Gość: Niklot IP: *.aleksandrow.sdi.tpnet.pl 29.12.02, 14:31 Narazie zawieszam dzialanosc = bo som podzialy w szeregach na opcje proczeskom i niemieckom Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
willi2 Nikolot pszegral 29.12.02, 14:38 Ja wygralem wczoraj na Ziemi Slonskiej = Loslau. Walczylem sam = a ty pszylazles ze giermkiem mrW. I uciekliscie razem do PUBa "placzaca sciana" = w ramah obmyslenia strategi. Zlamales zasady = ja mowilem sam na sam. Alezescie zatakowali wsposnie = ech ,a moje posilki Slonsko,Niemieckie i Czeskie sie nie zjawily = TYlko pszedchwilom jakis zblonkany rycerz pszyszedl mi pomuc.To i tak wygralem = brzdacu Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: Nikolot pszegral 29.12.02, 14:40 link ci zostawilem abys umial tam trafic = geniuszu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niklot NIKLOT WYGRAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aleksandrow.sdi.tpnet.pl 29.12.02, 14:44 willi2 napisał: > link ci zostawilem abys umial tam trafic = geniuszu mrw sam przyszedl nie kazalem mu nie szukaj wykretow mieczaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niklot Re: WILLI SIE PODDAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aleksandrow.sdi.tpnet.pl 29.12.02, 14:43 PRZEGRALES UDOWODNILEM SWA WYZSZOSC NEDZNY NIEMIECKI PACHOLKU ZOSTALES PO PROSTU ZMIAZDZONY TYLKO MOJEJ SLOWIANSKIEJ LITOSCI ZAWDZIECZASZ ,ZE JESZCZE MOZESZ PISAC Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Kolejna bitwa = ?????? 29.12.02, 14:46 Mozemy sie zmierzyc sam na sam = daje ci szanse. Ale nie dzis = bo musze sie rozprawic z kims innym. Wybiesz miasto = na pole walki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niklot Re: Kolejna bitwa = ?????? IP: *.aleksandrow.sdi.tpnet.pl 29.12.02, 14:47 willi2 napisał: > Mozemy sie zmierzyc sam na sam = daje ci szanse. > Ale nie dzis = bo musze sie rozprawic z kims innym. > Wybiesz miasto = na pole walki OK GDY BEDZIESZ GOTOWY DAJ ZNAC Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: Kolejna bitwa = ?????? 29.12.02, 14:49 Ok = ale bier se to po lekku a nie tak nerwowo Odpowiedz Link Zgłoś