Dodaj do ulubionych

Korwin-Mikke chce pozwać Marka Plurę. Za "krypt...

11.09.12, 08:31
Pośle Plura, niech Pan najpierw przeprosi publicznie za to, że obywateli - wyborców - podatników (którzy Pana utrzymują) nazwał Pan "pijaną hołotą".

Sam Pan o sobie dał świadectwo - kultury, taktu i empatii. Gratuluję.
Obserwuj wątek
    • polsz Re: Korwin-Mikke chce pozwać Marka Plurę. Za "kry 11.09.12, 09:26
      ciekawe ile razy jeszcze gazeta przytoczy słowa KM o paraolimpiadzie. Cytuję je gdzie się da, zachłystują się nimi. Czyżby w ten sposób chcieli propagować poglądy KM?
      Swoją drogą gdyby nie media mało kto by o tym debilnym wpisie wiedział
      • Gość: harc mistrz =----> Re: Korwin-Mikke chce pozwać Marka Plurę. Za "kry IP: *.1000lecie.pl 11.09.12, 10:59
        Panie Korwin-Mikke, więcej empatii i wyrozumiałości dla n i e p e ł n o p r a w n o ś c i .

Poseł śląski z PO p. Marek Plura walczy w sejmie RP o uznanie "języka śląskiego" za... pełnoprawny i oficjalny JĘZYK REGIONALNY. Już sobie nawet sprawił przed swoim biurem poselskim "NOWO CERWONO TABLICA" w tym "regionalnym" języku.
        Szkoda, że p. posel Plura nie sfotografował się sam przed nią, w paradnym śląskim stroju regionalnym. To byłoby bardzo medialne i niezwykle wymowne.
        Obrzucanie się jakimiś faszystowskimi epitetami nie przystoi tak PO'ważnym osobom.
        (HKP)
        ...
        bi.gazeta.pl/im/3/9363/z9363273Q,Posel-Marek-Plura-namawia-poslow--by-uznali-godke.jpg

• Gość: Tywiesz Re: Korwin-Mikke chce pozwać Marka Plurę. Za "kry IP: 89.70.126.* 11.09.12, 11:50
          To był bardzo brzydki wpis na forum Panie pełnosprawny (póki co) Harc mistrzu.

www.youtube.com/watch?v=JKbHBRymBxQ
          > Szkoda, że p. posel Plura nie sfotografował się sam przed nią, w paradnym śląsk
          > im stroju regionalnym. To byłoby bardzo medialne i niezwykle wymowne.

Skąd u Pana taki brak wyrozumiałości dla innych działaczy?
          Nie rób go za błozna - Harcek!
          • lopi123 Re: Korwin-Mikke chce pozwać Marka Plurę. Za "kry 11.09.12, 12:51
            Plura sam się przy okazji wypromuje i przypomni się slaskim wyborcom. Na Polakow nie ma co liczyc. Spuszczą go na drzewo. Będzie płakał po nastepnych wyborach, że Poloki go nie chcieli. Dla mnie ten pan jest niepełnosprawny, ale umysłowo.
    • Gość: harc mistrz =----> Re: Korwin-Mikke chce pozwać Marka Plurę. Za "kry IP: *.1000lecie.pl 11.09.12, 12:58
      p. Korwin-Mikke (jak zwykle)... "przegiął" sprawę, aby się tylko wylansować w mediach.

Znany on jest z tego, że OD CZASU DO CZASU* wygłasza nietuzinkowe i niekiedy ciekawe opinie, często szokujące, bulwersujące oraz... k o n t r o w e r s y j n e .
      Tak jest i tym razem.

Co do kwestii PARAOLIMPIJSKIEGO udziału zawodników niepełnosprawnych w sportowych igrzyskach londyńskich, to akurat jestem przeciwnego zupełnie zdania niż p. Korwin-Mikke.
      Chociaż...

...chociaż, lubię sobie niekiedy PO'kpić z przedziwnych i komicznych nieraz sytuacji, dziejących się bardzo często na POLSKIEJ SCENIE POLITYCZNEJ. ;-)))))))))))))
      [czy pamiętacie jeszcze na forum moje "harc'mistrzowskie" POEMATY COMIESIĘCZNE???]
      (HKP - wiadomo!)
      ...
      CZUWAĆ, CZUWAĆ, CZUWAĆ... WASZA JKM'ć!!!**
      forum.gazeta.pl/forum/w,59,107329163,138770240,PARA_haslo_przez_niepelnosprawnosc_do_mistrzostwa.html
      Moje przypisy okolicznościowe:
      *) aluzja do "NAJWYŻSZEGO CZASU" - czasopisma JKM,
      **) JKM'ć - aluzja do inicjałów Janusza Korwin-Mikke'go.
    • Gość: niechcewiecejplury Obydwaj siebie warci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.12, 14:49
      laguardia napisał(a):

> Sam Pan o sobie dał świadectwo - kultury, taktu i empatii. Gratuluję.

Święta racja.
      Plura, zawiedziona nadzieja niepełnosprawnych wyborców, robi sobie z powierzonego urzędu politykę na żenującym poziomie magla. Co gorsze, trwoni na to wielkie pieniądze, będąc najdroższym posłem tej kadencji.
    • amoremio Korwin-Mikke chce pozwać Marka Plurę. Za "krypt... 11.09.12, 17:04
      Poparcie i pozdrowienia dla p.Plury !!!

---------------------------------------------------
      "Czuję się Ślązakiem, to moja narodowość,
      to moja religia." Horst Eckert (Janosch)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka