zuccheropl 28.03.13, 22:49 Ból d*py u dresiarzy kupijących "najki" za 3...... 2........ 1........... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuccheropl Aczkolwiek 28.03.13, 22:52 Aczkolwiek jak ktoś mi powie, że Seweryn Kasprzykowski jest ubrany modnie, to się popluję ze śmiechu. Kompromituje pozostałych, fajnie ubranych panów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: Szafiarka może być mężczyzną, byle się znał n IP: *.dynamic.chello.pl 29.03.13, 00:53 qwa , zapisuje sie do ONRu Odpowiedz Link Zgłoś
glosywtwojejglowie13 Szafiarka może być mężczyzną, byle się znał na ... 29.03.13, 08:13 To nie moda, to coś ohydnego. Rurki, sweterki w serek, jeszcze tunele w uszach i trampeczki czerwone. Mi tam nie przeszkadza, że tak się ubierają, niech łażą "modni faceci" jak chcą. Ja chodzę w glanach, czasem skórzana kurtka i z lekkim zarostem na twarzy, pakuję na siłce i mam "ostrzejszy charakter" i w ogóle nie wyglądam na geja, choć jestem, zdecydowana większość gejów wygląda bardziej męsko niż hetero. Tak w ogóle to większość "pindzi" to faceci hetero, a rzadko pedałki. Odpowiedz Link Zgłoś
olecz-ka11 Szafiarka może być mężczyzną, byle się znał na ... 29.03.13, 11:23 BRAKUJE MI TUTAJ BLOGGERA modefriends.blogspot.com/ NIEKTÓRZY WGL NIE POWINNI BYĆ W TYM ARTYKULE. Odpowiedz Link Zgłoś
uberfluber Szafiarka może być mężczyzną, byle się znał na ... 29.03.13, 11:54 widze, że panna Bednarek ciśnie swoich dziwnych znajomych na salony przez gazeta.pl... a strona tego "pana" po prostu super... kolorowe ajfony, całujący się geje, ehhh, sami zmuszacie nas do homofobii Odpowiedz Link Zgłoś