Dodaj do ulubionych

SCC-bomba?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 00:26
Co się stało wieczorem po 21, że kazali opuścić hipermarket?
Obserwuj wątek
    • Gość: aj Re: SCC-bomba? IP: *.adsl.inetia.pl 07.10.06, 09:44
      hi hi pewnie to godzina zamnięcia
    • Gość: pracowniczka Re: SCC-bomba? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.06, 11:40
      Silesia dziś nadal jest zamknięta, bo szukają bomby. Tylko, że ja mam iść do
      pracy, a nie wiem czy będzie dziś w ogóle otwarta czy też nie.
      To już zresztą kolejny alarm na terenie Silesii:/
      • Gość: ;;;;; Re: SCC-bomba? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 16:35
        noo dzis tez byla zamknieta:/ludzie stali i czekali,ze moze otworza;)
        • Gość: jacek Re: SCC-bomba? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 19:10
          Może zamiast tak stać i czekać to nie lepiej iść do kościoła i nabrać trochę
          duchowej odwagi że tak napiszę.
          • Gość: dscfed Re: SCC-bomba? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 19:36
            nie jestem wierzacy:),to po jakiego grzyba mam isc?idz ty lepiej modl sie jak chcesz nawet cale dnie..
            tylko pytanie do kogo sie modlisz:o?
            • Gość: Olo Re: SCC-bomba? IP: *.dip.t-dialin.net 07.10.06, 19:50
              no to co jest,bo na piwo bym poszedl,jakiegos krupnioka u bayera wrombol?
            • Gość: jacek Re: SCC-bomba? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 20:15
              Myślę że modlitwa dodaje odwagi.Nie każdy jest wierzący i nikt nie musi is sie
              modlić jak nie chce.
              Jakbyś się tam znalazł w SCC może nawet metr koło tej bomby i jakbyś ją
              zobaczył to ciekawi mnie czy byś jednak nie pomdlił się , niekoniecznie do Boga
              jeśli jesteś niewierzący.Ale wogóle czy nie wypowiedziałbyś jakiejś modlitwy lub
              króciutkiego błagania do " CZEGOŚ " z prośbą o ratunek.
              • Gość: dfcsw Re: SCC-bomba? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 13:48
                nie nie modlilbym sie:]idz idz do kosciolka:)
                • Gość: jacek Re: SCC-bomba? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 14:59
                  Byłem dzisiaj.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka