pewno nie z powodu takich konkursów, tylko po prostu taką mają naturę i światopogląd. Poza tym zgodzisz się ze mną, że wielu mężczyzn to wzrokowcy i nie zmieni tego to, czy wybory miss będą się odbywały, czy też nie. Może jesteś inny, może ja też, bo nie zdarza mi się oceniać "książki po okładce", ale potrafię zrozumieć facetów, którzy najpierw patrzą na długość nóg, a potem - w rozmowie - dochodzą do wniosku, że rozmawiają z sympatyczną, wartą bliższego poznania dziewczyną, a na miłą, inteligentną itd.... ale "brzydką" - nie mieszczącą się w ich kanonach piękna - dziewczyną, raczej się nie zainteresują, bo nawet nie zaczną z nią rozmowy. Nie pomyśleliście o tym, że te dziewczyny może starają się podbudować własne poczucie wartości i ego? Wyjść na scenę i zrobić coś, wystąpić, zostać dostrzeżoną? Stokroć bardziej rażące są komentarze na początku tej dyskusji, gdzie padają określenia typu robocop i maszkaron. To mnie razi i niesmaczy bardziej, niż organizowanie konkursu na "najpiękniejszą". Nie podobają się Wam te dziewczyny? To zmieńcie stronę, odłóżcie gazetę czy zdjęcie i wróćcie do Playboya. Ale nie krzyczcie jakie to brzydkie, bo sprawiacie komuś przykrość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Katowicka AWF wybrała najpiękniejszą studentkę ... IP: *.ip.gronet.pl 22.03.12, 09:34 A czemu nie startują w konkursie te ładne. Przecież to uwłacza tej uczelni, żeby takie pokraki ją reprezentowały. Wystarczy przyjechać do katowickiegi AWF i zobaczyć jakie ładne dziewczyny chodzą na wykłady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciotka a nogi to na kobyle prostowały? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.12, 09:48 bo John Wayne miał prostsze. Idę o zakład że 95% z zagłąbia pochodziła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: a nogi to na kobyle prostowały? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.13, 02:33 na z nogami "prostowanymi na kobyle" to vice miss, nie miss;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Katowicka AWF wybrała najpiękniejszą studentkę ... IP: *.ip.netia.com.pl 22.03.12, 10:44 Gdyby to byly robokopy jak ktos napisal to nie problem, w koncu to AWF a nie sielanka. Jest kilak fajnie umiesnionych dziewczyn, po ktorych widac ze sa z AWF. Bardziej martwi fakt, ze polowa z nich ma opony na brzuchach, a miesnie ukryte gleboko pod tluszczykiem. Fee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Najpiękniejszy student AWF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.12, 16:30 Kiedy wybory? Interesuje mnie, kiedy publicznie będziemy mogli oceniać elementy męskiego ciała. Na AWF liczymy na wysportowane ciacha. Odpowiedz Link Zgłoś