Dodaj do ulubionych

Hej GLUPCZYCE!!!!!

IP: 24.83.56.* 30.05.03, 00:33
Hej dziewczyny z GLUPCZYCE pokarzcie czy macie PEKATE CYCE?????-Wielki-????
Obserwuj wątek
    • Gość: Jadzia Re: Hej GLUPCZYCE!!!!! IP: 24.83.56.* 05.06.03, 00:50
      Zapewniam Cie,ze mamy CYCASTE-ja jestem przykladem,przyjedz zobacz-Jadzia-
      • Gość: Dana Re: Hej GLUPCZYCE!!!!! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.03, 23:27
        Mam takie cyce ze jakbym Cie przytulila to bys sie udusil
        • Gość: Do Dany Re: Hej GLUPCZYCE!!!!! IP: 24.83.56.* 10.06.03, 01:22
          O DANA otakie rozmiary CYCOROW mi sie rozchodzi.Juz CIE LUBIE-Pozdrowka-WIELKI?-
          • Gość: dar Re: Hej GLUPCZYCE!!!!! IP: *.opole.dialup.inetia.pl 21.06.03, 15:18
            Głobczyce powinno sie zmienić na " Dupczyce" ponieważ kazda jedna daje tam
            dupy do oporu.
            Wiem bo się kiedyś założyłem o to że w czasie dyskoteki wyrucham 4 "damy"

I o dziwo wyjartałem 5 szt.
            Piszę "szt." bo dla mnie kobieta to tylko numer.:))
    • Gość: lok Re: Hej GLUPCZYCE!!!!! IP: *.euv 22.06.03, 17:33
      Gość portalu: Wielki???? napisał(a):

> Hej dziewczyny z GLUPCZYCE pokarzcie czy macie PEKATE CYCE?????-Wielki-????
    • Gość: Do:Dar Re: Hej GLUPCZYCE!!!!! IP: *.vc.shawcable.net 23.06.03, 04:12
      ..Jestem ciekawy czy twoja glowa jest tak TEPA jak twoj "LEP" na DOLE.......Do
      LOK-MNIEJ swoje zdanie i nie KOPIUJ WIELKIEGO.....
      • Gość: carlito Re: Hej GLUPCZYCE!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.03, 11:26
        Panowie, Panowie, wstyd mi za Was.Kompleksy sie z Was "leją". Kolega co to
        rzekomo zaliczył 5 sztuk, powinien zaliczyć 5 lekarzy.Drogie Panie, w tym
        powiecie są jeszcze prawdziwi mężczyźni, zapewniam.Pozdrawiam.
        • Gość: dar Re: Hej GLUPCZYCE!!!!! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.03, 23:16
          Gość portalu: carlito napisał(a):

> Panowie, Panowie, wstyd mi za Was.Kompleksy sie z Was "leją". Kolega co to
          > rzekomo zaliczył 5 sztuk, powinien zaliczyć 5 lekarzy.Drogie Panie, w tym
          > powiecie są jeszcze prawdziwi mężczyźni, zapewniam.Pozdrawiam.

Prawdziwi mężczyźni ?
          To tacy co to pół roku chodzą za "rączkę" a kolega im za plecami zaspokaja
          dziewczynę.
          Tylko tak dalej,gdyż nie jest ważne kto jest ojcem ,tylko kto wychowuje dzieci.
    • Gość: poprawniś naucz się poprawnie pisać nazwe naszego miasta IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.03, 01:57
      • Gość: wes Re: naucz się poprawnie pisać nazwe naszego miast IP: *.nas25.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 06.08.03, 22:39
        Wpadne kiedys jeszcze , ... Jak towarzystwo dojrzeje troszke .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka