Gość: klient IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 00:26 Co się stało wieczorem po 21, że kazali opuścić hipermarket? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aj Re: SCC-bomba? IP: *.adsl.inetia.pl 07.10.06, 09:44 hi hi pewnie to godzina zamnięcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracowniczka Re: SCC-bomba? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.06, 11:40 Silesia dziś nadal jest zamknięta, bo szukają bomby. Tylko, że ja mam iść do pracy, a nie wiem czy będzie dziś w ogóle otwarta czy też nie. To już zresztą kolejny alarm na terenie Silesii:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;;;;; Re: SCC-bomba? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 16:35 noo dzis tez byla zamknieta:/ludzie stali i czekali,ze moze otworza;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: SCC-bomba? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 19:10 Może zamiast tak stać i czekać to nie lepiej iść do kościoła i nabrać trochę duchowej odwagi że tak napiszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dscfed Re: SCC-bomba? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 19:36 nie jestem wierzacy:),to po jakiego grzyba mam isc?idz ty lepiej modl sie jak chcesz nawet cale dnie.. tylko pytanie do kogo sie modlisz:o? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Re: SCC-bomba? IP: *.dip.t-dialin.net 07.10.06, 19:50 no to co jest,bo na piwo bym poszedl,jakiegos krupnioka u bayera wrombol? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: SCC-bomba? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 20:15 Myślę że modlitwa dodaje odwagi.Nie każdy jest wierzący i nikt nie musi is sie modlić jak nie chce. Jakbyś się tam znalazł w SCC może nawet metr koło tej bomby i jakbyś ją zobaczył to ciekawi mnie czy byś jednak nie pomdlił się , niekoniecznie do Boga jeśli jesteś niewierzący.Ale wogóle czy nie wypowiedziałbyś jakiejś modlitwy lub króciutkiego błagania do " CZEGOŚ " z prośbą o ratunek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfcsw Re: SCC-bomba? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 13:48 nie nie modlilbym sie:]idz idz do kosciolka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: SCC-bomba? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 14:59 Byłem dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś