leeo2 21.12.06, 10:42 To z pewnością duzo lepszy kierunek dla Marcina niż zapowiadane wcześniej przejście do Arki Gdynia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: benek Chmiest spalony w B-towie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.06, 10:58 Pomysł raczej bez sensu. Nie należę do najbardziej zawistnych, ale po komentarzach Chmiesta odnośnie GKSu mam średnią chęc oglądania go w bełchatowskiej koszulce. A są tacy, którzy pamietają mu to dużo lepiej. Czy Chmiest liczy, że kibice będą na niego czekac z otwartymi ramionami? A jak tu strzelać bramki kiedy kibice własnej druzyny cię nie lubią? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abadoon Re: Chmiest spalony w B-towie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 11:22 No ale jeśli nastrzela troche tych bramek to kibice chyba mu wspaniałomyślnie wybaczą... Inna sprawa że nie wiem po co w bełchatowie kolejny napastnik skoro Ujek ostatnio nieźle sobie radził. No chyba że zarząd bełchatowa spodziewa się kolejnej dłuszej przerwy w grze Mariusza U. Odpowiedz Link Zgłoś
kavasz Re: Chmiest spalony w B-towie 21.12.06, 11:24 No, w końcu Matusiak dogra pewnie co najwyżej do końca sezonu i odejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Chmiest z powrotem w Bełchatowie? IP: *.icpnet.pl 21.12.06, 11:57 Kibicuję Legii i muszę powiedzieć, że nie pamiętam tych negatywnych wypowiedzi Chmiesta o Bełchatowie i kibicach. To dobry ruch drużyny Lenczyka. Prawdę mówiąc, wyżej cenię Chmiesta niż Grzelaka. Żałuję, że Wdowczyk się na nim nie poznał. Odpowiedz Link Zgłoś
pirulo Chmiest z powrotem w Bełchatowie? 21.12.06, 13:08 Jakoś nie chce mi się w to wierzyć... Odpowiedz Link Zgłoś
marek_solon Chmiest z powrotem w Bełchatowie? 21.12.06, 13:31 Zobaczymy, czy w Belchatowie bedzie tak blyszczal jak na tle slabej Odry. Juz raz sie tam sprawdzil, wiec czemu nie? pilkazzaklawiatury.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzy Re: Chmiest z powrotem w Bełchatowie? IP: *.toya.net.pl 21.12.06, 14:06 wydaje mi się ,że Chmiest jest za słaby na bełchatów. a bramki w odrze...paaaanie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Odra zostanie Chmiest z powrotem w Bełchatowie? IP: *.rybnet.pl 21.12.06, 14:11 tam mu sie nieoplaca isc :/ lepiej zeby zostal w Odrze. W bełchatowie maja dobrych napastnikow i raczej ich nie zmienia :D hehe siedz se w tej Oderce. Ja bym go wystawil do a taku z Swierzym albo Polaka bym tam wkrecil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic GKS Re: Chmiest z powrotem w Bełchatowie? IP: *.dolsat.pl 21.12.06, 14:29 Zostanie "miło" powitany przy Sportowej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lodzkie i lodz4evr Chmiest z powrotem w Bełchatowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 16:21 Marcin jak bardzo cie nie lubie tak zycze ci zebys przeszedl do belchatowa bo tam lenczyk zrobi z ciebie porzadnego pilkarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kassi Chmiest z powrotem w Bełchatowie? IP: *.chello.pl 21.12.06, 18:01 Marcin Chmiest trafi do Arki Gdynia, a tu zajmie się nim Wojciech Stawowy. To najlepsze rozwiązanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Chmiest z powrotem w Bełchatowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 09:45 niech chmiest spier ... od bohatera do zera ... zdrajca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Chmiest z powrotem w Bełchatowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.06, 19:11 A po co w Arce napastnik jak punkty zdobywają sędziowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzewiak Chmiest z powrotem w Bełchatowie? IP: *.gprspla.plusgsm.pl 03.01.07, 15:47 niech spada z tego zydowskiego klubu!!!widzew lodzmistrz!!!tylko widzew!!:D Odpowiedz Link Zgłoś