Gość: Wielki???? IP: 24.83.56.* 30.05.03, 00:33 Hej dziewczyny z GLUPCZYCE pokarzcie czy macie PEKATE CYCE?????-Wielki-???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jadzia Re: Hej GLUPCZYCE!!!!! IP: 24.83.56.* 05.06.03, 00:50 Zapewniam Cie,ze mamy CYCASTE-ja jestem przykladem,przyjedz zobacz-Jadzia- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dana Re: Hej GLUPCZYCE!!!!! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.03, 23:27 Mam takie cyce ze jakbym Cie przytulila to bys sie udusil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Dany Re: Hej GLUPCZYCE!!!!! IP: 24.83.56.* 10.06.03, 01:22 O DANA otakie rozmiary CYCOROW mi sie rozchodzi.Juz CIE LUBIE-Pozdrowka-WIELKI?- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dar Re: Hej GLUPCZYCE!!!!! IP: *.opole.dialup.inetia.pl 21.06.03, 15:18 Głobczyce powinno sie zmienić na " Dupczyce" ponieważ kazda jedna daje tam dupy do oporu. Wiem bo się kiedyś założyłem o to że w czasie dyskoteki wyrucham 4 "damy" I o dziwo wyjartałem 5 szt. Piszę "szt." bo dla mnie kobieta to tylko numer.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lok Re: Hej GLUPCZYCE!!!!! IP: *.euv 22.06.03, 17:33 Gość portalu: Wielki???? napisał(a): > Hej dziewczyny z GLUPCZYCE pokarzcie czy macie PEKATE CYCE?????-Wielki-???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do:Dar Re: Hej GLUPCZYCE!!!!! IP: *.vc.shawcable.net 23.06.03, 04:12 ..Jestem ciekawy czy twoja glowa jest tak TEPA jak twoj "LEP" na DOLE.......Do LOK-MNIEJ swoje zdanie i nie KOPIUJ WIELKIEGO..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carlito Re: Hej GLUPCZYCE!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.03, 11:26 Panowie, Panowie, wstyd mi za Was.Kompleksy sie z Was "leją". Kolega co to rzekomo zaliczył 5 sztuk, powinien zaliczyć 5 lekarzy.Drogie Panie, w tym powiecie są jeszcze prawdziwi mężczyźni, zapewniam.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dar Re: Hej GLUPCZYCE!!!!! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.03, 23:16 Gość portalu: carlito napisał(a): > Panowie, Panowie, wstyd mi za Was.Kompleksy sie z Was "leją". Kolega co to > rzekomo zaliczył 5 sztuk, powinien zaliczyć 5 lekarzy.Drogie Panie, w tym > powiecie są jeszcze prawdziwi mężczyźni, zapewniam.Pozdrawiam. Prawdziwi mężczyźni ? To tacy co to pół roku chodzą za "rączkę" a kolega im za plecami zaspokaja dziewczynę. Tylko tak dalej,gdyż nie jest ważne kto jest ojcem ,tylko kto wychowuje dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poprawniś naucz się poprawnie pisać nazwe naszego miasta IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.03, 01:57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wes Re: naucz się poprawnie pisać nazwe naszego miast IP: *.nas25.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 06.08.03, 22:39 Wpadne kiedys jeszcze , ... Jak towarzystwo dojrzeje troszke . Odpowiedz Link Zgłoś