Dodaj do ulubionych

Mam pytanko?

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.04, 22:59
Powiedzcie Wy rodowici ślązacy w czym wy jesteście lepsi od warszawiaków no
w czym? Ale od tych prawdziwych warszawiaków.Jakieś racjonalne powody.To że
nas nie lubicie to wiem z wzajemnością zresztą,ale jakieś poważne powody no
podajcie choć kilka,poza wyzwiskami jeżeli Was stać na taki wspaniałomyślny
gest.
Obserwuj wątek
    • Gość: Aldona Pnioczyno Re: Mam pytanko? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 23:05
      Od wous cuchnie, a po drugie dowocie sie robic w ciula. Jo to wiym, bo widza i
      siebie w sklepie jak wos idzie robic za blozna.
      Pyrsk gorolu, trzim sie gylyndra, Rus idzie!
      • Gość: Prosto ze stolicy Re: Mam pytanko? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.04, 23:16
        Zaden argument tu też jest troszeczkę hanysów i też się bardzo łatwo daja robić
        za błazna.Znam jednego z Mysłowic pracuje z nami.Gwarą gada lubimy go nawet a
        jak się upił to śpiewał Warszawa da się lubić też można podciągnac pod błazna i
        jeszcze nie jeden by się znalazł.Aże śmierszi jak kto się nie myje to śmierdzi
        z was też same czyśćiochy nie są
    • rico-chorzow Re: Mam pytanko? 06.07.04, 23:09
      Gość portalu: Prosto ze Stolicy napisał(a):

> Powiedzcie Wy rodowici ślązacy w czym wy jesteście lepsi od warszawiaków no
      > w czym? Ale od tych prawdziwych warszawiaków.Jakieś racjonalne powody.To że
      > nas nie lubicie to wiem z wzajemnością zresztą,ale jakieś poważne powody no
      > podajcie choć kilka,poza wyzwiskami jeżeli Was stać na taki wspaniałomyślny
      > gest.

Właściwie nie różnimy się niczym jesteśmy jak Polacy ludźmi z zaletami i
      różnymi przywarami,ogólnie,oprócz narodowości,języka,mentalności,sposobu życia
      i historii.

Rico.

Dziękuję za pańską wzajemność.
      • Gość: builder.co.uk Re: Mam pytanko? IP: *.cable.ubr02.hari.blueyonder.co.uk 06.07.04, 23:17
        rico-chorzow
        Data: 06.07.2004 23:09 + dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz na list

--------------------------------------------------------------------------------
        Gość portalu: Prosto ze Stolicy napisał(a):

> Powiedzcie Wy rodowici ślązacy w czym wy jesteście lepsi od warszawiaków no
        > w czym? Ale od tych prawdziwych warszawiaków.Jakieś racjonalne powody.To że
        > nas nie lubicie to wiem z wzajemnością zresztą,ale jakieś poważne powody no
        > podajcie choć kilka,poza wyzwiskami jeżeli Was stać na taki wspaniałomyślny
        > gest.

Właściwie nie różnimy się niczym jesteśmy jak Polacy ludźmi z zaletami i
        różnymi przywarami,ogólnie,oprócz narodowości,języka,mentalności,sposobu życia
        i historii.

Rico.

Dziękuję za pańską wzajemność.

bardzo ladnie to ujoles`,
        nie kaz`dy tak potrafi))),
        • arnold7 Re: Mam pytanko? 06.07.04, 23:22
          Warszawa do sie lubic barzij kiej Zoguymbie, dalij jes, mynij gorolami capi:))
          • Gość: builder.co.uk Re: Mam pytanko? IP: *.cable.ubr02.hari.blueyonder.co.uk 06.07.04, 23:42
            arnold7
            Data: 06.07.2004 23:22 + dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz na list

--------------------------------------------------------------------------------
            Warszawa do sie lubic barzij kiej Zoguymbie, dalij jes, mynij gorolami capi:))

))),
    • bartoszcze Re: Mam pytanko? 06.07.04, 23:09
      "prawdziwych" warszawiaków to nie lubi pomiędzy 50 a 90% mieszkańców RP, więc
      coś w tym być musi:)
      a na tym forum o warszawiakach nie rozmawiamy (jeżeli myślisz, że
      gorol=warszawiak, to masz powód nr 1002, dla których można nie lubić
      warszawiaków)
      • Gość: builder.co.uk Re: Mam pytanko? IP: *.cable.ubr02.hari.blueyonder.co.uk 06.07.04, 23:46
        bartoszcze
        Data: 06.07.2004 23:09 + dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz na list

"prawdziwych" warszawiaków to nie lubi pomiędzy 50 a 90% mieszkańców RP, więc
        coś w tym być musi:)
        a na tym forum o warszawiakach nie rozmawiamy (jeżeli myślisz, że
        gorol=warszawiak, to masz powód nr 1002, dla których można nie lubić
        warszawiaków)

prawdziwe Warszawiaki to najwinksze cwaniaki - s koun my to znomy?,
        za komuny tysz tak godali niy?,
        tosz jo musioul pszez tych pierono`w emigrowac`,
    • Gość: Prosto ze stolicy Re: Mam pytanko? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.04, 00:32
      Powiem oco mi chodzi.Jestem rzeczywiśćie z Warszawy postawiłem prowokacyjne
      pytanie owszem ale chciałem coś sprawdzić.Moja 2 wypowiedź była też
      prowokacyjna.Ale do żeczy.Podobne pytanie postawiłem na jednym z warszawskich
      forów.tyle że odwrotnie przedstawiłem się jako ślązak (oj dostało by mi się).I
      co muszę przyznać tutaj nie ma w zasadzie jakiś obraźliwych odpowiedzi poza
      jednym.W zasadzie nic takiego.Ale tam odpowiedzi na warszawskim forum (13 ich
      jest jak do tej pory)sprowadzają się do i tu wymieniam.
      1.J.... hanysów
      2.Legia to potęga
      3.Hanysy to niemcy
      4.J...... i tu wymienione są kluby piłkarskie ze śląska.
      Pozostawiam to ze zrozumiałych względów bez komentarza.Jutro to wydrukuje i
      zaniosę do pracy.A chodzi o to że dziś była kłotnia w pracy zeszło się o
      protesty górnicze w Warszawie i wziąłem stronę górników i mi się dostało i
      jutro też mi się dostanie ale przeżyje.Chciałem coś kolegom z pracy pokazać i
      pokażę.
      • Gość: builder.co.uk Re: Mam pytanko? IP: *.cable.ubr02.hari.blueyonder.co.uk 07.07.04, 00:38
        Gość: Prosto ze stolicy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl
        Data: 07.07.2004 00:32 + dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz na list

Powiem oco mi chodzi.Jestem rzeczywiśćie z Warszawy postawiłem prowokacyjne
        pytanie owszem ale chciałem coś sprawdzić.Moja 2 wypowiedź była też
        prowokacyjna.Ale do żeczy.Podobne pytanie postawiłem na jednym z warszawskich
        forów.tyle że odwrotnie przedstawiłem się jako ślązak (oj dostało by mi się).I
        co muszę przyznać tutaj nie ma w zasadzie jakiś obraźliwych odpowiedzi poza
        jednym.W zasadzie nic takiego.Ale tam odpowiedzi na warszawskim forum (13 ich
        jest jak do tej pory)sprowadzają się do i tu wymieniam.
        1.J.... hanysów
        2.Legia to potęga
        3.Hanysy to niemcy
        4.J...... i tu wymienione są kluby piłkarskie ze śląska.
        Pozostawiam to ze zrozumiałych względów bez komentarza.Jutro to wydrukuje i
        zaniosę do pracy.A chodzi o to że dziś była kłotnia w pracy zeszło się o
        protesty górnicze w Warszawie i wziąłem stronę górników i mi się dostało i
        jutro też mi się dostanie ale przeżyje.Chciałem coś kolegom z pracy pokazać i
        pokażę.

