Gość: Arnold IP: 213.186.78.* 15.04.03, 19:47 Wiosna, przyroda budzi sie do zycia, czas na kolowe wycieczki. Gdzie lubicie jezdzic, czy sa jakies nowosci na rowerowej mapie Katowic i okolic? Gdzie warto sie zatrzymac? Pyrsk - Arnold Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natan Re: Trasy rowerowe w Katowicach 15.04.03, 19:58 Właśnie - przyłaczam się do pytania, gdzie w Katowicach można szusować na rowerze. Pytam z ciekawości, bo sam jestem z Gliwic i oprócz parku WPKiW nie bardzo wiem, gdzie można u Was bezpiecznie pojeździć. Są może miejsca na południu Katowic, do których warto wybrać się na rowerze? Odpowiedz Link Zgłoś
man_x Re: Trasy rowerowe w Katowicach 15.04.03, 21:04 Czerwony szlak rowerowy Katowice-Tychy: Pomnik Powstancow Slaskich>>>Osiedle Rozdzienskiego>>>Dolina Trzech Stawow>>>Muchowiec>>>Ochojec>>>Kostuchna>>>Podlesie>>>Tychy>>>Zwakow>>>Promnice dobrze oznaczona trasa poprowadzona przez tereny lesne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arnold Re: Trasy rowerowe w Katowicach IP: 213.186.78.* 15.04.03, 23:14 Jest gdzie pojezdzic. A z Katowic do z Gliwic to jednak przez Mikolow. Nie polecam trasy polnocnej (na polnoc od drogi Gliwice-Mikolow). Trasa z Katowic do Pszczyny jest w porzadku. I uwaga na stare mapy. Mozna wpasc w niezle bagno. Pyrsk - Arnold Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arnold Re: Trasy rowerowe w Katowicach IP: 213.186.78.* 15.04.03, 23:17 Jestem ciekaw, czy w tym roku dojda jakies nowe oznakowane trasy. Tak jak ta Katowice - Zwakow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arnold Re: Trasy rowerowe w Katowicach IP: 213.186.78.* 16.04.03, 00:38 Na Janina tyz jezdzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC Re: Trasy rowerowe w Katowicach IP: *.um.katowice.pl 16.04.03, 11:18 Pyrsk! Jo lotom po parku kosciuszki i lasach panewnickich i tam widza duzo kolorzy kerzy mie czasym pierunsko wq......, jak bydziecie kiedys tam jezdic i niy zadryndocie yno mi furniecie po nodze to dostoniecie sziszkom we gowa oud GOSCIA heeheheh, Pyrsk! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jäger Re: Trasy rowerowe w Katowicach IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.04.03, 11:41 Gość portalu: GOSC napisał(a): > Pyrsk! > Jo lotom po parku kosciuszki i lasach panewnickich i tam widza duzo kolorzy > kerzy mie czasym pierunsko wq......, jak bydziecie kiedys tam jezdic i niy > zadryndocie yno mi furniecie po nodze to dostoniecie sziszkom we gowa oud > GOSCIA heeheheh, Pyrsk! > Lobiecuja byda na cia uwazac. Pyrsk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arnold Re: Trasy rowerowe w Katowicach IP: 213.186.78.* 16.04.03, 13:57 Gość portalu: Jäger napisał(a): > Gość portalu: GOSC napisał(a): > > > Pyrsk! > > Jo lotom po parku kosciuszki i lasach panewnickich i tam widza duzo > kolorzy > > kerzy mie czasym pierunsko wq......, jak bydziecie kiedys tam jezdic i niy > > > zadryndocie yno mi furniecie po nodze to dostoniecie sziszkom we gowa oud > > > GOSCIA heeheheh, Pyrsk! > > > Lobiecuja byda na cia uwazac. > > Pyrsk Ja, pamiyntom rok tymu rzech szyszkom dostou. Juz wiym uod kogo:) GOSC - jadymy na szkata na Janina po swiyntach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC Re: Trasy rowerowe w Katowicach IP: *.um.katowice.pl 16.04.03, 15:22 Mogemy,abo tam abo do Jana, zdoje sie to je ulico Owsiano, jak jedziesz ze KAttowitz na Mikolow, tam tyz je fajnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arnold Re: Trasy rowerowe w Katowicach IP: 213.186.78.* 16.04.03, 15:26 Ja Odpowiedz Link Zgłoś