Dodaj do ulubionych

Chmiest z powrotem w Bełchatowie?

21.12.06, 10:42
To z pewnością duzo lepszy kierunek dla Marcina niż zapowiadane wcześniej
przejście do Arki Gdynia.
Obserwuj wątek
    • Gość: benek Chmiest spalony w B-towie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.06, 10:58
      Pomysł raczej bez sensu. Nie należę do najbardziej zawistnych, ale po komentarzach Chmiesta odnośnie GKSu mam średnią chęc oglądania go w bełchatowskiej koszulce. A są tacy, którzy pamietają mu to dużo lepiej. Czy Chmiest liczy, że kibice będą na niego czekac z otwartymi ramionami? A jak tu strzelać bramki kiedy kibice własnej druzyny cię nie lubią?
      • Gość: abadoon Re: Chmiest spalony w B-towie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 11:22
        No ale jeśli nastrzela troche tych bramek to kibice chyba mu wspaniałomyślnie
        wybaczą...
        Inna sprawa że nie wiem po co w bełchatowie kolejny napastnik skoro Ujek
        ostatnio nieźle sobie radził. No chyba że zarząd bełchatowa spodziewa się
        kolejnej dłuszej przerwy w grze Mariusza U.
        • kavasz Re: Chmiest spalony w B-towie 21.12.06, 11:24
          No, w końcu Matusiak dogra pewnie co najwyżej do końca sezonu i odejdzie.
    • Gość: kibic Chmiest z powrotem w Bełchatowie? IP: *.icpnet.pl 21.12.06, 11:57
      Kibicuję Legii i muszę powiedzieć, że nie pamiętam tych negatywnych wypowiedzi
      Chmiesta o Bełchatowie i kibicach. To dobry ruch drużyny Lenczyka. Prawdę
      mówiąc, wyżej cenię Chmiesta niż Grzelaka. Żałuję, że Wdowczyk się na nim nie
      poznał.
    • pirulo Chmiest z powrotem w Bełchatowie? 21.12.06, 13:08
      Jakoś nie chce mi się w to wierzyć...
    • marek_solon Chmiest z powrotem w Bełchatowie? 21.12.06, 13:31
      Zobaczymy, czy w Belchatowie bedzie tak blyszczal jak na tle slabej Odry. Juz
      raz sie tam sprawdzil, wiec czemu nie?

pilkazzaklawiatury.blox.pl
      • Gość: duzy Re: Chmiest z powrotem w Bełchatowie? IP: *.toya.net.pl 21.12.06, 14:06
        wydaje mi się ,że Chmiest jest za słaby na bełchatów. a bramki w
        odrze...paaaanie....
    • Gość: Odra zostanie Chmiest z powrotem w Bełchatowie? IP: *.rybnet.pl 21.12.06, 14:11
      tam mu sie nieoplaca isc :/ lepiej zeby zostal w Odrze. W bełchatowie maja
      dobrych napastnikow i raczej ich nie zmienia :D hehe siedz se w tej Oderce. Ja
      bym go wystawil do a taku z Swierzym albo Polaka bym tam wkrecil
    • Gość: kibic GKS Re: Chmiest z powrotem w Bełchatowie? IP: *.dolsat.pl 21.12.06, 14:29
      Zostanie "miło" powitany przy Sportowej...
    • Gość: lodzkie i lodz4evr Chmiest z powrotem w Bełchatowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 16:21
      Marcin jak bardzo cie nie lubie tak zycze ci zebys przeszedl do belchatowa bo
      tam lenczyk zrobi z ciebie porzadnego pilkarza
    • Gość: kassi Chmiest z powrotem w Bełchatowie? IP: *.chello.pl 21.12.06, 18:01
      Marcin Chmiest trafi do Arki Gdynia, a tu zajmie się nim Wojciech Stawowy. To
      najlepsze rozwiązanie.
      • Gość: xyz Re: Chmiest z powrotem w Bełchatowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 09:45
        niech chmiest spier ... od bohatera do zera ... zdrajca
      • Gość: kibic Re: Chmiest z powrotem w Bełchatowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.06, 19:11
        A po co w Arce napastnik jak punkty zdobywają sędziowie?
    • Gość: widzewiak Chmiest z powrotem w Bełchatowie? IP: *.gprspla.plusgsm.pl 03.01.07, 15:47
      niech spada z tego zydowskiego klubu!!!widzew lodzmistrz!!!tylko widzew!!:D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka