Gość: przyjaciel IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.01.05, 23:36 ty bartoszcze, nie uwazasz, ze przez "przypadek" (na pewno calkowicie bezmyslnie) wyciales pewien neutralny watek mojej rozmowy z builderem? -------- znajac ciebie nie oczekuje odpowiedzi! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: przyjaciel ps IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.01.05, 23:38 no iprzede wszystkim builder powinien byc przeciwko temu bezprawnemu kasowaniu. w koncu on na tym, watku tak bardzo inteligentnie wypadl! Odpowiedz Link Zgłoś
kupasmiychu builder inteligentnie wypadl 07.01.05, 23:44 on nawet nie wie jak sie to pisze! czuwaj wojtek Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: builder inteligentnie wypadl 07.01.05, 23:49 kupasmiychu napisała: > on nawet nie wie jak sie to pisze! > > czuwaj > wojtek Autor: kupasmiychu Data: 07.01.2005 23:42 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz cytując + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- Co ja wiem, to ballest jest w partii zielonych, a jego ojciec nie byl w partii, a jak to w jakies katolickiej od ballestremow, wiem, ze ballest nienawidzi Hitlera, ale gnoje czuja, ze cos smierdzi, ale nie wiedza skad. czuwaj wojtek wojtek, inteligencja mnie przerastasz dlatego tez` nie musisz kontynuowac` dialogu, yntylygyntny wojtek - czuwaj, Odpowiedz Link Zgłoś
kupasmiychu Re: builder inteligentnie wypadl 07.01.05, 23:54 builder, wiem, ze masz fantastyczny kontakt do bartoszcze, a wiec znam tez jego inteligencje, jak sie to mowi, z kim sie zadajesz, taki sie stajesz! Wyniki mamy na forum katowic. czuwaj wojtek Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: builder inteligentnie wypadl 08.01.05, 00:02 kupasmiychu napisała: > builder, wiem, ze masz fantastyczny kontakt do bartoszcze, a wiec znam tez jego > > inteligencje, jak sie to mowi, z kim sie zadajesz, taki sie stajesz! > Wyniki mamy na forum katowic. > > czuwaj > wojtek wojtus`iu, widze szczeros`c` w twoich wypowiedziach, a czy ja znam bartoszcze czy nie to niech cie o to glowa nie boli, zajmij sie swoimi sprawami, Odpowiedz Link Zgłoś
kupasmiychu Re: builder inteligentnie wypadl 08.01.05, 00:06 Ja sie zajmuje tylko PIJAKAMI! obojetnie kim oni sa. czuwaj wojtek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyjaciel E U R E K A ! ! ! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.01.05, 00:06 znalazlem. mysle, ze tego juz nie wykasuje nasz bartoszcze. bardzo prosze czytajacych o robienie lokalnych kopii! bo inaczej ... bede smutny! :) miasta.gazeta.pl/katowice/72,35019,2479646.html?v=3&a=19196225#opinie Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: E U R E K A ! ! ! 08.01.05, 00:14 Gość portalu: przyjaciel napisał(a): > znalazlem. mysle, ze tego juz nie wykasuje nasz bartoszcze. bardzo prosze > czytajacych o robienie lokalnych kopii! bo inaczej ... bede smutny! > :) > > > miasta.gazeta.pl/katowice/72,35019,2479646.html?v=3&a=19196225#opinie ja jestem Go`rnos`loonzakiem a ty, kim jestes`? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przjaciel Re: E U R E K A ! ! ! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.01.05, 00:19 czyli niepewnym Niemcem (wg. twojej wypowiedzi z wczoraj)... tylko dlaczego niepewnym... Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: E U R E K A ! ! ! 08.01.05, 00:42 Gość portalu: przjaciel napisał(a): > czyli niepewnym Niemcem (wg. twojej wypowiedzi z wczoraj)... > tylko dlaczego niepewnym... nie jestem ani niepewnym ani pewnym Niemcem, a kim ty jestes` przewielebny?, Odpowiedz Link Zgłoś
kupasmiychu builder wstydem Slonzokow 08.01.05, 00:20 Moze, jestes w RASu? wtedy wiemy wszystko. czuwaj wojtek Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: builder wstydem Slonzokow 08.01.05, 00:44 kupasmiychu napisała: > Moze, jestes w RASu? > > wtedy wiemy wszystko. > > czuwaj > wojtek z kad takie nagle zainteresowanie?, Odpowiedz Link Zgłoś
kupasmiychu Re: builder wstydem Slonzokow 08.01.05, 00:46 nie interesuje sie sianem, ale chce wiedziec z ktorej strony sloma a z ktorej siano, chyba za duzo nie oczekuje? czuwaj wojtek Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: kupasmiechu wstydem Polako`w, 08.01.05, 00:57 a ja bym chcial wiedziec` kim jestes`?, moz`esz odpowiedziec` na proste pytanie?, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyjaciel Re: kupasmiechu wstydem Polako`w, IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.01.05, 00:59 a jak tam z twoja odpowiedzia z wczoraj? :)))))))))))))) ps: wiem, ze troche wiecej niz normalnie wypiles, ale to nie powod, by sie selber leugnen!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: kupasmiechu wstydem Polako`w, 08.01.05, 01:05 Gość portalu: przyjaciel napisał(a): > a jak tam z twoja odpowiedzia z wczoraj? > :)))))))))))))) > > ps: > wiem, ze troche wiecej niz normalnie wypiles, ale to nie powod, by sie selber > leugnen!!!!!!!! ja odpisalem a teraz na ciebie kolej, Autor: builder Data: 08.01.2005 00:57 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz cytując + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- a ja bym chcial wiedziec` kim jestes`?, moz`esz odpowiedziec` na proste pytanie?, potrafisz prosto jak ja odpowiedziec`?, prosze bardzo, poczekam))), Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przjaciel PIJANY BUILDER? (albo nacpany) IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.01.05, 01:13 builder napisał: > a ja bym chcial wiedziec` kim jestes`?, > moz`esz odpowiedziec` na proste pytanie?, > potrafisz prosto jak ja odpowiedziec`?, > prosze bardzo, poczekam))), na te pytanie dalem tobie jednoznaczna odpowiedz wczoraj, ale bartoszcze nietstey wycial. mam nadzieje, ze pomimo twojego wczorajszego stanu mozezsz sobie twoja nieudolna "dyskusje" przypomniec. poza tym mam nadzieje, ze przejdziesz w koncu z mocniejszych tzrunkow na pifo!!!! mit oberschlesischem Gruß (deiner Heimat) Der Freu(n)d Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: PIJANY BUILDER? (albo nacpany) 08.01.05, 01:19 Gość portalu: przjaciel napisał(a): > builder napisał: > > a ja bym chcial wiedziec` kim jestes`?, > > moz`esz odpowiedziec` na proste pytanie?, > > potrafisz prosto jak ja odpowiedziec`?, > > prosze bardzo, poczekam))), > > na te pytanie dalem tobie jednoznaczna odpowiedz wczoraj, ale bartoszcze > nietstey wycial. mam nadzieje, ze pomimo twojego wczorajszego stanu mozezsz > sobie twoja nieudolna "dyskusje" przypomniec. > > poza tym mam nadzieje, ze przejdziesz w koncu z mocniejszych tzrunkow na pifo!! > !! > > mit oberschlesischem Gruß (deiner Heimat) > > Der Freu(n)d > piepszysz tukej jak posmrodzony!, zaros ci przypomna cos` sam naskryfloul! - czytej; Autor: builder Data: 07.01.2005 02:08 skasujcie + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- Gość portalu: przyjaciel napisał(a): > to jestes Niemiec! niy!, Autor: Gość: przyjaciel IP: *.dip0.t-ipconnect.de Data: 07.01.2005 02:09 skasujcie + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- to kto? Autor: builder Data: 07.01.2005 02:13 skasujcie + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- Gość portalu: przyjaciel napisał(a): > to kto? jestech Go`rnos`loonzokiem - mom pszyskryfloc` pou angielsku?, Autor: Gość: przyjaciel IP: *.dip0.t-ipconnect.de Data: 07.01.2005 02:27 skasujcie + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- builder napisał: > jestech Go`rnos`loonzokiem - mom pszyskryfloc` pou angielsku?, cytat: Re: Do g. ballesta! Autor: builder Data: 07.01.2005 02:07 + >> a kto to jest ten "Go`rnos`loonzok"? > ups.., tou niy jye pyewny Niymiec!, czyli jestes niepewnym Niemcem? jak bys` boul niy pewny to dyej sam znac`!, adijos bambino!, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przjaciel Re: PIJANY BUILDER? (albo nacpany) IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.01.05, 01:21 nie mozesz prosciej? na razie cytujesz starocie. czy ty masz (potrafisz miec) swoje zdanie? Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: PIJANY BUILDER? (albo nacpany) 08.01.05, 01:29 Gość portalu: przjaciel napisał(a): > nie mozesz prosciej? na razie cytujesz starocie. > > czy ty masz (potrafisz miec) swoje zdanie? odpisales` tak; Autor: Gość: przjaciel IP: *.dip0.t-ipconnect.de Data: 08.01.2005 01:13 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz cytując + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- builder napisał: > a ja bym chcial wiedziec` kim jestes`?, > moz`esz odpowiedziec` na proste pytanie?, > potrafisz prosto jak ja odpowiedziec`?, > prosze bardzo, poczekam))), na te pytanie dalem tobie jednoznaczna odpowiedz wczoraj, ale bartoszcze nietstey wycial. mam nadzieje, ze pomimo twojego wczorajszego stanu mozezsz sobie twoja nieudolna "dyskusje" przypomniec. poza tym mam nadzieje, ze przejdziesz w koncu z mocniejszych tzrunkow na pifo!!!! mit oberschlesischem Gruß (deiner Heimat) Der Freu(n)d nie zdaz`ylem jej przeczytac` (twojej wypowiedzi) wiec jez`eli to nie sprawia klopotu a wrecz jest prawda to moz`esz ja powto`rzyc` czyz` nie tak?, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyjaciel Re: PIJANY BUILDER? (albo nacpany) IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.01.05, 01:33 1) pogadaj z bartoszcze! 2) jezeli ktos na podana odpowiedz 4x odpowiada, to chyba nie moze byc mowy o "nie zdazylem" albo? poza tym nie posadzam NIKOGO!, ze moze byc az tak glupi!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: PIJANY BUILDER? (albo nacpany) 08.01.05, 01:42 Gość portalu: przyjaciel napisał(a): > 1) pogadaj z bartoszcze! bartoszcze mnie w niczym nie przeszkadza, jez`eli tobie?, to som se z nim pogadaj, > 2) jezeli ktos na podana odpowiedz 4x odpowiada, to chyba nie moze byc mowy o > "nie zdazylem" albo? a kto`z` ci to odpowiadal - napewno nie ja! - wiec wybacz, > > poza tym nie posadzam NIKOGO!, ze moze byc az tak glupi!!!!!!!!!!!!! mnie nie beda mieli prawa bo nie pisze nic spros`nego, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przjaciel Re: PIJANY BUILDER? (albo nacpany) IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.01.05, 01:46 > mnie nie beda mieli prawa bo nie pisze nic spros`nego, kto nie bedzie mial tobie prawa? i dlaczego? :( Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: PIJANY BUILDER? (albo nacpany) 08.01.05, 01:53 Gość portalu: przjaciel napisał(a): > > mnie nie beda mieli prawa bo nie pisze nic spros`nego, > > kto nie bedzie mial tobie prawa? i dlaczego? > :( Autor: builder Data: 08.01.2005 01:42 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz cytując + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- Gość portalu: przyjaciel napisał(a): > poza tym nie posadzam NIKOGO!, ze moze byc az tak glupi!!!!!!!!!!!!! mnie nie beda mieli prawa bo nie pisze nic spros`nego, to wystarczy by cenzor i opiekun FK stwierdzil, z`e jestes` prowokatorem i sam osobis`cie prosze o skasowanie wszystkich watko`w jakie sie pojawily z obecnos`cia twoja kolego, pewne jest jedno, z`e przyjacielem to ty nie jestes` - dwa palce w go`rze!!!, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyjaciel Re: PIJANY BUILDER? (albo nacpany) IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.01.05, 02:00 > pewne jest jedno, z`e przyjacielem to ty nie jestes` - dwa palce w go`rze!!!, gdzie masz te twoje dwa palce? ps nie pekaj! dyskutuj dalej, jezeli twoje veranlagung tobie na to pozwala ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przjaciel builder zwolennikiem cenzury? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.01.05, 02:47 > to wystarczy by cenzor i opiekun FK stwierdzil, z`e jestes` prowokatorem i sam > osobis`cie prosze o skasowanie wszystkich watko`w jakie sie pojawily z > obecnos`cia twoja kolego, > pewne jest jedno, z`e przyjacielem to ty nie jestes` - dwa palce w go`rze!!!, czyzbys byl za cenzura, kiedy brakuje hmmm... "ochoty" do "dyskusji"? Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: builder zwolennikiem cenzury? 29.01.05, 02:05 Gość portalu: przjaciel napisał(a): > > to wystarczy by cenzor i opiekun FK stwierdzil, z`e jestes` prowokatorem > i sam > > osobis`cie prosze o skasowanie wszystkich watko`w jakie sie pojawily z > > obecnos`cia twoja kolego, > > pewne jest jedno, z`e przyjacielem to ty nie jestes` - dwa palce w go`rze > !!!, > > czyzbys byl za cenzura, kiedy brakuje hmmm... "ochoty" do "dyskusji"? cenzura zawsze istniala, czy to w komuniz`mie czy tez` w kapitaliz`mie, jedno jest pewne = pisz tak by cie nie skasowali, Odpowiedz Link Zgłoś
kupasmiychu Re: PIJANY BUILDER? (albo nacpany) 15.01.05, 10:07 Nie mozesz posadasc, bo jak! czuwaj wojtek Odpowiedz Link Zgłoś