gaia80 14.02.05, 20:41 Nie zawsze studenci odgrywaja role negatywna www.nauka-edukacja.p4u.pl/articles.php?id=37 Z historia jak i chęcia jej poznania srodowiska akademickie sa czesto na bakier. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaia80 Re: Komentuje Aleksandra Klich 14.02.05, 20:44 Historia jest w tajnych teczkach zabezpieczona ale tzreba odbepieczyć nie tylko teczki bezpieki www.nauka-edukacja.p4u.pl/articles.php?id=32 Trzeba opracować Czarna księge Komunizmu w Nauce i Edukacji i ważane jest aby ja nie opracowali ci ktorzy winni być jej bohaterami. Ten szerszy konspekt jest wazny aby nie ulegac emocjom związanych z lista ktora sama nic nie wyjaśnia ale wymaga zbadania. Odpowiedz Link Zgłoś
settembrini Re: Komentuje Aleksandra Klich 16.02.05, 17:49 "A poważnie: rektor UŚ mówi, że studenci dają sobą łatwo manipulować i ulegają emocjom, bo nie mają odpowiedniej wiedzy. Nieznajomość historii nie usprawiedliwia jednak podłości." Pani Aleksandro, z zalem konstatuje, ze reprezentuje Pani oficjalna polityke GW, ktora nieszczesnie brnie w slepy zaulek, probujac nadal utozsamiac fakt znalezienia sie na liscie, ze statusem TW. Fakt znalezienia sie na liscie o niczym nie swiadczy, wiec o zadnej "podlosci" ze strony studentow mowy byc nie moze. Dokonuje pani krzywdzacej nadinterpretacji, krzywdzacej dla prof. Szczepanskiego i wszystkich pozostalych osob, ktorych nazwiska znajduja sie w tych dokumentach. Uwazam to za skrajnie niestosowne zachowanie- umieszczanie nieprawdziwych opinii w najwiekszym dzienniku. Kiedy do was dotrze, ze te osoby w wielkiej czesci 1. znalazly sie tam przez przypadek, gdyz wobec tych osob snuto jedynie jakies plany, ale nigdy ich nie wciagnieto do grona konfidentow ? 2. ze czesc osob podpisalo jedynie cyrograf w obawie o wlasne rodziny, ale nie wykazaly zadnej aktywnosci w donoszeniu? Wiekszosc studentow juz to pojela, a Pani wciaz nie potrafi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleks Re: Komentuje Aleksandra Klich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 17:33 Settembrini. Zdecydowana większość ludzi noszacych popularne nazwiska i imiona znalazła się na liście. Większość z nich nie była kandydatami na Tw.Na liscie sa ludzie, którzy mają obecnie dwa latka, tak jak moja córka Odpowiedz Link Zgłoś
settembrini Re: Komentuje Aleksandra Klich 20.02.05, 19:57 Gość portalu: Aleks napisał(a): > Settembrini. Zdecydowana większość ludzi noszacych popularne nazwiska i imiona > znalazła się na liście. Większość z nich nie była kandydatami na Tw.Na liscie > sa ludzie, którzy mają obecnie dwa latka, tak jak moja córka dlatego wlasnie uzywanie owej listy w celu zdyskredytowania jakiejkolwiek osoby w oczach opinii publicznej (czy spolecznosci akademickiej UŚ, bo taki jest kontekst artykulu) jest nie tyle smieszne, co zalosne. GW w mojej opinii calkowicie sie zblaznila, a pani Klich zdaje sie tego nie zauwazac. juz by lepiej nabrala wody w usta. Odpowiedz Link Zgłoś