widac`, ze masz glowe na karku,
        daj im popalic` jutro,
        • Gość: Aldona Pnioczyno Re: Mam pytanko? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 01:57
          Wciulej im!
          • carrramba Re: Mam pytanko? 07.07.04, 08:59
            Do Warszawiaka !!!!!!!!!!!!!!!!
            Wykazaliście maksimum dobrej woli i koleżeństwa przy sprawie Zimnego. Bardzo
            Wam dziękujemy za nalezyte podejscie do problemu:) Bardzo nam było miło !
            Pokazaliście, że macie w d....e problemy innych a wydawaloby się, że internauci
            to jedna rodzina. Popatrz sobie też na twórczość Ediego z Powiśla. Poczytaj
            sobie i masz gotową odpowiedź.
            Kolega z jakiej dzielnicy, jeśli to nie tajemnica ?
            • Gość: warszawiak Re: Mam pytanko? IP: 195.126.232.* 07.07.04, 10:43
              Ja jestem z dzielnicy Neu - Köln, a Ty?
              • carrramba Re: Mam pytanko? 07.07.04, 10:46
                Gość portalu: warszawiak napisał(a):

> Ja jestem z dzielnicy Neu - Köln, a Ty?
                A to ciekawe Warszawiaku ! Gratuluję :) Co więc miał na celu Twój wątek ?
                Zaspokojenie ciekawości czy zadymę ? I co z Edim ? Niechem ? i innymi
                sympatycznymi kolesiami ?
                • carrramba Re: Mam pytanko? 07.07.04, 11:22
                  Chętnie z Tobą podyskutuję :)
              • rico-chorzow Re: Mam pytanko? 07.07.04, 11:35

Błąd - Neu-Kölln.
                • carrramba Re: Mam pytanko? 07.07.04, 11:37
                  rico-chorzow napisał:

> Gość portalu: warszawiak napisał(a):
                  >
                  > > Ja jestem z dzielnicy Neu - Köln, a Ty?
                  >
                  >
                  > Błąd - Neu-Kölln.
                  No widzisz Rico, nawet nie wie gdzie mieszka!
                • bartoszcze Re: Mam pytanko? 07.07.04, 11:52
                  A dlaczego uważasz, że to błąd?
                  Kolonia to Koeln, ale jest też i Koelln..
                  • carrramba Re: Mam pytanko? 07.07.04, 12:10
                    Ja nie wiem czy to błąd czy nie. Natomiast widzę po IP, skąd kolega pisze:)
              • nusko Re: Mam pytanko? 07.07.04, 12:27

a to ta gdzie tyle turasow i obcokrajowcow nieznajomego pochodzienia mieszka ,
                zal mi cie
                • rico-chorzow Re: Mam pytanko? 07.07.04, 12:29
                  Neu-Kölln jest dzielnicą Berlina.
                  • nusko Re: Mam pytanko? 07.07.04, 12:33
                    rico-chorzow napisał:

> Neu-Kölln jest dzielnicą Berlina.

no a o jakim miescie pisalem o berlinie poczytaj berlinskie gazety i posluchaj
                    lokalnej tv berlinskiej to sie dowiesz jakie chadziajstwo tam mieszka
                  • bartoszcze Re: Mam pytanko? 07.07.04, 12:38
                    Ja, ale sie pisze Neukoelln, bez myślnika.
                    • nusko Re: Mam pytanko? 07.07.04, 12:45
                      bartoszcze napisał(a):

> Ja, ale sie pisze Neukoelln, bez myślnika.

hier habt ihr die richtige schreibweise

www.berlin.de/ba-neukoelln/index.html
    • laband Re: Mam pytanko? 07.07.04, 12:32
      ciebie w tyj Wwie cos sie juzas posmolouo blank, abo jako?

To niy my sie za cosik lepszego uwzomy ino wy - i wiy o tym couko Polska.

ps

My sie Polokoami ale niy czujymy

• pniok Re: Mam pytanko? 07.07.04, 12:33
        Mów za siebię.
        • laband Re: Mam pytanko? 07.07.04, 12:34
          godom za sia i za rszta przizwoitych Slonzokow - zapszancow i Goroli niy
          wliczom do slonskego narodu!
          • pniok Re: Mam pytanko? 07.07.04, 12:37
            Nie jesteś zbyt mądry, skoro uważasz, że przyzwoici ŚLązacy to tylko Ci, którzy
            popierają oszołomów z RAŚ.
            Nie rozumiesz też słowa "zaprzaniec"!
            Zaprzaniec to ktoś, kto zdradza swą Ojczyznę - Polskę!
            • laband Re: Mam pytanko? 07.07.04, 12:38
              Polska nigdy niy boua do Slonzokow tym czym je Slonsk.

A kto sam padou cos o RASl?
              • carrramba Re: Mam pytanko? 07.07.04, 20:33
                laband napisał:

> Polska nigdy niy boua do Slonzokow tym czym je Slonsk.
                >
                > A kto sam padou cos o RASl?
                Nie na temat piszesz.
                A gdzie nasz Warszawiak ?
                • Gość: builder.co.uk Re: Mam pytanko? IP: *.cable.ubr02.hari.blueyonder.co.uk 07.07.04, 21:30
                  carrramba
                  Data: 07.07.2004 20:33 + dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz na list

laband napisał:

> Polska nigdy niy boua do Slonzokow tym czym je Slonsk.
                  >
                  > A kto sam padou cos o RASl?
                  Nie na temat piszesz.
                  A gdzie nasz Warszawiak ?

uon im musiol dzis` dobrze wklupac` abo uoni jymu,
                  cza poszperoc` po szpitalach,
                  moze go kajs` w kszoki ciepli?
                  • Gość: Prosto ze stolicy Re: Mam pytanko? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.04, 23:26
                    Zyje jestem na szczęście kierownikiem w tej robocie.
                    Będe szczery do bólu ja się spodziewałem że tak będzie (te wpisy takie będą) i
                    poprostu zawsze staram się być obiektywny nie każdy to może zrozumieć niestety.
                    Nieraz po prostu ręce opadaja jak się niektórych słucha (mówie w tej chwili o
                    kolegach z pracy) po to to wszystko zrobiłem. Mam swoje zdanie i się w nim
                    tylko utwierdziłem to wszystko.
                    • Gość: builder.co.uk Re: Mam pytanko? IP: *.cable.ubr02.hari.blueyonder.co.uk 08.07.04, 00:01
                      a juzech mys`loul ze po ptokach!,
                      toc` tys` mnie uszczens`liwil bardzo!,
                      to co bolo?, tys` mioul im wklupac`?, i jak?, wklupoles`?,
                      ino ni godej co niy(
                      • Gość: Prosto ze stolicy Re: Mam pytanko? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.04, 23:38
                        To jest tak jestem Warszawiakiem od pokoleń, ale nie jestem walnięty.Ta kłótnia
                        w pracy dotyczyła protetów górniczych w Warszawie.Nie możność dogoadania się
                        polegała na tym że ja broniłem racji górników co niektórzy nijak pojąć nie
                        mogli po prostu.Jak ja warszawiak mogłem bronić jakiś tam hanysów.Przecież to
                        (i tu padały epitety pod adresm śląska i ślązaków).To że zrobiłem taki
                        eksperyment z tym postem chciałem poprostu udowodnić niektórym kolegom z pracy
                        (pseudowarszawiakom) poziom ich umysłu zacietrzewienia i ograniczonośći
                        umysłowej niektórych mieszkańców naszego miasta co się niestety obraca
                        przeciwko nam.Ja osobiście lubię śląsk cenie zaangażowanie niektórych ślążaków
                        w zachowanie swojej odrębności (gwary i tradycji)ich determinacje w tym
                        kierunku i jest to dla mnie jak najbardziej zrozumiałe.Dla niektórych (nie
                        wszystkich)tu w Warszawie jest to niepojęte.I tak ręce opadają.Nie podzsywam
                        się pod nikogo i mówię prawdę i nie mam żadnej rodziny na Sląsku.Zresztą sami
                        wiecie żę żaden ślązak nie napisałby żę jest warszawiakiem.Po prostu staram się
                        być jak najbardziej obiektywny i mieć przedewszystkim swoje zdanie i gdzieś mam
                        co inni na to.
                        • carrramba Re: Mam pytanko? 08.07.04, 23:49
                          Gość portalu: Prosto ze stolicy napisał(a):

> To jest tak jestem Warszawiakiem od pokoleń, ale nie jestem walnięty.Ta
                          kłótnia
                          >
                          > w pracy dotyczyła protetów górniczych w Warszawie.Nie możność dogoadania się
                          > polegała na tym że ja broniłem racji górników co niektórzy nijak pojąć nie
                          > mogli po prostu.Jak ja warszawiak mogłem bronić jakiś tam hanysów.Przecież to
                          > (i tu padały epitety pod adresm śląska i ślązaków).To że zrobiłem taki
                          > eksperyment z tym postem chciałem poprostu udowodnić niektórym kolegom z
                          pracy
                          > (pseudowarszawiakom) poziom ich umysłu zacietrzewienia i ograniczonośći
                          > umysłowej niektórych mieszkańców naszego miasta co się niestety obraca
                          > przeciwko nam.Ja osobiście lubię śląsk cenie zaangażowanie niektórych
                          ślążaków
                          > w zachowanie swojej odrębności (gwary i tradycji)ich determinacje w tym
                          > kierunku i jest to dla mnie jak najbardziej zrozumiałe.Dla niektórych (nie
                          > wszystkich)tu w Warszawie jest to niepojęte.I tak ręce opadają.Nie podzsywam
                          > się pod nikogo i mówię prawdę i nie mam żadnej rodziny na Sląsku.Zresztą sami
                          > wiecie żę żaden ślązak nie napisałby żę jest warszawiakiem.Po prostu staram
                          się
                          >
                          > być jak najbardziej obiektywny i mieć przedewszystkim swoje zdanie i gdzieś
                          mam
                          >
                          > co inni na to.

A możesz mi napisać ilu rodowitych Warszawiaków masz w pracy ? Czy czasem nie
                          są to proporce 50:50 ?
                        • Gość: builder.co.uk Re: Mam pytanko? IP: *.cable.ubr02.hari.blueyonder.co.uk 09.07.04, 00:27
                          Gość: Prosto ze stolicy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl
                          Data: 08.07.2004 23:38 + dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz na list

To jest tak jestem Warszawiakiem od pokoleń, ale nie jestem walnięty.Ta kłótnia
                          w pracy dotyczyła protetów górniczych w Warszawie.Nie możność dogoadania się
                          polegała na tym że ja broniłem racji górników co niektórzy nijak pojąć nie
                          mogli po prostu.Jak ja warszawiak mogłem bronić jakiś tam hanysów.Przecież to
                          (i tu padały epitety pod adresm śląska i ślązaków).To że zrobiłem taki
                          eksperyment z tym postem chciałem poprostu udowodnić niektórym kolegom z pracy
                          (pseudowarszawiakom) poziom ich umysłu zacietrzewienia i ograniczonośći
                          umysłowej niektórych mieszkańców naszego miasta co się niestety obraca
                          przeciwko nam.Ja osobiście lubię śląsk cenie zaangażowanie niektórych ślążaków
                          w zachowanie swojej odrębności (gwary i tradycji)ich determinacje w tym
                          kierunku i jest to dla mnie jak najbardziej zrozumiałe.Dla niektórych (nie
                          wszystkich)tu w Warszawie jest to niepojęte.I tak ręce opadają.Nie podzsywam
                          się pod nikogo i mówię prawdę i nie mam żadnej rodziny na Sląsku.Zresztą sami
                          wiecie żę żaden ślązak nie napisałby żę jest warszawiakiem.Po prostu staram się
                          być jak najbardziej obiektywny i mieć przedewszystkim swoje zdanie i gdzieś mam
                          co inni na to.

to my sie o ciebie martwimy a ty se experymenty robisz?!,
                          oj..,
                      • Gość: Prosto ze stolicy Re: Mam pytanko? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.04, 23:40
                        I nie zamieżam tu nikomu d... lizac nie o to mi chodzi.
                        • carrramba Re: Mam pytanko? 08.07.04, 23:40

> I nie zamieżam tu nikomu d... lizac nie o to mi chodzi.
                          A możesz napisać o co Ci chodzi ?
                          • Gość: Prosto ze stolicy Re: Mam pytanko? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.04, 00:00
                            To akurat nie potrzebnie napisałem.Ot taka głupota.A warszawiakiem (takim co ma
                            rodzinę tu mieszkająca jeszcze przed wojną) jest jeszcze jeden kolega tyle wiem
                            przynajmniej, o innych nie mogę powiedzieć bo się nie pytałem wiem że mieszkają
                            w Warszawie.To nie jest tak że jest złą atmosfera w pracy i patrzą na mnie jak
                            na odmieńca.To wychodzi jak się wejdzie na jakiś temat i ktoś ma niepopularne
                            odmienne zdanie i ja takim kimś najczęściej jestem.I wtedy cisza na parę
                            dni.Teraz tak włąśnie jest.
                            • carrramba Re: Mam pytanko? 09.07.04, 00:06

> To akurat nie potrzebnie napisałem.Ot taka głupota.A warszawiakiem (takim co
                              ma
                              >
                              > rodzinę tu mieszkająca jeszcze przed wojną) jest jeszcze jeden kolega tyle
                              wiem
                              >
                              > przynajmniej, o innych nie mogę powiedzieć bo się nie pytałem wiem że
                              mieszkają
                              >
                              > w Warszawie.To nie jest tak że jest złą atmosfera w pracy i patrzą na mnie
                              jak
                              > na odmieńca.To wychodzi jak się wejdzie na jakiś temat i ktoś ma niepopularne
                              > odmienne zdanie i ja takim kimś najczęściej jestem.I wtedy cisza na parę
                              > dni.Teraz tak włąśnie jest.
                              Po Twoim IP oczywiście widać skąd jesteś. Zadałem Tobie pytanie, z jakiej
                              jesteś dzielnicy, dlaczego nie chcesz powiedzieć ? Tajemnica ?
                              Co do Kolegów z pracy: nie przejuj się, zawsze warto mieć swoje zdanie.
                              Ja mam żal do internautów z Warszawy. Warszawa woli pisać o pederastach i
                              pierdołach. Poważne tematy ich nie interesują. A powinny !
                              Dla nich jest najważniejsze, czy Kaczyński dostał tortem czy pięścią, I wątek
                              80 osób podtrzymuje a jak im rzucisz poważny temat to Cię oleją. Smutne:(
                              • Gość: Marek derSchlesier Re: Mam pytanko? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.07.04, 00:13
                                > Ja mam żal do internautów z Warszawy. Warszawa woli pisać o pederastach i
                                > pierdołach. Poważne tematy ich nie interesują. A powinny !

a jakie sa wg ciebie powazne tematy?
                                • carrramba Re: Mam pytanko? 09.07.04, 00:15
                                  Gość portalu: Marek derSchlesier napisał(a):

> > Ja mam żal do internautów z Warszawy. Warszawa woli pisać o pederastach i
                                  > > pierdołach. Poważne tematy ich nie interesują. A powinny !
                                  >
                                  > a jakie sa wg ciebie powazne tematy?
                                  Zimny !
                                  • Gość: Marek derSchlesier Re: Mam pytanko? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.07.04, 00:16
                                    kto to jest zimny? zaloz swoje prywatne forum, jezeli chcesz rozmawiac o dupe
                                    maryny!
                                    • carrramba Re: Mam pytanko? 09.07.04, 00:19

> kto to jest zimny? zaloz swoje prywatne forum, jezeli chcesz rozmawiac o dupe
                                      > maryny!
                                      To nie jest o dupie Maryny, Twoi Koledzy Ślązacy jakoś nie podzielają Twojego
                                      zdania. Jak nie wiesz o czy mowa , to nie piernicz mi tu głupot!!!!!!
                                      • Gość: Marek derSchlesier Re: Mam pytanko? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.07.04, 00:21
                                        czyzbys narzekal na brak wolnosci? ciesz sie, ze mozesz sie jeszcze zachowywac
                                        jak polski hitlerek.
                                        • carrramba Re: Mam pytanko? 09.07.04, 00:27

> czyzbys narzekal na brak wolnosci? ciesz sie, ze mozesz sie jeszcze zachowywac
                                          > jak polski hitlerek.
                                          TY jesteś właśnie tym, którym nie warto poświęcać czasu. Może Arnold da się
                                          skusić, ja nie, Przeszkadzasz na tym forum, i niestety nie dociera to do Ciebie.
                                          To nie jest forum Śląsk Polska Niemcy, być może tam jest Twoje miejsce. Ale nie
                                          na forum Katowice, Koleś. Hitlerkiem to TY jesteś i wszyscy to widzą. Żałosny
                                          jesteś facet. Dobry psycholog pomoże Ci wyjść z dołka.
                                          Żegnam, nie ma z Tobą o czym pisać.
                                          • Gość: Marek derSchlesier Re: Mam pytanko? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.07.04, 00:35
                                            nie rozumiem ani slowa z twojej "argumentacji".
                                            jak sie tobie moje wypowiedzi nie podobaja, to po prostu nie odpowiadaj ;-). czy
                                            to az tak trudne dla...?
                              • Gość: Prosto ze stolicy Re: Mam pytanko? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.04, 10:44
                                Jestem z Marymontu, z gminy Bielany dokładnie, nie, to nie jest żadna tajemnica.
                                • carrramba Re: Mam pytanko? 09.07.04, 10:57

> Jestem z Marymontu, z gminy Bielany dokładnie, nie, to nie jest żadna
                                  tajemnica
                                  > .
                                  Fajna nazwa:) Ciotka mieszkana Wolumen:) Tam jest giełda elektroniczna.
                                  • Gość: Prosto ze stolicy Re: Mam pytanko? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.04, 17:38
                                    To Twoja ciotka też z Bielan.A na Wolumenie radyjko kradzione idzie kupić
                                    simlocka zdjąć, bardzo pożyteczny bazar, w sumie to prawie ta sama część miasta.
                                    • carrramba Re: Mam pytanko? 09.07.04, 18:00

> To Twoja ciotka też z Bielan.A na Wolumenie radyjko kradzione idzie kupić
                                      > simlocka zdjąć, bardzo pożyteczny bazar, w sumie to prawie ta sama część
                                      miasta
                                      Teraz chyba simlocka nie trzeba zdejmować, wystarczy kupić kartę tego samego
                                      operatora, tak mi mówiono. A kradzionych i podejrzanych rzeczy nigdy nie kupuję!
                                      Zresztą chyba z takich ciekawostek to słynie stadion, nie ?
                                      • Gość: Prosto ze stolicy Re: Mam pytanko? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.04, 19:29
                                        Nie no teraz już nie trzeba masz racje.A na Stadionie można wszystko kupić
                                        (wszystko co lewe) ale już powolutku się kończy.Przejżałem to katowickie
                                        forum.Jest tu taki jeden strasznie wam bruździ to gorol7, on to chyba nie
                                        pochodzi ze Śląska albo gostek ma niezłego szmergla.
                                        • gorol7 Re: Mam pytanko? 09.07.04, 19:34

> Nie no teraz już nie trzeba masz racje.A na Stadionie można wszystko kupić
                                          > (wszystko co lewe) ale już powolutku się kończy.Przejżałem to katowickie
                                          > forum.Jest tu taki jeden strasznie wam bruździ to gorol7, on to chyba nie
                                          > pochodzi ze Śląska albo gostek ma niezłego szmergla.

Sie warszawsiok wymadrza:-))))
                                      • Gość: Prosto ze stolicy Re: Mam pytanko? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.04, 19:31
                                        Ale na Wolumenie też można się nieźle obkupić, tyle że on czynny w weekend, a
                                        stadion na okrągło.
                                        • carrramba Re: Mam pytanko? 09.07.04, 19:37

> Ale na Wolumenie też można się nieźle obkupić, tyle że on czynny w weekend, a
                                          > stadion na okrągło.
                                          Ale na stadionie, to chyba tandeta jest, nie ? A co do Gorola7, to sobie czasem
                                          podokazuje:)
                                          • gorol7 Re: Mam pytanko? 09.07.04, 19:39
                                            carrramba napisała:

> Gość portalu: Prosto ze stolicy napisał(a):
                                            >
                                            > > Ale na Wolumenie też można się nieźle obkupić, tyle że on czynny w weekend
                                            > , a
                                            > > stadion na okrągło.
                                            > Ale na stadionie, to chyba tandeta jest, nie ? A co do Gorola7, to sobie
                                            czasem
                                            >
                                            > podokazuje:)

Z Hanysami tak trzeba to jedyny jezyk jaki rozumieja!
                                            • carrramba Re: Mam pytanko? 09.07.04, 19:41
                                              gorol7 napisał:

> carrramba napisała:
                                              >
                                              > > Gość portalu: Prosto ze stolicy napisał(a):
                                              > >
                                              > > > Ale na Wolumenie też można się nieźle obkupić, tyle że on czynny w we
                                              > ekend
                                              > > , a
                                              > > > stadion na okrągło.
                                              > > Ale na stadionie, to chyba tandeta jest, nie ? A co do Gorola7, to sobie
                                              > czasem
                                              > >
                                              > > podokazuje:)
                                              >
                                              > Z Hanysami tak trzeba to jedyny jezyk jaki rozumieja!
                                              Przestań Gorolu7, bardzo Cię proszę .
                  • Gość: Prosto ze stolicy Re: Mam pytanko? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.04, 23:34
                    A jakie mam zdanie to już niech sobie każdy się domyśli,ja powiem że mi jest
                    nieraz bardzo głupio.
            • rico-chorzow Re: Mam pytanko? 08.07.04, 11:47
              pniok napisał:

> Nie jesteś zbyt mądry, skoro uważasz, że przyzwoici ŚLązacy to tylko Ci,
              którzy
              >
              > popierają oszołomów z RAŚ.
              > Nie rozumiesz też słowa "zaprzaniec"!
              > Zaprzaniec to ktoś, kto zdradza swą Ojczyznę - Polskę!

Moją Ojczyzną jest Sląsk.

Rico
    • Gość: European18 Re: Mam pytanko? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 23:49
      Problem polega na tym, zeby jako wawiak nie obnosic sie z tym "jakim to sie
      jest Super wyksztalcony, jakim to sie jest bardzo miastowym, a jaka reszta
      polski to wiocha". Chociaz ludzie, ktorzy naprawde sa w czyms bardzo dobrzy nie
      pokazuja tego wcale. Pokazuja Ci slabsi zeby sie dowartosciowac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka