Dodaj do ulubionych

Chorzów - nocleg w czerwcu

IP: 195.205.223.* 20.04.07, 13:44
Witam,
Czy ktoś z Was może mi pomóc w znalezieniu noclegu z 21 na 22 czerwca? Marzy
mi się koncert Genesis, a w hotelach brak miejsc :(
Obserwuj wątek
    • Gość: beck Re: Chorzów - nocleg w czerwcu IP: *.multimo.gtsenergis.pl 20.04.07, 13:57
      Skorzystaj z gosilesia.pl i www.hospitalityclub.org
      Na pewno bez trudu coś znajdziesz.
      • Gość: Agata Re: Chorzów - nocleg w czerwcu IP: 195.205.223.* 20.04.07, 14:13
        dziękuję bardzo, ale z "gosilesia.pl" obdzowniłam już wszystkie hotele i
        dostałam negatywna odpowiedź, a w hospitality jakoś nie mogę sie rozeznać... :(
        • Gość: życzliwa Re: Chorzów - nocleg w czerwcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 14:32
          A tu sprawdzałaś?
          www.eholiday.pl/noclegi-chorzow-hotel.html
          • Gość: Agata Re: Chorzów - nocleg w czerwcu IP: 195.205.223.* 20.04.07, 14:36
            Dziękuję bardzo. Juz sprawdziłam :( Nie mają miejsc juz od listopada :(
        • Gość: beck Re: Chorzów - nocleg w czerwcu IP: *.multimo.gtsenergis.pl 20.04.07, 14:44
          Mogę więc tylko polecić rozeznanie się w hispitalityclub.org , na pewno ktoś cię
          przygarnie w zamian za zwykłe "dziękuję" :) Polecam. Kto wie, może nawet na mnie
          trafisz :)
          • Gość: życzliwa Re: Chorzów - nocleg w czerwcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 14:55
            A może ciut dalej,bo każdy szuka blisko
            www.eholiday.pl/noclegi-swietochlowice-hotel.html
    • Gość: Agata Re: Chorzów - nocleg w czerwcu IP: 195.205.223.* 20.04.07, 15:01
      dziękuję bardzo za pomoc :) A jak daleko są Świętochłowice? Myślisz, że nie
      będzie problemu z dojazdem na stadion? Bo prawdę mówiąc ja tam jeszcze nigdy
      nie byłam...
      • Gość: eug50 Re: Chorzów - nocleg w czerwcu IP: *.wifi-networks.pl 20.04.07, 15:36
        Z centrum Katowic czy Świętochłowic jest prawie tak blisko jak z Chorzowa
        www.hotelskaut.noclegiw.pl/ tu próbowałaś?
        • Gość: życzliwa Re: Chorzów - nocleg w czerwcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 15:44
          Z tego hotelu spacerkiem 30-40minut,tylko cena trochę wyśrubowana.
          Ale jak nic innego nie będzie...zaleze.katowice.pl/index.php
          • Gość: Agata Re: Chorzów - nocleg w czerwcu IP: *.chello.pl 20.04.07, 21:14
            Życzliwa - dziękuję Ci bardzo. Tutaj nie próbowałam jeszcze. W ogóle Katowic
            jakoś nie brałam pod uwagę. Jutro tam zadzwonię. Może będą jeszcze wolne
            miejsca. Dziękuję serdecznie.
        • Gość: Agata Re: Chorzów - nocleg w czerwcu IP: *.chello.pl 20.04.07, 21:11
          Tak. Próbowałam w Skaucie :( Tutaj też już od dawna brak miejsc. Ale dziękuję
          bardzo za pomoc
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka