alabama24 29.11.06, 11:04 czesc, czy ktos jest zainteresowany pieskami!!????To sa dwu miesieczne kundelki,prosze o kontakt!!Musze je oddac!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bartoszcze z tym to tutaj: 29.11.06, 11:36 www.dwukropek.pl/0,71293,3096513,0,Adopcja_zwierzat,4-192.html Odpowiedz Link Zgłoś
madzialenka82 Re: z tym to tutaj: 29.11.06, 18:42 po co suczke dopuszczałes? mało to psów błąka sie po ulicach i siedząw schroniskach?? I to jeszcze kundelki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Psy górą ! Wszystkie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 22:32 czegoś tu nie rozumiem.Co to znaczy : "i to jeszcze kundelki" ????? Ty sobie pomyśl,to nie boli, zanim coś napiszesz znowu bez sensu !! Odpowiedz Link Zgłoś
madzialenka82 Re: Psy górą ! Wszystkie! 30.11.06, 08:25 a bo mało to psów lata po ulicach mało jest do adopcji?? Mało bółu i cierpienia? Jaki sens jest rozmnażać psy skoro tego tak wiele??Psy rasowe, owszem jeżeli są faktycznie z rodowodem ale kundelki? I znowu za pare miesięcy ktoś wywali psa na ulice. O to mi chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żegnay Re: Psy górą ! Wszystkie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 21:06 Pewnie pracujesz na stacji Orlen? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Psy górą ! Wszystkie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 21:19 bzdury."Wywalanie", jak piszesz,psów na ulicę ,to jest wyłącznie okrucieństwo ludzkie.Ludzie wyrzucają psy i rasowe i kundelki,bo się znudziły.Wyrzucenie psa rasowego przychodzi jednak tym obrzydliwym jednostkom ludzkim trudniej,bo za psa zapłacili i starają się go odsprzedać,żeby odzyskać kasę.A kundla bez żalu wyrzucają na ulicę.Ktoś kto chce znależć dobry dom dla szczeniaków,zawsze go znajdzie.Sama znalazłam teraz domy dla 2-óch szczeniaczków,które urodziły sie przy mojej firmie,i to porządne domy. Reasumując ,pies to pies-ma 4 łapki,merdający ogonek i wierne ,kochające oczy.Kto tego nie rozumie,jest bardzo,bardzo ubogi. Odpowiedz Link Zgłoś