brofran 24.03.13, 22:14 Kobieta nie powinna być ani za chuda , ani za gruba . Proporcjonalne krągłości i waga odpowiednia do wzrostu . O czym więc tu deliberować ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rysio Re: Prawdziwe kobiety mają krągłości. Teraz wycho IP: *.mirasoft.pl 24.03.13, 22:51 Kobieta powinna być kobietą a nie workiem kości z nogami jak zapałki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miriam Re: MOAR! IP: *.net.stream.pl 25.03.13, 14:23 zapraszamy na fanpage PKMK Models oraz na nasze indywidualne, które znajdziecie na fanpage Prawdziwe Kobiety Mają Krągłości :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Ziętara Re: MOAR! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.13, 15:10 Mircia,mam nadzieję,że zobaczysz ten wpis. Dzięki za wiesz co,no i życzyłbym sobie więcej takich modelek jak Ty. Buziol Wariatko:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miriam Re: MOAR! IP: *.net.stream.pl 25.03.13, 15:32 Miałam Ci słać ten artykuł! Ja dziękuję Tobie za piękne zdjęcia i mam nadzieję na więcej takich sesji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: huggus Re: MOAR! IP: *.dynamic.chello.pl 27.03.13, 15:08 Super blog - tyle pięknych kobiet w jednym miejscu, a nie tylko wszechobecne chuderlaki. A w dziewczynie z pierwszego zdjęcia to się po prostu zakochałem :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Prawdziwe kobiety mają krągłości. Teraz wycho IP: *.c193.msk.pl 25.03.13, 01:55 Prawdziwe kobiety mają biust C albo D. Niestety większość Polek to deski :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miriam Re: Prawdziwe kobiety mają krągłości. Teraz wycho IP: *.net.stream.pl 25.03.13, 13:30 ou, ekspert od cycków. byłoby wszystko fantastycznie, tylko Pan bzdury mówi, proszę Pana :) "c" i "d" to żadne rozmiary, bo tylko z wyznacznikiem obwodu cokolwiek znaczą. a poza tym miseczki c i d przy jakimkolwiek obwodzie to niezbyt duże biuściki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koneser Re: Prawdziwe kobiety mają krągłości. Teraz wycho IP: *.c193.msk.pl 25.03.13, 14:12 80C albo 85D są apetyczne i basta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdsa Re: Prawdziwe kobiety mają krągłości. Teraz wycho IP: 89.22.192.* 25.03.13, 13:57 Widać ze napisał to facet, C i D to wcale nie taki duży biust. w porównaniu z niektórymi dziewczynami o normlanej figurze z duzym biustem to nawet malutkie piersi. A przeciętna polka która twierdz że ma biustonosz z miską D tak naprawde powinna nosić F lub G ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miriam Re: Prawdziwe kobiety mają krągłości. Teraz wycho IP: *.net.stream.pl 25.03.13, 16:55 brawo! :D ja noszę 70G :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Less Re: Prawdziwe kobiety mają krągłości. Teraz wycho IP: *.c193.msk.pl 26.03.13, 11:15 Wolę 85D ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet z jajami Re: Prawdziwe kobiety mają krągłości. Teraz wycho IP: *.v-net.com.pl 25.03.13, 07:46 "kobieta powinna", "kobieta niepowinna", co za p+++nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: Prawdziwe kobiety mają krągłości. Teraz wycho IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.13, 10:37 Sęk w tym że o ile sama idea tego portalu (strony, bloga i tak dalej) jest fajna, to wykonanie po prostu momentami jedzie po bandzie! Jasne, krągłe pośladki, trochę obfitsze uda i biust są ok, ale wszystko ma granice. Przejrzyjcie czasem ten serwis - "zdrowo odżywiające się", "uprawiające sport" dziewczyny to tylko niewielki procent, bo (tu zaraz zostanę wyzwany od męskich świń i chamów) młoda kobieta mająca oponę na brzuchu raczej regularnie nie uprawia fitness... Do tego dochodzi brak jakiejkolwiek krytyki - masz kilka kg za dużo? Ok! Lubimy takie dziewczyny! Masz kilkanaście kg za dużo? Też ok! Spoko! A to nie jest spoko, bo biologii się nie oszuka, a grubsze dziewczyny są tam właśnie mamione komentarzami pokroju "ślicznie wyglądasz", "apetycznie", podczas gdy chciałbym zobaczyć wyniki ich morfologii np... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eu Re: Prawdziwe kobiety mają krągłości. Teraz wycho IP: *.ip.netia.com.pl 25.03.13, 12:50 Kobieta nic nie musi. Ważne, aby czuła się dobrze we własnym ciele. Odpowiedz Link Zgłoś
sniyg Re: Prawdziwe kobiety mają krągłości. Teraz wycho 25.03.13, 13:23 Wszystkie kobiety są prawdziwe, to tak na marginesie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tex a slyszales o Grodzkiej? IP: *.dynamic.chello.pl 25.03.13, 20:50 bo tu nachodza mnie watpliwosci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sadai Re: Prawdziwe kobiety mają krągłości. Teraz wycho IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.13, 14:26 No właśnie, nauczcie się rozróżniać krągłości czy lekką nadwagę od otyłości. Tak samo chudość od szczupłości. Nikt mi nie wmówi, że zarówno chudość jak i otyłość jest sexy. Plus size to nie otyłość, a modelki na standardowych wybiegach nie są szczupłe tylko chude. Zresztą normalni faceci ze zdrowymi popędami dobrze o tym wiedzą. P.S. A już nawet jeśli mówimy o samej otyłości to nie spotkałem się z chorobą, która byłaby bardziej dyskryminowana w społeczeństwie. Nie zawsze jest na własne życzenie, a zresztą to też nie jest główny czynnik bo przecież ludzie palą i piją przez co chorują na własne życzenie i nie są dyskryminowani. A gdybym miał do wyboru kilka kobiet to i tak wybiorę to z najładniejszą buzią niezależnie od jej figury. Odpowiedz Link Zgłoś
kriss-1983 Prawdziwe kobiety mają krągłości. Teraz wychodz... 25.03.13, 15:17 Mircia,mam nadzieję,że zobaczysz ten wpis. Dzięki za wiesz co,no i życzyłbym sobie więcej takich modelek jak Ty. Buziol Wariatko:* P.S.: Czas na powtórkę w stylu "jestę pin-apę";) Odpowiedz Link Zgłoś